dzida12 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 sorka raz jeszcze.jutro doślę wiecej aktualniejszych zdjęć Quote
dzida12 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 chyba nikogo nie ma na forum o tej porze. czekałam na ogrom pytań a tu taka cisza;) Quote
dzida12 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 dobra to ja uciekam . przypominam ze do 4 dni na kompa nie siadam. jakby co to kontakt na meila Quote
GoniaP Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 dzida12 napisał(a):dobra to ja uciekam . przypominam ze do 4 dni na kompa nie siadam. jakby co to kontakt na meila a maile z czego wysyłasz???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dzida12 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 GoniaP napisał(a):a maile z czego wysyłasz???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: heh ale meile sprawdze u kumpeli w niedziele pozdro. do 18 jeszcze mam kompa pozdro pappapaa Quote
dzida12 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 nikt nie pyta.... o nic ... mam nadzieje ze ta cisza nie wróży nic złego...:( Quote
GoniaP Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Ja ma m pytanie. Czy masz gdzieś tam zamknięty teren, gdzie będziesz mogła spuścić Białą i się z nią bawić? Bez obawy, że wtragnie tam inny człowiek lub zwierzę? Quote
dzida12 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 o jeszcze pytasz.:) jutro poproszę mojego chłopaka żeby porobił kilka fotek..dzisiaj jest już ciemno...jak wspominałam jest to stara fabryka i jest tu przestrzeni w brud:) Quote
GoniaP Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 A co zrobisz, jeśli Białka nie zaakceptuje koni? Quote
GoniaP Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 dzida12 napisał(a):o jeszcze pytasz.:) jutro poproszę mojego chłopaka żeby porobił kilka fotek..dzisiaj jest już ciemno...jak wspominałam jest to stara fabryka i jest tu przestrzeni w brud:) No ale czy ten teren jest ogrodzony szczelnie? Quote
dzida12 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 goniu czy dostałaś moje sms??? w związku z tele do mojej familii????:) Quote
dzida12 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 tak teren jest ogrodzony szczelnie. wtedy kiedy by nie zaakceptowała koników to rozplanowałabym tak czas żeby pogodzić to wszystko razem. konie i białą Quote
dzida12 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 GoniaP napisał(a):No ale czy ten teren jest ogrodzony szczelnie? tak teren jest zamkniety szczelnie. jeski miałaby cos na przeciw koniom to starałabym zeby jakos sie zakolegowały. jesli to by nic nie dało wtedy musiałabym jakoś to pogodzic ze soba . ale jestem dobrej myśli:oops: Quote
GoniaP Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 dzida12 napisał(a):goniu czy dostałaś moje sms??? w związku z tele do mojej familii????:) Dostałam, dzięki. A czy Rodzice mają tel domowy? Po 20 mam darmowe rozmowy... Quote
GoniaP Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 A jeśli byłaby agresywna w stosunku do innych osób? Quote
maciaszek Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Niestety jest duże prawdopodobieństwo, że Białka nie zaakceptuje konia i nie będą się mogły stykać (dla bezpieczeństwa i konia i psa)... Quote
dzida12 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 maciaszek napisał(a):Niestety jest duże prawdopodobieństwo, że Białka nie zaakceptuje konia i nie będą się mogły stykać (dla bezpieczeństwa i konia i psa)...postarałabym sie cos na to poradzic. na poczatek wycieczka do białego boru na stado ogrów::)):crazyeye: heh tam konie sa za kratami i łatwiej by jej było a przedewszystkim bezpieczniej jesli by nie miała odrazu bezpośredniego kontaktu z końmi. Quote
dzida12 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 niestety tel domowy strasznie trzeszczy i nie dogadacie sie przez niego. nawet jest już chyba odłączony....::( a co do agresji innych osób ....wiem ze nalezy dmuchac na zimne...postarałabym sie aby tak nie było ,obserwowac jakie np zdarzenia czy zachowania żle oddziałuja na nia i starac sie je ograniczac. ....chciałabym móc patrzeć na nia przez dobry pryzmat lecz wiem ze tak nie wolno i nalezy byc ostrożnym .... Quote
maciaszek Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 A kiedy będzie wizyta przedadopcyjna? Dzida, czy będziesz mogła zabrać osobę, która będzie tę wizytę przeprowadzała, we wszystkie miejsca, w jakich będziesz bywać z Białką (tzn. miejsca spacerowe, wybieg, stajnia itp.)? Quote
GoniaP Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 maciaszek napisał(a):A kiedy będzie wizyta przedadopcyjna? Nie wiem jeszcze, czekam na potwierdzenie....... Quote
dzida12 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 I wszystko się zmieniło Ciepła buda, pełna miska. Nikt nie krzyczy, nie bije. Jednak czegoś brak. Patrze na nie znany mi Świat. Marze o ciepłych dłoniach, O serduszku które rozpale do czerwoności. Powoli zapominam o przeszłości. Czasami patrze na nocne niebo to z oczu płyną łezki. Tęsknie do ludzkiej miłości. Przecież ona musi gdzieś być... Śnię o dłoni trzymającej mą smycz, wciąż czekam. Trace nadzieje... Białka Madzia prosiła mnie żebym umieścił ten wiersz na forum, bo sama nie mogła tego zrobić bo na razie nie ma dostępu do neta... kazała też przekazać że prawdopodobnie będzie w czwartek w Poznaniu u Białki Pozdrawiam... Quote
GoniaP Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Rozmawiałam z Mamą Magdy ;) Chciałabym, by moja Mama tak o mnie mówiła... Quote
andzia69 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 GoniaP napisał(a):Rozmawiałam z Mamą Magdy ;) Chciałabym, by moja Mama tak o mnie mówiła... czyli jednak jest szansa, zeby życie Bialki się odmieniło???? Quote
Recommended Posts