BoUnTy Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 Umówiłam się z Panią od Shilci na wizytę poadopcyjną na sobote ;)) Quote
BoUnTy Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 Przepraszam za offa, ale chciałabym wszytskim powiedziec [CENTER][COLOR="Red"][SIZE="7"]ANIA DZISIAJ URODZIŁA CÓRECZKĘ![/SIZE][/COLOR]:loveu::multi:[/CENTER] Quote
kama_i_ja Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Gratulacje!:lol::lol: Oby była zdrowa i dobrze się chowała! I niech przyniesie świeżo upieczonej mamusi dużo szczęścia i powodów do dumy! Quote
ATLANTYDA Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [SIZE=4][COLOR=Green][I]Gratulacje[IMG]http://www.twojekwiaty.pl/photo/473.jpg[/IMG][/I][/COLOR][/SIZE] Quote
BoUnTy Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Wczoraj byłam u Shili, a raczej teraz Shiry (pańswu sie pomyliło i wołają na nią Shira ;P). Co mogę powiedzieć? To nie ten sam pies! Podpisałam nową umowę adopcyjną bo tamta się zapodziała, o wszystko wypytałam, przyponiałam o tym, ze za m-iąc będzie trzeba ją zaszczepić na wścieklizne i poruszyłam temat sterylizacji ;) Pani była troszkę przestraszona, gdy jej synek np. powiedział "Shilcia jak zjadła makaron to od razu zwymiotowała", albo jak powiedział "Rozrabiała jak została sama w domu", no ale w moim zdaniem dobrze, że pies jest uczony zostawania w domu (I W DODATKU SHILA JUZ TERAZ NIE ROZRABIA!), a i ten makaron to niewielkie przewinienie, bo się zdarza ;) Pani bardzo miła, tak jak za pierwszym razem - poszliśmy na spacerek, a Shila brykała z dzieckiem ;) To nie ten sam pies! Nabrała ufnosci do ludzi (byłam z koleżanką, której się wcześniej bała, a teraz nie ;P), jst o wiele bardziej wesoła i zapatrzona w swoich ludzi jak w obrazek ;) ALE MNIE POZNAŁA(!!!)-chciałą mnie stratować xD Zresztą sami zobaczcie, bo po co mam tyle pisać:diabloti: W domku: A tutaj na spacerku: Quote
ATLANTYDA Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Malutka wygląda na szczęśliwą:lol::lol: zresztą młody właściciel również :p:p ,na fotkach wygląda że bardzo podrosła . Quote
maciaszek Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 http://images28.fotosik.pl/186/6faeac9be39dd121med.jpg - jacy dumni :loveu:. Świetne wieści :multi: :multi:. Bardzo się cieszę :)! Quote
BoUnTy Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Barazek na Doris! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9822778#post9822778 Quote
maciaszek Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 To jaka jest w końcu sytuacja Doris??? Szuka domu czy nie szuka? Quote
BoUnTy Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Jeszcze szuka - tak jak npisałąm ta osoba 'się zastanawia' i jeszcze ificjalnej odpowiedzi nie mam, ale trzeba być przygotowanym na każdą ewentualność ;) Quote
kama_i_ja Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Ooo! A to dobre wiadomości! A jak znalazła ta osoba Dorkę? Przez jakieś ogłoszenia czy po znajomości? Oby jej się udało!:kciuki::kciuki: Quote
BoUnTy Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Bardziej 'po znajomości'... Prosze pomóżcie mi podrzucać moje bazarki... Quote
BoUnTy Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [SIZE="7"]PILNIE POTRZEBNY DT DLA DORIS!!! Doris obecnie przebywa na działce, aleona tam się nie nadaje! Do Ani wrócić nie może, bo cholera się STRASZNIE mocno leni i Ania boi się, że to może nie wyjśc na zdrowie jej córeczce (swoim nawiasem Gosia to takaa kruszynka śliczna :loveu:). Poza tym Ania boi się, że Dora swoja przylepnością, moze niechcący zrobić małej krzywde np. chcąc zobaczyć co to jest lub się przytulić (bo ona tak ma, że mnie by nie zdziwiło gdyby na małej położyła w chwili nieuwagi ;P), a przecież nie moze być cały czas przypieta na smyczy! Obiecałąm rodzicom Ani, ze coś wymyśle, bo mają kłopty przez Dorę - na działće psów trzymać nie można (mimo tego, ze nikt się tego nie trzyma), a Dora ucieka z boksu i wywiewa na działki sąsiadów... Ja postram się ją wziąść do siebie, a przynajmniej ponegocjować z rodzicami, ale niewiem czy mnie się to uda - gorzej jak skończe z psem na balkonie :lol: Quote
maciaszek Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='BoUnTy']gorzej jak skończe z psem na balkonie :lol:Na balkonie to jeszcze nie tak źle - zawsze to dom pod bokiem, i kuchnia, i łazienka. No i może się zlitują, jak zimno się zrobi i wpuszczą choć na chwilę, byście się ogrzały :eviltong:. A poważnie mówiąc - pora intensywnie zacząć Dorę ogłaszać !!!! I szukać innego DT! Jakie ona ma ogłoszenia? Quote
BoUnTy Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 W chwili obecnej ma tylko ogłoszenia na mieście... Ja już powoli nie wyrabiam... Quote
ATLANTYDA Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 No tak jak by się wydawało ze w miarę sytuacja ustabilizowana to znowu zmartwienie :roll: .A swoją drogą to nie myślałam że z Dorki taki łobuz:diabloti: i sobie wycieczki urządza :evil_lol: Quote
BoUnTy Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 A no - urządza i to jeszcze jakie ;) Hmmmm... dzisiaj rozmawiałam z rodzicami, na spokojnie, nie knując po kątach (co mi się nie często zdarza :diabloti:). Mama nic nie mówi, tata powiedział, że 'nie teraz' bo mam do niedzieli ciągle w domu gosci, ale w niedziele znowu będe modeline modelować i mam nadzieję, że bede ją mogła chociaż na tydzień lub 2 wziaśc do siebie - zawsze lepsze to niż nic... I tak myślałam,ze rozmowa z rodzicami na temat Doris bedzie gorsza - udobruchałam ich zdjeciem malutkiej Gosi (w końcu jakoś trzeba) :evil_lol: Quote
jusstyna85 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 BoUnTy napisał(a):W chwili obecnej ma tylko ogłoszenia na mieście... Ja już powoli nie wyrabiam... powiedz gdzie ją ogłosić? Quote
Recommended Posts