Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='figazmakiem']A ja nie mogę się dodzwonić i nie wiem czy w końcu przyjęli mojego burka. :-( Na jaki numer dzwonicie?
Ja dzisiaj dzwoniłam i dodzwoniłam się bez problemu. Dzwoniłam na ten numer: 0618522784

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja zaczęłam atakować od 9:50 - udało się ok 10:10 ;) Trzeba być natrętnym - jak zajęte to próbować od razu - większe szanse, że się trafi w wolną linię:cool3:

Posted

Ja się nie dziwie dlaczego w oddziale nie odbierają;)
My w tym roku będziemy rekreacyjnie bez wystawiania się, bo międzynarodówka nam nie potrzebna;).

Posted

[quote name='asiek']macie namiary na jakiś nocleg gdzie mnie z psiakiem przyjmą?
nie musi być w samym Poznaniu, ważne żeby było gdzie z psem na spacerek wyjść :)
www.restauracja-hubertus.pl nie wiem jak w terminie wystawy ale np dwuosobowy pokój z psem + śniadanie kosztuje 120,00 . Obok jest las i tereny spacerowe. Korzystali z nich właściciele z sukami do krycia jak przyjeżdżali do mnie i byli zadowoleni. Dojazd na targi bez problemu.

Posted

Guciek napisał(a):
Mają ładny dworzec:cool3::evil_lol::eviltong:

to może się przyłączysz do koczowania na dworcu :cool3::cool3: :diabloti::diabloti:

Tak swoją drogą nasza miescina też ma fajny xD :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Frytela napisał(a):
to może się przyłączysz do koczowania na dworcu :cool3::cool3: :diabloti::diabloti:

Tak swoją drogą nasza miescina też ma fajny xD :eviltong::eviltong::eviltong:

Poznański już mi nie straszny :diabloti: A nawet gdyby - ja mam znajomości, ja mam gdzie spać:evil_lol:

Posted

Guciek napisał(a):
Poznański już mi nie straszny :diabloti: A nawet gdyby - ja mam znajomości, ja mam gdzie spać:evil_lol:

ja znajomych mam ale nie pomogą:lol::lol:

a co ty tam na dworcu koczowałaś że ci już nie straszny? :PP:eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='caramba']
nie ma mozliwosci zmienic klasy, poniewaz katalog jest juz gotowy:)
Poznan nigdy nie podaje stawek- powod prosty zakaz publikacji katalogu w dowolnej formie- w tym elektronicznej, przed wystawa. ( Niedowiarkow odsylam do regulaminu wystaw).
Co zostanie opublikowane na stronie - to statystyki.
Pozdrawiam

[SIZE="1"]+10 znaków......

Fryta - bywałam przelotnie, ładny taki:diabloti: