Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To w schronie mogli zauważyć jak Kropka do innych suk.......
Fela nie wiesz? u Folen na tymczasie mialaby jak w puchu - wiem coś o tym.

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W schronie sunia była zagubiona, osowiała i bardzo smutna. Podporządkowana innym. Na razie (co najmniej do niedzieli) mamy tymczas u gdgt :loveu:, co potem, okaże się. Tam też jest suczka.
Muszę ją dziś odebrać z tymczasu, ale osoba, u której Kropeczka teraz jest nie odbiera od rana telefonu. Poprzednio, gdy z nią rozmawiałam, sprawiała wrażenie nietrzeźwej. Troszkę się martwię...

Posted

sunie jest już u mnie. na razie obchodzą sie z moja sunią z daleka, tzn. moja sunia nie rusza się z posłania, a kropka zaczepią ja do zabawy.poza tym kropka rzuciła sie na księdza, ale na szczęście zdążył zamknąć za soba drzwi. A ta wariatka skoczyła z pazurami na drzwi do wysokości metra. Jak tak samo zareaguje na mojego tza , to będzie nieciekawie.

Posted

na początku kropka nie chciała go wpuścić do domu, ale potem się uspokoiła. już się lubią.
Ciotki, konieczna pomoc w ogłaszaniu Kropki! przeszukałam portale i nie ma jej ani na allegro, ani na niczyje, ani na aaaby, ani w gazetach!
Potrzebna też karma dla małego psa, bo tej dużej nie chce jeść.
Kropka już całą dobę nic nie je, ciekawe, kiedy zglodnieje?
Gdzie jest jej książeczka zdrowia?

Posted

A jak relacje z Zulką?
Kropka ma chyba mniej niż 3 lata, co najwyżej 2. Na aaaby była 2 tygodnie, ale się skończyło ogłoszenie, był jakiś mail, ale urwal się kontakt :(

Posted

Zulka jest lekko zdominowana, bo mała przejmuje zabawki i warczy, gdy zula do nich podchodzi. Reaguję na to, ale cóż...
Niestety Kropka nie wytrzymała próby u mnie w domu. Została dziś w domu na dwie godziny (tylko!) i poszarpała wykładzinę przy drzwiach wyjściowych. Sunia ma lekkie ADHD, ciągle by skakała i wariowała. Nie chce siedzieć w domu, domaga się wychodzenia na spacer. Na spacerze jest bardzo grzeczna, chodzi ładnie na smyczy, spuszczona ze smyczy słucha sie i przychodzi na zawołanie.
Mimo to jutro rano zawiozę ją do Otrębus.

Posted

[quote name='gdgt']Zulka jest lekko zdominowana, bo mała przejmuje zabawki i warczy, gdy zula do nich podchodzi. Reaguję na to, ale cóż...
Niestety Kropka nie wytrzymała próby u mnie w domu. Została dziś w domu na dwie godziny (tylko!) i poszarpała wykładzinę przy drzwiach wyjściowych. Sunia ma lekkie ADHD, ciągle by skakała i wariowała. Nie chce siedzieć w domu, domaga się wychodzenia na spacer. Na spacerze jest bardzo grzeczna, chodzi ładnie na smyczy, spuszczona ze smyczy słucha sie i przychodzi na zawołanie.
Mimo to jutro rano zawiozę ją do Otrębus.[/quote]

Kropka, biegała ciągle luzem po podwórku i po torach, bo mieszkała przy torach. Ona do domu wpadała jeść i spać. Może w tym problem.