Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rinuś'] Matusz może jednak?pójdziemy do hotelu spać :eviltong:

Hehe, jakie propozycje :lol::lol::evil_lol:

Prosze tych co bedą niech pofocą troszke ONki, szczegolnie szczeniaki psy jesli mozna :oops::oops::cool3:

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Regina.F napisał(a):
Czy ktoś wie, czy gdzieś może jest lista zgłoszonych psów na wystawę?? szukalam na stronie poznansiego zwiazku, ale tam jedynie sa statystyki..

Listy zgłoszonych psów nie będzie:mad:, może będzie lista wystawców....

Posted

madziulik_13 napisał(a):
Ja też :razz:

Teraz mi tylko zostało namawianie taty na to żeby mnie puścił pociągiem do Poznania:razz: :)

ja tez sie nie moge doczekac:)
ja musze spojrzec na rozkład autobusów u mnie zebym dojechała na czas:eviltong: bo ostatni miał jechac o którejs tam a byl 30 min później:p ale dobrze chociaz ze mam dobry dojazd i blisko:)

a ile masz lat? mnie rodzice nie chcieli pociągiem puścić jak jechałam do wrocławia i jechałam pks:eviltong:

Posted

Sweetaśna napisał(a):
ja tez sie nie moge doczekac:)
ja musze spojrzec na rozkład autobusów u mnie zebym dojechała na czas:eviltong: bo ostatni miał jechac o którejs tam a byl 30 min później:p ale dobrze chociaz ze mam dobry dojazd i blisko:)

a ile masz lat? mnie rodzice nie chcieli pociągiem puścić jak jechałam do wrocławia i jechałam pks:eviltong:

Ja mam do dyspozycji i pks i pociąg :eviltong:

Ale tata nie chce się zgodzić :/ i chyba będę tylko w niedzielę a tak bardzo chciała bym też być w sobotę. Mam 13 lat:eviltong: i mieszkam w Barlinku okolice Gorzowa Wlkp :P

Posted

madziulik_13 napisał(a):
Ja mam do dyspozycji i pks i pociąg :eviltong:

Ale tata nie chce się zgodzić :/ i chyba będę tylko w niedzielę a tak bardzo chciała bym też być w sobotę. Mam 13 lat:eviltong: i mieszkam w Barlinku okolice Gorzowa Wlkp :P

Tosz ty młoda:eviltong: mnie starszej od ciebie rodzice nie chcieli puscic wiec sie wcale nie dziwie ze nie za bardzo chcą cie puścic.. ale moze ich przekonasz:)

ja bede tylko w sobote bo w niedziele nie bedzie mi sie chciało:eviltong:

Posted

Sweetaśna napisał(a):
Tosz ty młoda:eviltong: mnie starszej od ciebie rodzice nie chcieli puscic wiec sie wcale nie dziwie ze nie za bardzo chcą cie puścic.. ale moze ich przekonasz:)

ja bede tylko w sobote bo w niedziele nie bedzie mi sie chciało:eviltong:

Mama się zgodziła ale tata nie :/
Na mnie tam by czekała koleżanka która by mnie odebrała mną zajęła by się mną :)

Posted

madziulik_13 napisał(a):
Mama się zgodziła ale tata nie :/
Na mnie tam by czekała koleżanka która by mnie odebrała mną zajęła by się mną :)

u mnie tata sie najpierw zgodziła a potem mama... a tez na mnie kolezanka czekala i nawet u niej spałam bo samej by mnie napewno nie puscili do nieznanego miasta gdzie nikogo nie znam:eviltong:
moze uda ci sie przekonac rodziców:)

jeszcze tydzien tylko..:multi::multi:

Posted

magdaww "jedziemy" czyli zabierasz się z psem???

bo ja mam związane z tym pytanko odnośnie wystawy - czy mogę wejść na nią z psem, którego nie będę wystawiać??? (bo za młody :evil_lol: ) chcieliśmy pokibicować znajomym i zabrać ze sobą psa...

rozumiem, że książeczka + smycz wymagane
coś jeszcze?

czy ktoś kiedyś był w poznaniu z niewystawianym psem i spotkał się z jakimiś nieprzyjemnościami?

Posted

Witam gorąco,
Bardzo apeluje o pomoc w poszukiwaniu szczeniaczka shih-tzu suczki koloru bialo-stalowego.Jestem z Kołobrzegu gdzie hodowle ma P.Leśniewska.Ona nie ma teraz szczeniaczków a ja jestem gotowa juz na powitanie malego szczęścia.
Zaproponowala mi pomoc w postaci przywiezienia szczeniaczka z wystawy w Poznaniu jesli uda mi się znaleźć szczęnię gotowe do odboru w Poznaniu.
Szukam po wszystkich hodowlach i nie mogę znaleźć suczki w odcieniach grafitu,srebrna z przewagą bieli.Wszystkie odcienie popielu jak najbardziej preferowane.
Wstepnie czekam na zdjęcia suni z hodowli Bast z Łodzi ktora bedzie do odbioru za miesiac.Termin jest troche nie pasujący dlatego bardzo prosze o kontakt hodowcow (posiadających na sprzedaż taką suczkę).
Po wplacie zadatku na konto bankowe ustalilabym z Panią Leśniewską odbiór wyczekiwanej przez Nas shihtzaczki:multi:
z góry dziękuje