Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Saint napisał(a):
Po drugiej stronie holu - na przeciwko tej co w KFC :roll:

Tam gdzie piekarnia?:razz:

Saint napisał(a):
Dokładniej to obok piekarni :cool3:

To można tam z psami?;)

Posted

KaRa_ napisał(a):
Co do poczekalni na dworcu głównym tam tak czy siak z psami nie można wchodzić:roll:bo ona jest na terenie fast food'u

haha ale wymyslili :evil_lol:
pamietam jak kiedys mieszkalam w poznaniu to zaczepil nas SOKista coby psom kagance pozakladac, na to moj TZ mu wypalil ze przeciez maja zalozone ( psom kagance luzno na szyjach wisialy :eviltong: ) facetowi prawie oczy na wierzch wyszy a stojacy obok niego straznik miejski pekal ze smiechu :lol:

Posted

asiol napisał(a):
My też będziemy, jakby co to proszę o robienie zdjęć BULDOŻKOM FRANCUSKIM :diabloti: W zamian mnóstwo buziaczków od mojej bulwy :loveu:

Jestem za :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Będę i w sobotę ale w niedzielę to już nie wiem ... powinnam .... Kara czy u Ciebie się coś szykuje??:cool3::cool3::cool3:

Posted

Okamia napisał(a):
Jestem za :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Będę i w sobotę ale w niedzielę to już nie wiem ... powinnam .... Kara czy u Ciebie się coś szykuje??:cool3::cool3::cool3:

My się jednak nie wystawiamy bo mamy międzynarodówkę za sobą ;)wiec nam w chwili obecnej nie potrzebna;). Ale będę z Duke;)