PaulinaT Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 No i gdzie ten domek?? / tak dobrze?? / Quote
kinga Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 PaulinaT napisał(a):No i gdzie ten domek?? / tak dobrze?? / domku, domku - gdzie jesteś? :niewiem: Quote
PaulinaT Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 nikt do Ciebie nie zagląda, pieseczku :placz: Quote
PaulinaT Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Taki ładniusi piesuniek i domku nie ma :placz: jak to możliwe?? Quote
ANETTTA Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 camra czy ja Ci juz pisałam ze jestes wielka i uklony dla ciebie i TZ do samej ziemi brutus szoruj do DS Quote
PaulinaT Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 kinga napisał(a)::-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( oooo! :mdleje: Quote
ANETTTA Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 szukamy transportu dla benia czestochowa -włocławek plis o pomoc benio czeka a domek tez upomina sie o psa .....na juz ..............pomózcie nam ....kasy tez brak ... zapraszamy na watek plis pomocy http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104299&goto=newpost Quote
Murka Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Camara napisał(a): A wiecie, że on wcale nie taki brzydki i nie taki wypłosz? Jest naprawdę milutkim psem :p merda koniuszkiem ogona :multi: Ja od początku mówiłam, że jest piękny :loveu: Jutro go odbieramy ze Stalowej Woli. PaulinaT napisał(a):Camara - a to jest w Brutusa ex-ogródku, w Twoim ogródku czy u Murki w ogródku? Ta sesja? O taki ogródek to ja dopiero zaczynam TZowi głowę suszyć :evil_lol: Quote
kinga Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 idziemy na wieczorny (nocny) spacerek na pierwszą !!! :Dog_run: Quote
kinga Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 i jeszcze raz przypominamy się :Dog_run: a nuż ktoś nas wypatrzy? :modla: Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Camara napisał(a):to mój ogródek :p obecnie zdeptywany przez 5 psów - w trzech turach :shake: Ale jeszcze dziś Brutus jedzie dalej do Murki. Z jedną przesiadką. Malgosiu ladny ten ogrodek ,a Brutusek tez śliczniutki . Murka dba o psiaki więc bedzie mu tam jak w domku.:lol: Quote
samoglow Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Brutusiku, na poranna przechadzke na pierwsza strone, po domek, marsz i to szybciutko:Dog_run::Dog_run: Quote
mar.gajko Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='ANETTTA']camra czy ja Ci juz pisałam ze jestes wielka i uklony dla ciebie i TZ do samej ziemi brutus szoruj do DS Camaro jestes ANIOŁEM. Quote
mar.gajko Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Foksia i Dżekuś napisał(a):Malgosiu ladny ten ogrodek ,a Brutusek tez śliczniutki . Murka dba o psiaki więc bedzie mu tam jak w domku.:lol: Ogródek śliczny, naprawdę! I Brutusek kochany. Szukaj domku maleńki. Quote
mar.gajko Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Hop, na pierwszą!! (muszę offknąć, wielkie sorry, ale to dla bezpieczeństwa Camarrrry. Otóż, pojawiły się w Krakowie Kojcowe Konspirujące Koty - tzw. Koty PERSKIE. Są bardzo niebezpieczne, i nie wiem czy te, które zagnieździły się u Camarrry, to nie są TE PERSKIE. Postaram się uchwycić któregoś obiektywem.) Quote
PaulinaT Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='mar.gajko']Hop, na pierwszą!! (muszę offknąć, wielkie sorry, ale to dla bezpieczeństwa Camarrrry. Otóż, pojawiły się w Krakowie Kojcowe Konspirujące Koty - tzw. Koty PERSKIE. Są bardzo niebezpieczne, i nie wiem czy te, które zagnieździły się u Camarrry, to nie są TE PERSKIE. Postaram się uchwycić któregoś obiektywem.) Wy to ale tam macie w tym Krakowie... :o :shake: Quote
mar.gajko Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 CAMARO ANIELE! Oto KOT PERSKI - popatrz uważnie. Jeżeli to te! To masz przerąbane. Quote
PaulinaT Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 O rety! Taki kot to nawet dla tego no walenia może być niebezpieczny! :o Quote
Camara Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='mar.gajko']Camaro jestes ANIOŁEM. chyba piekielnym :cool1: jak dobrze wiecie milutka to ja nie jestem :eviltong: I jeżeli trzeba tu komuś dziękować, to jogi za niezawodny transport oraz osobie, która opłaci Brutusowi hotel. Bez ich pomocy niewiele dałoby sie zrobić dla Brutusa. Mariolu - to nie te koty :shake: no chyba, że u mnie występują bez mundurków. Po cywilnemu ;) Quote
kinga Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 mar.gajko napisał(a):Camaro jestes ANIOŁEM. cioteczko Camaro - co te wszystkie biedne psy by bez Ciebie zrobiły? Brutusiku - jakie masz szczęscie, ze Cię cioteczka wypatrzyła :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts