Rawa Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 becia66 napisał(a):Acha, na tyle psów był jeden przypadek i teraz czekasz na drugi, tak ? :cool1: Nie ;) W pełni zgodzę się z wypowiedzią Arlenki. Zyskujemy też przy tym dogomaniaków, którzy nam pomagają ogłaszać psiaki co jest bardzo potrzebna, zwłaszcza przy takiej ilości psiaków. Allegro oczywiście też mają- prawie wszystkie pokazane tutaj, na DGM zwierzęta. Quote
Becia66 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Dziewczyny w porzadku, ja nie mówie że wątki niepotrzebne, absolutnie nie. Sama je zakładam dla naszych orzechowskich psiaków. W 2007r same we dwie z koleżanką /albiemu/ znalazłysmy domy dla 49 piesów i praktycznie większość z nich miała wątek, z tym że i kupe innych ogłoszeń i przede wszystkim allegro . I z doświadczenia powiem tak ; z wątku najłatwiej znależć dom szczeniakom, psom młodym, urodziwym , w każdym razie wyróżniającym sie czymś. Jakiś dogomaniak wejdzie , zobaczy i ciach - chce miec to cudo. W 75% jednak skupiamy sie na psach starszych, brzydkich i kalekich i długo przebywających w schronie / jeśli ktos śledził wątek Brajla - to on też od nas /. I te psy znajdowały gł. domy przez allegro wyróżnione opisane dobrym, wzruszającym, łapiącym za serce tekstem. To oczywiście jest moje spostrzeżenie i wcale nie musicie sie z nim zgodzić ale chciałam sie nim podzielić bo widze że sie sprawdza. Tym sposobem mamy wyadoptowane nawet 11-14 letnie psy, bez nóg, ślepe a nawet z rakiem. Powodzenia w adopcjach Wam życzę jak najbardziej i trzymam kciuki tak za Was jak i za siebie. :lol: Quote
Becia66 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Co tu taka cisza ??? Amik czeka na domek...:roll: Quote
grazyna9915 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Amik przepraszam Cię serdecznie, to ja miałam obowiązek zrobić Ci allegro. Niestety zablokowali mi konto i musisz poczekać. Quote
Rawa Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 becia66 napisał(a):Dziewczyny w porzadku, ja nie mówie że wątki niepotrzebne, absolutnie nie. Sama je zakładam dla naszych orzechowskich psiaków. W 2007r same we dwie z koleżanką /albiemu/ znalazłysmy domy dla 49 piesów i praktycznie większość z nich miała wątek, z tym że i kupe innych ogłoszeń i przede wszystkim allegro . I z doświadczenia powiem tak ; z wątku najłatwiej znależć dom szczeniakom, psom młodym, urodziwym , w każdym razie wyróżniającym sie czymś. Jakiś dogomaniak wejdzie , zobaczy i ciach - chce miec to cudo. W 75% jednak skupiamy sie na psach starszych, brzydkich i kalekich i długo przebywających w schronie / jeśli ktos śledził wątek Brajla - to on też od nas /. I te psy znajdowały gł. domy przez allegro wyróżnione opisane dobrym, wzruszającym, łapiącym za serce tekstem. To oczywiście jest moje spostrzeżenie i wcale nie musicie sie z nim zgodzić ale chciałam sie nim podzielić bo widze że sie sprawdza. Tym sposobem mamy wyadoptowane nawet 11-14 letnie psy, bez nóg, ślepe a nawet z rakiem. Powodzenia w adopcjach Wam życzę jak najbardziej i trzymam kciuki tak za Was jak i za siebie. :lol: Dziękujemy bardzo i oczywiście również życzymy sukcesów :razz: Allegro się sprawdza, zwłaszcza, że wiele osób nie wie, że w schronisku za psa nie trzeba płacić (przynajmniej w naszym) oraz jakie cudowne psy tam mieszkają. Doskonale wiem to po sobie, bo nie byłam uświadomiona (tak jak teraz) kiedy brałam psa z pseudohodowli :shake: Quote
grazyna9915 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Nim wstawię Cię na allegro, masz narazie alegratkę: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/953605_niewielki_amik_od_lat_w_schronisku.html Quote
grazyna9915 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Amik jest na wątku "Małe pieski szukają domu". http://www.dogomania.pl/forum/showth...84#post9307784 Quote
Mada:) Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Super!! Świetnie!! Amik dziękuje!! :loveu: Quote
Mada:) Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Amik, gdzie Ty się podziewasz? Musimy Ci domek znaleźć! Nie może być inaczej! :multi: Quote
Rawa Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 No włacha :razz: Madzi słuchać, ten jeden raz, ale tylko jeden :eviltong: Quote
Mada:) Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 A czemuż to tylko jeden!? :mad: Quote
Rawa Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Bo innym razem moze to do katastrofy doprowadzić :eviltong: Quote
Mada:) Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Taaak? :cool3: A skąd to stwierdzenie? :eviltong: Quote
Rawa Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 A z doświadczenia moja droga, z doświadczenia :p Quote
Mada:) Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Z jakiego doświadczenia? :cool3: Ale ja się nie zgadzam! Ja tu najstarsza z naszej trójki jestem, więc niech tylko ktoś spróbuje mi podskoczyć! :mad: Quote
Arlene Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Najstarsza, mówisz. Phi!... Ja tam nie wierzę, że zdolność racjonalnego myślenie zwiększa się wprost proporcjonalnie do wieku. Psychologia, moja droga, psychologia... :nono: (:evil_lol:) Quote
Mada:) Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Ola, możesz po ''polskiemu'' - jak to pani Grażynka mówi!? :evil_lol: Jak Ty nie wierzysz, to ja wierzę! :eviltong: Quote
Arlene Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 A co było nie po polsku? :lol: Aha, pragnę zaznaczyć, że jesteśmy w tym samym wieku - kto by tam liczył miesiące? :eviltong: Quote
Mada:) Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Wiesz Ola, dla mnie miesiące robią wielką różnicę! :evil_lol: Amik, gdzie ten Twój domcio? :mad: Quote
Rawa Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Phi! Starszy nie znaczy mądrzejszy :roll: Quote
Mada:) Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 No dobra już, dobra! :evil_lol: Macie rację: Alter schützt vor Torheit nicht. AMIK W GÓRĘ BIEDACZKU! CAŁE ŻYCIE W KLATCE... Eh... :shake: Quote
Arlene Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Amik domku potrzebuje... W schronie fatalnie się czuje! Quote
Recommended Posts