Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ocenianie psów na ringach zaczyna się o 10.00 więc myślę że zwiedzający zacznął się schodzic właśnie od tego godziny,ale mozna tez wcześniej. Zarówno w niedziele i sobotę ocenianie zaczyna się o 10.00;)

Posted

jamnicze napisał(a):
Ale o 10.00 na baskach, pamiętasz?:razz:

Oczywiście z aparatem i płytką z fotkami :cool3:

Maks i Spark napisał(a):
to może spotkamy się przy ringu szpiców....;)

Pewnie napewno przyjde obfocić i się przywitać tylko wychaczyć mnie proszę z tłumu :lol:

Posted

Blow napisał(a):
Dla zainteresowanych-mam zamiar ufocić niezłych kilka sztuków dogów niemieckich;)

moge prosic zatem jakby co o przeslanie gdybys przypadkiem zrobila moim sunia: jedna to blekitka w klasie szczeniat (wchodzi wg rozpiski o 13:00 na ring) a druga to zolta w posredniej- charakterystyczna bo zazwyczaj jako jedyna ma ciete ucho;) wchodzi wg rozpiski ok 11:00 na ring
lifestyle balao i fanaberia saria ;)

Posted

Gracjana ja wpadne na Collie choć na chwilkę i obfoce troszkę i może przypadkiem Shelciaki też się załąpią zobacze na ile mi czas pozwoli ;)

Posted

jak coś będę szaleć z aparatem w pawilonie 3 ...ale nastawiam się na wyłapanie "rzadkości": rosyjskiego toy'a; cattle dogi, basiunie art-normand, porcelaine, wodniaki etc :)

Posted

owca napisał(a):
jak coś będę szaleć z aparatem w pawilonie 3 ...ale nastawiam się na wyłapanie "rzadkości": rosyjskiego toy'a; cattle dogi, basiunie art-normand, porcelaine, wodniaki etc :)

.....a szpica wilczego uwzględniłaś;):lol:

Posted

Mam jedno wolne miejsca na sobotę - jadę z Legnicy przez Lubin, Polkowice, Głogów, Leszno

Na wystawie muszę byc najpoźniej o 10:00, ale chciałabym być na 9:00. Z Legnicy wyjeżdzam o 7. Powrót planowany jest tego samego dnia o obojętnej mi godzinie :)

Posted

.....a szpica wilczego uwzględniłaś

dopisany do listy! :)

przed chwilą dowiedziałam się, że nie mam transportu :-(
i w związku z tym wrzucę pytanko:

może jedzie ktoś w sobotę
przez Bydgoszcz do Poznania
i ma przypadkiem miejsce dla
1os i średniego psa (baaaardzo grzecznego szczeniaka) ???

Posted

Elitesse napisał(a):
dawno nie bylam w Poznaniu na wystawie - czy tam w dalszym ciagu jest osobna hala ze stoiskami czy sa rozrzucone po roznych halach ?

W jednej hali;)