ewatonieja Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Ja Chętnie Sie Dzisiaj Z Nią Zobaczę Ktoś Jeszcze Się Wybiera? Quote
anovip1 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [quote name='ewatonieja']Ja Chętnie Sie Dzisiaj Z Nią Zobaczę Ktoś Jeszcze Się Wybiera? :lol: Ja również dziś odwiedziłam Justusię :lol: Justka jest cudowną ,kochaną sunieczką !!!! Uwielbia człowieka i jego bliskość. Po codziennych ,kolejnych lekcjach stara się pokazać jaka pilna z niej uczennica;) :multi: Zobaczcie jak dziś pięknie spacerowała :multi: To pierwsze spacerki,więc trzeba cały czas czuwać ,by nic złego się nie wydarzyło :shake: Quote
hanka456 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Iwonko, szok, szok, cudownie, wspaniale, nie wiem co powiedzieć. Super, super, super........ Trzeba to uczcić. Quote
ewatonieja Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 mam nadzieje ze z szelek sie nie wydostanie :p ps dwa owczarki ,które ponad pół roku były w depozycie sa do adopcji Bej i Diana (vel Bonnie i Clyde) także mieszkają w boksie pod tym samym adresem co Justa) Quote
ciapuś Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Iwonko wiedziałam że Tobie na pewno się uda oczywiście wiem że to też wielka zasługa Wojtka Jesteście wielcy -wasz upór i zaangażowanie ratuje tej suni życie.Teraz to już będzie tylko lepiej Quote
anovip1 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 :multi:My również jesteśmy szczęśliwi,że Justusia wyszła z boksu :multi: Jest to zasługa nie tylko nasza,ale wszystkich którzy przyjeżdżali do Justusi i ;) przesiadywali z nią w zamknięciu. ;) Haniu masz rację ,że musimy to uczcić :beerchug: Na dzień dzisiejszy musimy pamiętać,że nie są to spacerki z nią , tylko nauka chodzenia na uwięzi , przez cały czas należy mieć oczy dookoła głowy i obserwować jej zachowanie. Justusia cały czas boi się smyczy, nie wiemy co ona w swoim życiu przeżyła i trzeba bardzo uważać . Mam nadzieję,że dziś będzie spokojniejsza. Pojedziemy i ponownie spróbujemy z nią wyjść . :lol: Justusia odpoczywająca na trawce:lol: Quote
szajbus Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Pilna uczennica. Ona to robi dla nowego domku, dla nowego pana, pani! Ludziska, gdzie was wywiało??????? Sunia czeka!!!!!!!!!!!!!! Quote
anovip1 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Czy ktoś ją pokocha ....? Jest taka wspaniała,mądra ,ufna człowiekowi ...... , mimo iż z rąk ludzkich spotkało ja tyle złego :shake: Justusia tak bardzo pragnie bliskości człowieka :-( Nie jakiejś budy ,tylko prawdziwego wspaniałego ,najpiękniejszego domku. Jest taką pilną uczennicą :lol: Na co ta kochana ,szara myszka może liczyć ? Czekamy na ten najwspanialszy domek dla naszej panienki !!! A u Justusi ;) żadnych zaległości . Każda lekcja nauczona i powtórzona ,wzorowa z niej uczennica :lol: Quote
agata51 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Kochana, piękna, mądra Justka! Kochane dziewczyny. I Wojtek, oczywiście. :loveu: Cierpliwości, "szara myszka" już niedługo będzie królową w cudownym, kochającym domku. Zobaczycie. Quote
hanka456 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Nieźle zabezpieczona, jak alpinista na wysokościach. Quote
anovip1 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 agata51 Justusia kochana - :cool2::iloveyou:nooo wiadomo ,dziewczyny :thumbs:,ale Wojtek?:ices_bla::oops: :smile: :smile: :smile: :smile: :smile: Justusia - cudo:multi:cudo :multi:cudo:multi: Dziś jeszcze piękniej chodziła na smyczce, można powiedzieć że reaguje na nasze polecenia. Byłyśmy dziś z Hanią i jesteśmy dumne z naszej podopiecznej. Tak cichutko sobie myślimy : do kogo ona się wrodziła, ;)taka zdolna dziewczynka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tu z cioteczką A tu pięknie robi siusiu Quote
agata51 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Oj, jakie piękne siusiu!!! Tak trzymaj, Justeczko! Quote
anovip1 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='agata51']Oj, jakie piękne siusiu!!! Tak trzymaj, Justeczko! Justusia po wyprowadzeniu z boksu na trawkę robi i siusiu i koopkę :bigcool: Quote
anovip1 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Justunia cały czas myśli ....... czy ją ktoś wreszcie tak mocno pokocha ? Quote
hanka456 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Z Justą dzisiaj było oryginalnie. Podrywała Lecha. Pierwszy raz widziałam jak usiłuje się przypodobać innemu psu. Troszkę zaczęła dzikować. Ale wszystko w porządku. Quote
anovip1 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Bardzo się cieszę, super że u Justusi wszystko ok.:multi::multi::multi: No, a Lechu facet jak się patrzy:cool2: to i nie ma się co dziwić ,że wpadł jej w oko ;) W sumie wszystkim się podoba , a Justa traktuje go jak przyjaciela :evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Jak miło popatrzeć na Justusię poza kratami!! :p:p:p Szukaj domu, Myszko, na pierwszej stronie!!!!:loveu::loveu::loveu: Damy radę...będzie dobrze!!!!!;) Quote
szajbus Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Justa, znajdziesz domek, zobaczysz........ W takiej zdolnej uczennicy musi sie ktoś w końcu zakochać bez pamięci Quote
ciapuś Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 zapraszam na wątek Miriam - suni która nie ma już czasu czekać na pomoc http://www.dogomania.pl/forum/showth...8#post10987518 Quote
Niewiasta_21 Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Zapraszam na wątek ogólny naszej Fundacji: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=121908 Quote
pusia2405 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Jak ja się cieszę, że Justka robi takie postępy. Jesteście niesamowite. Wszystko dzięki Waszemu uporowi, wytrwałości, cierpliwości i ... miłości! Justka ma bardzo podobny kolor smyczki jak mój Kropek:oops:. Tak mi się tylko zauważyło:roll:. Quote
Recommended Posts