Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aarionne']ja książki nie czytałam, ale oglądałam juz film - na końcówce z całej kinowej sali dobiegały odgłosy smarkania w chusteczki... Z CAŁEJ sali... :cool1:

Polecam, film jest super![/QUOTE]

Rzeczywiście cała sala pochlipywała:cool3:
Film fajny, ale szczerze mówiąc wg mnie książka jest lepsza.

Posted

Oglądałam. Podobał mi film, porównania z książką nie mam bo nie czytałam.
Rozbeczałam się na końcu filmu podobnie jak cała sala (raptem 5 osób), nawet TZ który był jedynym facetem na sali zrobiło się przykro.

Posted

[quote name='puli']Na uzywana tez szkoda.
Tak samo jak czasu na jej czytanie[/quote]
Moim zdaniem wcale nie szkoda ani pieniędzy ani czasu. Doskonała pozycja dla tych co marzą o labradorku. O żywym, modnym dodatku do domku z ogródkiem i rodzinki z dziećmi.

Posted

[quote name='Talia.']Jasie jutro wybieram do kina:multi:
Pewnie chusteczki będą potrzebne:razz:[/QUOTE]

Owszem przydadzą się:cool3: radzę zabrać spory zapas:p

Posted

Książka - super! Muszę w końcu kupić, bo czytałam taką z biblioteki ;) W kinie już powinien lecieć film, ale ja w tym roku w Lubinie, a tam takie zacofane kino, że szkoda pisać :shake: Ale jak w końcu puszczą - to lecę jak na skrzydłach :lol:

Posted

[quote name='weszka']Byłam. Film trochę inny niż książka (jak przeważnie) ale dla każdego prawdziwego dogomaniaka i tak obowiązkowy ;) Śmieszny, ciepły, życiowy no i końcówka do ryczenia niestety.
W gazetach widziałam kiepskie recenzje ale myślę że pisali je ci którzy nigdy nie mieli i nie kochali psa. Takie osoby takiego filmu i takich uczuć, emocji i problemów nigdy nie zrozumieją.[/QUOTE]

W pełni się z Tobą zgadzam Weszka:p

Posted

Byłam. Film trochę inny niż książka (jak przeważnie) ale dla każdego prawdziwego dogomaniaka i tak obowiązkowy ;) Śmieszny, ciepły, życiowy no i końcówka do ryczenia niestety.
W gazetach widziałam kiepskie recenzje ale myślę że pisali je ci którzy nigdy nie mieli i nie kochali psa. Takie osoby takiego filmu i takich uczuć, emocji i problemów nigdy nie zrozumieją.

Posted

[quote name='kingula']Malz sciagnal dzis Marleya, zanim zdazylam pojsc na niego do kina :angryy:
zatem poznym wieczorem napisze recenzje :evil_lol:[/quote]
Ja tez sciagnelam, ale nie moge nigdzie znalezc do niego napisow... :placz: Masz moze?