Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

becia66 napisał(a):
Acha, na tyle psów był jeden przypadek i teraz czekasz na drugi, tak ? :cool1:

Nie ;) W pełni zgodzę się z wypowiedzią Arlenki. Zyskujemy też przy tym dogomaniaków, którzy nam pomagają ogłaszać psiaki co jest bardzo potrzebna, zwłaszcza przy takiej ilości psiaków. Allegro oczywiście też mają- prawie wszystkie pokazane tutaj, na DGM zwierzęta.

• Replies 647
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny w porzadku, ja nie mówie że wątki niepotrzebne, absolutnie nie. Sama je zakładam dla naszych orzechowskich psiaków. W 2007r same
we dwie z koleżanką /albiemu/ znalazłysmy domy dla 49 piesów i praktycznie większość z nich miała wątek, z tym że i kupe innych ogłoszeń i przede wszystkim allegro . I z doświadczenia powiem tak ; z wątku najłatwiej znależć dom szczeniakom, psom młodym, urodziwym , w każdym razie wyróżniającym sie czymś.
Jakiś dogomaniak wejdzie , zobaczy i ciach - chce miec to cudo.
W 75% jednak skupiamy sie na psach starszych, brzydkich i kalekich
i długo przebywających w schronie / jeśli ktos śledził wątek Brajla - to on
też od nas /. I te psy znajdowały gł. domy przez allegro wyróżnione opisane dobrym, wzruszającym, łapiącym za serce tekstem.
To oczywiście jest moje spostrzeżenie i wcale nie musicie sie z nim zgodzić
ale chciałam sie nim podzielić bo widze że sie sprawdza. Tym sposobem mamy wyadoptowane nawet 11-14 letnie psy, bez nóg, ślepe a nawet z rakiem.
Powodzenia w adopcjach Wam życzę jak najbardziej i trzymam kciuki tak za Was jak i za siebie. :lol:

Posted

becia66 napisał(a):
Dziewczyny w porzadku, ja nie mówie że wątki niepotrzebne, absolutnie nie. Sama je zakładam dla naszych orzechowskich psiaków. W 2007r same
we dwie z koleżanką /albiemu/ znalazłysmy domy dla 49 piesów i praktycznie większość z nich miała wątek, z tym że i kupe innych ogłoszeń i przede wszystkim allegro . I z doświadczenia powiem tak ; z wątku najłatwiej znależć dom szczeniakom, psom młodym, urodziwym , w każdym razie wyróżniającym sie czymś.
Jakiś dogomaniak wejdzie , zobaczy i ciach - chce miec to cudo.
W 75% jednak skupiamy sie na psach starszych, brzydkich i kalekich
i długo przebywających w schronie / jeśli ktos śledził wątek Brajla - to on
też od nas /. I te psy znajdowały gł. domy przez allegro wyróżnione opisane dobrym, wzruszającym, łapiącym za serce tekstem.
To oczywiście jest moje spostrzeżenie i wcale nie musicie sie z nim zgodzić
ale chciałam sie nim podzielić bo widze że sie sprawdza. Tym sposobem mamy wyadoptowane nawet 11-14 letnie psy, bez nóg, ślepe a nawet z rakiem.
Powodzenia w adopcjach Wam życzę jak najbardziej i trzymam kciuki tak za Was jak i za siebie. :lol:

Dziękujemy bardzo i oczywiście również życzymy sukcesów :razz:
Allegro się sprawdza, zwłaszcza, że wiele osób nie wie, że w schronisku za psa nie trzeba płacić (przynajmniej w naszym) oraz jakie cudowne psy tam mieszkają. Doskonale wiem to po sobie, bo nie byłam uświadomiona (tak jak teraz) kiedy brałam psa z pseudohodowli :shake:

• 2 weeks later...
Posted

Najstarsza, mówisz. Phi!... Ja tam nie wierzę, że zdolność racjonalnego myślenie zwiększa się wprost proporcjonalnie do wieku. Psychologia, moja droga, psychologia... :nono:

(:evil_lol:)