BoUnTy Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Źle mnie zrozumiałyscie - nie chodziło mi o zamknięcie przez administratorów wątku - Karolina jak bedzie chciała to będzie pisać. Mi chodzi o 'wątek zamknięty - psiaki znalazły dom' - jakoś nie było tego wyrażnie zaznaczone, dlatego dla jasnosci napisalam ;) Ja osobiście w wątku już sie wypowiadac nie będe, chyba, że coś by się działo <tfu, tfu>. Quote
Kasia Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Chyba że tak. ;) Fajnie by było tak od czasu do czasu zobaczyć jakieś zdjecia z nowego domu... Quote
BoUnTy Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 ja moge wstawić, ale jest strasznie małe - niestety to z telefonu. Karolina obiecala, ze jak tylko zgra fotki z aparatu na kompa rodziców, to zdjecia zamieści ;) Quote
K@rOL@ Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 sorka ale mam skleroze i jak juz jestem u mamy przypomina mi sie ze mialam zabrac kabel i aparat, dzis wieczorem jak malego uspie to postaram sie je zrzucic na kompa i zgrac na plyte i wsadze w torbe wiec przy nablizszej okazji wstawie albo wysle Agnieszce i ona wstawi. Dora ma sie dobrze, przytyla chyba, ale ona by wiecznie jadla, zje cala miche pojdzie do pokoju i zaraz wraca i udaje glupa ze micha pusta :P musze ja chyba odchudzic troche. Od 2 tyogdni pracuje i od 7 do 16.10 siedzi sama wiec jak wchodze po pracy i biore ja na szybkie siku i ... to potem mnie z domu nie chce wypuscic i sie z nia przepycham zeby po malego do mamy isc hehe. w ogole to jak wychodze to niezadowolona szczeka ale tylko chwile az nie oddale sie. W ogole to ona ma anielsla cierpliwosc. Inny pies by pogryzl mi Filipa pewnie a ona zlapie zebami ostrzegawczo jak ja zaboli ale nie ugryzie, tylko ze czasem zapoina chyba ze maja podobny wzrost i mu chce lapy polozyc na ramieniu i laduja na podlodze hehe. musze wam foty pokazac zebyscie uwierzyli ze i Dora i Filip sa cali :D Quote
K@rOL@ Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 po co ja pisalam to zdanie ze zlapie zebami jak zaboli - zaraz znow beda snute insynuacje ze pewnie jej sie cos dzieje. No to sprostuje ze czasem w zabawie zlapie ja za ucho albo skore i kiedy za mocno to go lapie zebami. Ale coraz rzadziej sie to dzieje, zaczyna juz chyba lapac ze ja to moze bolec i z czasem mysle w ogole nie bedzie jej szczypal a ich kontakt ograniczy sie do buziakow i glaskania. bo moj syn jest calusny i ciagle sie nadstawia jej do calowania. Quote
maciaszek Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Rzeczywiście Dora troszkę przytyła, ale wygląda bardzo ładnie :). Quote
K@rOL@ Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Dora zrobila sie wybredna na jedzenie ale juz nie ma syndromu zaglodzonego psa i nie rzuca sie na miche i zostawia pusta, teraz moze lezec i caly dzien a pani je kiedy ma ochote :P. Jedno mnie drazni a moze bardziej sasiadów - nie da mi wyjsc z domu, szczeka nawet jak ide po list do skrzynki na pol pietro. moze byc moja mama u mnie ale jak ja wyjde juz sie wydziera, co rano jak ide do zlobka szczeka az sie nie oddale. na poczatku byla cisza teraz na minute nie da wyjsc, obraza wielka ze smie isc bez niej. Czasem zastawi mi dupskiem drzwi i nie chce odejsc i sie przepychamy heh. Sa szanse ze i z tego wyrosnie czy juz zawsze bedzie focha stroic ze sama zostaje? sasiadka mowi ze nie drze sie caly czas ale az ja sie nie oddale kawalek wiec jeszcze pol biedy ale mogla by w ogole nie robic tego. Quote
epe Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Ona pewnie to robi dlatego,że chciałaby Cię chronić,a Ty znikasz sama i ona nie wie,czy coś Ci nie zagraża!:evil_lol: Moja suka ONka tak robiła,zwłaszcza pod sklepem,musiała mnie widzieć i że wszystko jest OK! Ale to znaczy,że Cię mocno pokochała- powinnaś się cieszyć!:evil_lol: Quote
K@rOL@ Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 łe pod sklepem to dopiero mam koncert hehe. Co do tej miłości to moja mama sie nabija ze mam cień z ogonem bo mój cień nawet do łazienki za mną chodzi a jak zamknę jej drzwi przed nosem to czeka aż nie wyjdę. co byście nie zapomniały jak wygląda - oto mój cień Quote
maciaszek Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Ja już zapomniałam jaka ona jest ładna :). Więcej fotek, więcej fotek... Quote
Recommended Posts