Cerberowa Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Kto wie, o której godzinie wystawa w P-niu jest otwarta dla zwiedzających? Od której do której i czy w niedzielę tak samo? :oops: Quote
haker11 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Ocenianie psów na ringach zaczyna się o 10.00 więc myślę że zwiedzający zacznął się schodzic właśnie od tego godziny,ale mozna tez wcześniej. Zarówno w niedziele i sobotę ocenianie zaczyna się o 10.00;) Quote
Cerberowa Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Dziękuję za szybkę reakcję. Na pewno przyjdę :grins: Quote
haker11 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Na gwałt potrzebny transport dla suczki CC ze schroniska!!! WARSZAWA-POZNAŃ!! PROSIMY O POMOC!!! Quote
Kaya Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 jamnicze napisał(a):Ale o 10.00 na baskach, pamiętasz?:razz: Oczywiście z aparatem i płytką z fotkami :cool3: Maks i Spark napisał(a):to może spotkamy się przy ringu szpiców....;) Pewnie napewno przyjde obfocić i się przywitać tylko wychaczyć mnie proszę z tłumu :lol: Quote
Light of Shin-Ra Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Mamy wolne miejsce w samochodzie , jedziemy w piątek trasą Zakopane-Kraków-Katowice-Wrocław -Poznań. Quote
chicken Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Pisze w imieniu kolezanki: Szukam pasażera do podróży na wystawę psów w Poznaniu w dniu 8-10-2008 w tym dniu też wracam. Proszę o kontakt nr gg 1117500 i email [email protected] Quote
Kasia&Asti Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 A może ktoś Gordonkom da rade porobić zdjęcia w niedziele na ringu 34??? :loveu::loveu::loveu: było by faaaaajnie!:evil_lol: Quote
Blow Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Dla zainteresowanych-mam zamiar ufocić niezłych kilka sztuków dogów niemieckich;) Quote
mrowa23 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Blow napisał(a):Dla zainteresowanych-mam zamiar ufocić niezłych kilka sztuków dogów niemieckich;) moge prosic zatem jakby co o przeslanie gdybys przypadkiem zrobila moim sunia: jedna to blekitka w klasie szczeniat (wchodzi wg rozpiski o 13:00 na ring) a druga to zolta w posredniej- charakterystyczna bo zazwyczaj jako jedyna ma ciete ucho;) wchodzi wg rozpiski ok 11:00 na ring lifestyle balao i fanaberia saria ;) Quote
Gracjana Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 To jak by sie komus nudzilo to prosze duzo fotek collie,sheltie,afghanow i pomkow..;) Quote
Kaya Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Gracjana ja wpadne na Collie choć na chwilkę i obfoce troszkę i może przypadkiem Shelciaki też się załąpią zobacze na ile mi czas pozwoli ;) Quote
owca Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 jak coś będę szaleć z aparatem w pawilonie 3 ...ale nastawiam się na wyłapanie "rzadkości": rosyjskiego toy'a; cattle dogi, basiunie art-normand, porcelaine, wodniaki etc :) Quote
M&S Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 owca napisał(a):jak coś będę szaleć z aparatem w pawilonie 3 ...ale nastawiam się na wyłapanie "rzadkości": rosyjskiego toy'a; cattle dogi, basiunie art-normand, porcelaine, wodniaki etc :) .....a szpica wilczego uwzględniłaś;):lol: Quote
maga18 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Mam jedno wolne miejsca na sobotę - jadę z Legnicy przez Lubin, Polkowice, Głogów, Leszno Na wystawie muszę byc najpoźniej o 10:00, ale chciałabym być na 9:00. Z Legnicy wyjeżdzam o 7. Powrót planowany jest tego samego dnia o obojętnej mi godzinie :) Quote
owca Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 .....a szpica wilczego uwzględniłaś dopisany do listy! :) przed chwilą dowiedziałam się, że nie mam transportu :-( i w związku z tym wrzucę pytanko: może jedzie ktoś w sobotę przez Bydgoszcz do Poznania i ma przypadkiem miejsce dla 1os i średniego psa (baaaardzo grzecznego szczeniaka) ??? Quote
Canaveral-staff Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 mam ten sam problem poszukuję miejsca dla mnie bez psa ze Szczecina do Poznania lub z Gryfic do Poznania co prawda mam pociąg ale wjeżdża na dworzec 10.40 i właśnie o tej porze zaczyna wchodzić moja rasa dajcie zanc w razie co Quote
PARSONRK Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Mam wolne miejsca ze Szczecina do Poznania -na niedzielę Quote
Rinuś Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Potrzebuję się przenocować z koleżanką u kogoś z piątku na sobotę...bez psów... Możemy zapłacić... Quote
KaRa_ Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Dużo widzę dogomaniaków będzie. Ja mam nadzieje,że w tym roku równie dużo stoisk będzie z asortymentem zoologicznym:evil_lol: Quote
izabela.szczepaniak Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Jutro wyjazd :multi: wszystkim szerokiej drogi i samych sukcesów :cool3: Quote
Elitesse Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 dawno nie bylam w Poznaniu na wystawie - czy tam w dalszym ciagu jest osobna hala ze stoiskami czy sa rozrzucone po roznych halach ? Quote
KaRa_ Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Elitesse napisał(a):dawno nie bylam w Poznaniu na wystawie - czy tam w dalszym ciagu jest osobna hala ze stoiskami czy sa rozrzucone po roznych halach ? W jednej hali;) Quote
panienkabubu Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 A może jedzie ktoś z katowic pociągiem w sobotę rano? :cool3: Quote
Recommended Posts