Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 738
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

SZUKAM DOMU!!!
Mam na imię Doris, mam ok. 2 lat, wzrostu mniej więcej ‘pod kolana’ i szukam swojego miejsca na tym świecie – gdzie ktoś mnie pokocha. Jestem miłą i przyjacielską suczką, jestem zrównoważona, ale też wesoła i skora do zabawy, lubię gdy poświęca się mi czas i drapie za uszkiem. Obecnie mieszkam z 3-letnim dzieckiem i wcale mnie to nie przeszkadza! JESTEM PO ZABIEGU STERYLIZACJI – jedna dzieci wystarczyły!

Kontakt w sprawie Doris: 600-044-591

Posted

"Nic więcej nie powiem,
więcej się nie dowiesz":evil_lol:

Pożyjemy, zobaczymy - narazie powiem, tylko tyle, ze macie trzymać kciuki, moze jutro będe coś wiecej wiedzieć ;P

Posted

BoUnTy napisał(a):
"Nic więcej nie powiem,
więcej się nie dowiesz":evil_lol:

Pożyjemy, zobaczymy - narazie powiem, tylko tyle, ze macie trzymać kciuki, moze jutro będe coś wiecej wiedzieć ;P

Tak tylko pytam bo tam też okropne zapsienie i ciężko o domki :razz::razz:,ale życze DORCE najlepszego domku :multi::multi:

Posted

Oby, oby, oby..!
Trzymamy kciuki!

A o transport napisz na katowickim wątku, na pewno znajdzie się ktoś kto pomoże.

Czy mam wstawiać Dorkę na wątek katowickich tymczasów?

Posted

wątek katowickich tymczasów? A co to takiego? Ja znam tylko temty pozczególnych psów i głowny tmat schroniska katowickiego...

Można wystawić, bo tak jak pisze - jeszcze nic pewnego, ale...

Posted

Eee, no:cool3:
Wątek dopiero się tworzy, od weekendu:eviltong: wedle pomysłu, który byl przedstawiony na katowickim wątku.

Jak będzie mniej więcej gotowy to podam linka dla ogółu. Na razie nie ma co podawać:cool3:
Tylko mi trudno napisać parę zdań o każdym psiaku, muszę przejzeć cały wątek, zanim stworzę taki opis.
Więc gdybyś mogła klecić kilka (dosłownie kilka!) zdań o Doris to byłabym wdzięczna. (chyba, że mam użyć tego tekstu jaki napisałaś do ogłoszeń?)

Podaję linka, możesz zoabczyć:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109043

Posted

To moze na początek podaj to co ja wkleiłąm do ogłoszen - krótkie, bo krótkie, ale zawsze coś, a ja w weekend postaram się coś skrobnąc...

Posted

maggie1971 napisał(a):
Jakby domek wypalił, to może będę mogła pomóc w transporcie.
Jak się wszystko z domkiem wyklaruje to pogadamy. A na razie trzymam kciuki za domek;)
To będziesz miała szansę pomóc :).
A jeśli nie Ty, to może ktoś inny się znajdzie? Bardzo prosimy!
Bo...
Jeśli uda się zawieźć Doris, do niedzieli, do Kalisza, to będzie miała domek!

P.S. BoUnTy, przepraszam, że dopiero teraz o tym napisałam, ale dopiero niedawno siadłam przed kompem...

Posted

Spoko, już sobie poradziłam z ta informacją ;))) Osoba ta bardzo chce Dorę przed niedzielą, bo potem idzie do pracy i chciałaby, zeby się najpierw przystosowała przed zostawaniem samą w domku ;) Jesli nie znajdzie się teraz transport to w przyszłym tygodniu może zawiezie ją maggie