Frytela Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='Guciek']+10 znaków...... Fryta - bywałam przelotnie, ładny taki:diabloti: taaak A tak wracając do tematu, to watpie czy bym gdziekolwiek trójeczke znalazła, no nic, ja sobie jedynke załatwie, a wspłltowarzyszom dwójke, hehe Quote
ariss Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Guciek napisał(a):Mają ładny dworzec:cool3::evil_lol::eviltong: błahahhahaha:mdleje::roflt::mdleje: Quote
bartek1208 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 a jak w koncy=u wyglada cena biletow? Quote
Matusz Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 ariss napisał(a):błahahhahaha:mdleje::roflt::mdleje: ładny jest to fakt :eviltong::p Quote
ariss Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Matusz napisał(a):ładny jest to fakt :eviltong::p ale chyba niewygodny:eviltong::evil_lol:;) Quote
Matusz Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='ariss']ale chyba niewygodny:eviltong::evil_lol:;) w jakim sensie? że niewygodne ławki na poczekalni?:eviltong: Quote
ariss Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='Matusz'] w jakim sensie? że niewygodne ławki na poczekalni?:eviltong: dokładnie o to mi chodziło;) Quote
łapeczek Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 heyoo czytam tutaj a wy o dworcuuu wiec moze ja dozuce swoje 3 grosze ... musze was zmartwic jakos teraz ma sie zaczac rozbiurka naszeko dworca glownego na rzecz powstania w tym miejscu nowego lepszego wygodniejszego ... z wygodniejszymi krzeslami w poczekalni ;];]] ma byc wiekszy i ekonomiczniejszy .... Quote
MEGNUM Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Frytela napisał(a):taaak A tak wracając do tematu, to watpie czy bym gdziekolwiek trójeczke znalazła, no nic, ja sobie jedynke załatwie, a wspłltowarzyszom dwójke, hehe O ja mam ten sam problem. Szukamy hotelu/motelu/pensjonatu/....czegokolwiek co przyjmie 3 osoby i 5 psów do pokoju i nie zedrze z nas dużo kasy:placz: Quote
Guciek Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Ciekawe kiedy skończą :evil_lol: Dziś dotarło potwierdzenie, wraz z numerkiem i talonem na katalog ;) Quote
Dynamique Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Guciek napisał(a):Ciekawe kiedy skończą :evil_lol: Dziś dotarło potwierdzenie, wraz z numerkiem i talonem na katalog ;) Ooo to szybko... :diabloti: Do Nas jeszcze zupełnie nic nie dostarło :lol: Guciek napisał(a):Poznański już mi nie straszny :diabloti: A nawet gdyby - ja mam znajomości, ja mam gdzie spać:evil_lol: Nie straszcie tym dworcem no ! :lol: Quote
panienkabubu Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 łapeczek napisał(a):heyoo czytam tutaj a wy o dworcuuu wiec moze ja dozuce swoje 3 grosze ... musze was zmartwic jakos teraz ma sie zaczac rozbiurka naszeko dworca glownego na rzecz powstania w tym miejscu nowego lepszego wygodniejszego ... z wygodniejszymi krzeslami w poczekalni ;];]] ma byc wiekszy i ekonomiczniejszy .... Czy z tego powodu będą problemy z dotarciem do dworca głównego pociągiem? Quote
figazmakiem Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 A ja w końcu się dodzwoniłam i teraz wiem, że mój burek jest przyjęty. :multi: Czekamy na potwierdzenie. Quote
Jogurt Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 A my nie jedziemy :placz: :placz: :placz: Quote
Elitesse Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 tez dostalam potwierdzonko i numerek :multi::multi: Quote
Saint Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Z Linką też będziemy na wystawie :) jako widzowie co prawda, ale będziemy :eviltong: Quote
Tascha Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Ktos moze wie kiedy ( i czy wogóle)podadza plan sędziowania? która rasa o której godzinie ? i w jakiej kolejności- na razie jest podane wg niemieckiego nazewnictwa ras- ale chyba zmienią kolejnośc wg polskiego?:cool3: a co ma być z dworcem- tzn z poczekalnią? ja mam być tam juz od 3 rano...do przynajmniej 7 jak zaczna wpuszczac na teren wystawy to cztery godziny czekania:placz: Quote
AbraCadabra Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Mamy potwierdzenie i numerek :cool3: pozostalo czekac do ósmego :razz::loveu: Quote
klaudia&Manta Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 My bedziemy w sobotę ..:p Ale potwierdzenia jeszcze nie dostałysmy ..:roll: Quote
Guciek Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='Saint']Z Linką też będziemy na wystawie :) jako widzowie co prawda, ale będziemy :eviltong: :multi::multi::loveu:[SIZE="1"]Braciszku, oprócz Linki zabierz ze sobą też aparat:evil_lol: Quote
asiol Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 My też będziemy, jakby co to proszę o robienie zdjęć BULDOŻKOM FRANCUSKIM :diabloti: W zamian mnóstwo buziaczków od mojej bulwy :loveu: Quote
bartek1208 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 mnie tez by sie przydal plan sędziowania;d bo trzeba na wszystko zdążyć :d buldozkow bedzie naprawde dużo to i na konkurencje nie będziecie narzekac;d Quote
Recommended Posts