enia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 To w schronie mogli zauważyć jak Kropka do innych suk....... Fela nie wiesz? u Folen na tymczasie mialaby jak w puchu - wiem coś o tym. Quote
Fela Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 W schronie sunia była zagubiona, osowiała i bardzo smutna. Podporządkowana innym. Na razie (co najmniej do niedzieli) mamy tymczas u gdgt :loveu:, co potem, okaże się. Tam też jest suczka. Muszę ją dziś odebrać z tymczasu, ale osoba, u której Kropeczka teraz jest nie odbiera od rana telefonu. Poprzednio, gdy z nią rozmawiałam, sprawiała wrażenie nietrzeźwej. Troszkę się martwię... Quote
wanda szostek Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Ja nic nie wiem. Fela się nie odezwała. Quote
wanda szostek Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Miła, niewieka, wielki przytulas i pieszczoch. Kiedy znajdzie się dom? Quote
wanda szostek Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Czekamy aż pojawi się Fela i coś nam powie. Quote
gdgt Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 sunie jest już u mnie. na razie obchodzą sie z moja sunią z daleka, tzn. moja sunia nie rusza się z posłania, a kropka zaczepią ja do zabawy.poza tym kropka rzuciła sie na księdza, ale na szczęście zdążył zamknąć za soba drzwi. A ta wariatka skoczyła z pazurami na drzwi do wysokości metra. Jak tak samo zareaguje na mojego tza , to będzie nieciekawie. Quote
Fela Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Ksiądz to straszne czarne dziwo... :roll: Może to dlatego? Quote
malagos Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 A TŻ jeszcze jej nie widział? a wie chociaż, że ktoś nowy jest w domu? :cool3: Quote
gdgt Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Tz dowie się jak wyląduje, czyli za chwilę. do niego należy decyzja, czy kropka u nas zostanie na tymczasie. Quote
gdgt Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 na początku kropka nie chciała go wpuścić do domu, ale potem się uspokoiła. już się lubią. Ciotki, konieczna pomoc w ogłaszaniu Kropki! przeszukałam portale i nie ma jej ani na allegro, ani na niczyje, ani na aaaby, ani w gazetach! Potrzebna też karma dla małego psa, bo tej dużej nie chce jeść. Kropka już całą dobę nic nie je, ciekawe, kiedy zglodnieje? Gdzie jest jej książeczka zdrowia? Quote
gdgt Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Ciotki, tutaj macie wzór ogłoszenia Kropki: http://www.kupsprzedaj.pl/zwierzeta/psy/wielorasowe/showAdvert1236910.html sunia jest już na kupsprzedaj, kupiepsa, mojpupil, aaaby, ma być w żółtych stronach gw i w ofercie. Nie wiem jeszcze co z allegro i co z niczyje. Jeśli możecie, to wrzucajcie ją, gdzie się jeszcze da. Quote
Magdarynka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Na allegro i niczyje zaraz też będzie. Quote
gdgt Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 dzięki. trochę się stresuje kolejnym potfffforem w domu. Quote
Magdarynka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Kropka na Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=294416331 Quote
Fela Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 A jak relacje z Zulką? Kropka ma chyba mniej niż 3 lata, co najwyżej 2. Na aaaby była 2 tygodnie, ale się skończyło ogłoszenie, był jakiś mail, ale urwal się kontakt :( Quote
gdgt Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Zulka jest lekko zdominowana, bo mała przejmuje zabawki i warczy, gdy zula do nich podchodzi. Reaguję na to, ale cóż... Niestety Kropka nie wytrzymała próby u mnie w domu. Została dziś w domu na dwie godziny (tylko!) i poszarpała wykładzinę przy drzwiach wyjściowych. Sunia ma lekkie ADHD, ciągle by skakała i wariowała. Nie chce siedzieć w domu, domaga się wychodzenia na spacer. Na spacerze jest bardzo grzeczna, chodzi ładnie na smyczy, spuszczona ze smyczy słucha sie i przychodzi na zawołanie. Mimo to jutro rano zawiozę ją do Otrębus. Quote
jayo Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 To samo dzialo sie na DT na Zaciszu... :shake: Quote
wanda szostek Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='gdgt']Zulka jest lekko zdominowana, bo mała przejmuje zabawki i warczy, gdy zula do nich podchodzi. Reaguję na to, ale cóż... Niestety Kropka nie wytrzymała próby u mnie w domu. Została dziś w domu na dwie godziny (tylko!) i poszarpała wykładzinę przy drzwiach wyjściowych. Sunia ma lekkie ADHD, ciągle by skakała i wariowała. Nie chce siedzieć w domu, domaga się wychodzenia na spacer. Na spacerze jest bardzo grzeczna, chodzi ładnie na smyczy, spuszczona ze smyczy słucha sie i przychodzi na zawołanie. Mimo to jutro rano zawiozę ją do Otrębus.[/quote] Kropka, biegała ciągle luzem po podwórku i po torach, bo mieszkała przy torach. Ona do domu wpadała jeść i spać. Może w tym problem. Quote
Recommended Posts