Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jak przyjdzie wiosna, to roztopy beda w tym kojcu :-(

kinga napisał(a):
ojej :shake:
znowu idzie sroga zima i mróz - a Brutusek marznie sam w tym kojcu :placz:
(mimo kochanej Murki)

szuka swojego miejsca na kanapie i człowieka o wielkim sercu :oops:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Brutus to pies gotowy do adopcji od zaraz.
Jest superaśny :loveu:

Lubi być głaskany, przychodzi na zawołanie, zachowuje czystość w boksie (mamy tam wykładzinę dywanopodobną, więc można to porównać z mieszkaniem), jest przełagodny i baardzo przyjacielski wobec ludzi w tym dzieci, jest łagodny również do innych psów i nie reaguje na zaczepki z ich strony. Na razie też nie bardzo chce sie z nimi bawić, ale myślę, że to kwestia czasu. Koty musimy jeszcze sprawdzić, ale w lecznicy nie zwracał na nie uwagi.
Generalnie jest bardzo opanowany i spokojny. Żadnej strachliwości i nerwowości :shake:

Trochę fotek na dowód ;)

Tak mógłbym stać kilka godzin...

Podajemy łapkę

Ktoś mnie woła?

Posted

Camara napisał(a):
np. u mnie w ogrodzie występuje takie zjawisko (takie białe i zmine), choć zdecydowanie w mniejszym stopniu :p

u Kariny na Dalekim Wschodzie też :roll:

a moje psy utytłane po uszy w nadmorskim błocie :shake:

a Brutus hop na pierwszą :multi:

Posted

Murka, skad u Was tyle sniegu :crazyeye:

Brutus widze i psy lubi i sunie , na zdjeciu przebija sie Melon i Angelka :evil_lol: ale to czlowieka brakowalo mu chyba najbardziej

Posted

On na razie na psy nie zwraca uwagi :roll:
Całe towarzystwo zaczepia go do zabawy (głównie Melon i Sabcia), a Andzia chce zdominować :cool3: A on wszystko olewa :roll:
Rubi i nasz Borysek chciały go zjeść na dzień dobry, dlatego ich na fotkach nie ma, spacerują w innej turze ;) Brutus natomiast unika bójek i jak wychodzi się np. z Rubim na lince, to trzyma się z daleka.

Od człowieka nie oddala się, a jeśli nawet to szybko wraca.

A śniegu u nas tyle napadało wczoraj w ciągu dwóch godzin. Jeszcze przedwczoraj robiłam fotki psom i była trawka ;)