Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewatonieja']Ja Chętnie Sie Dzisiaj Z Nią Zobaczę Ktoś Jeszcze Się Wybiera?

:lol: Ja również dziś odwiedziłam Justusię :lol:

Justka jest cudowną ,kochaną sunieczką !!!!

Uwielbia człowieka i jego bliskość.
Po codziennych ,kolejnych lekcjach stara się pokazać jaka pilna z niej uczennica;)
:multi: Zobaczcie jak dziś pięknie spacerowała :multi:

To pierwsze spacerki,więc trzeba cały czas czuwać ,by nic złego się nie wydarzyło :shake:

Posted

mam nadzieje ze z szelek sie nie wydostanie :p

ps
dwa owczarki ,które ponad pół roku były w depozycie sa do adopcji
Bej i Diana (vel Bonnie i Clyde) także mieszkają w boksie pod tym samym adresem co Justa)

Posted

Iwonko wiedziałam że Tobie na pewno się uda oczywiście wiem że to też wielka zasługa Wojtka
Jesteście wielcy -wasz upór i zaangażowanie ratuje tej suni życie.Teraz to już będzie tylko lepiej

Posted

:multi:My również jesteśmy szczęśliwi,że Justusia wyszła z boksu :multi:
Jest to zasługa nie tylko nasza,ale wszystkich którzy przyjeżdżali do Justusi i ;) przesiadywali z nią w zamknięciu.
;) Haniu masz rację ,że musimy to uczcić :beerchug:

Na dzień dzisiejszy musimy pamiętać,że nie są to spacerki z nią , tylko nauka chodzenia na uwięzi , przez cały czas należy mieć oczy dookoła głowy i obserwować jej zachowanie.

Justusia cały czas boi się smyczy, nie wiemy co ona w swoim życiu przeżyła i trzeba bardzo uważać .
Mam nadzieję,że dziś będzie spokojniejsza.
Pojedziemy i ponownie spróbujemy z nią wyjść .

:lol: Justusia odpoczywająca na trawce:lol:

Posted

Czy ktoś ją pokocha ....?
Jest taka wspaniała,mądra ,ufna człowiekowi ...... , mimo iż z rąk ludzkich spotkało ja tyle złego :shake:
Justusia tak bardzo pragnie bliskości człowieka :-(
Nie jakiejś budy ,tylko prawdziwego wspaniałego ,najpiękniejszego domku.
Jest taką pilną uczennicą :lol:
Na co ta kochana ,szara myszka może liczyć ?

Czekamy na ten najwspanialszy domek dla naszej panienki !!!

A u Justusi ;) żadnych zaległości .
Każda lekcja nauczona i powtórzona ,wzorowa z niej uczennica :lol:

Posted

Kochana, piękna, mądra Justka! Kochane dziewczyny. I Wojtek, oczywiście. :loveu:

Cierpliwości, "szara myszka" już niedługo będzie królową w cudownym, kochającym domku. Zobaczycie.

Posted

agata51
Justusia kochana - :cool2::iloveyou:nooo wiadomo ,dziewczyny :thumbs:,ale Wojtek?:ices_bla::oops:
:smile: :smile: :smile: :smile: :smile:

Justusia - cudo:multi:cudo :multi:cudo:multi:
Dziś jeszcze piękniej chodziła na smyczce, można powiedzieć że reaguje na nasze polecenia.
Byłyśmy dziś z Hanią i jesteśmy dumne z naszej podopiecznej.
Tak cichutko sobie myślimy : do kogo ona się wrodziła, ;)taka zdolna dziewczynka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Tu z cioteczką

A tu pięknie robi siusiu

Posted

Bardzo się cieszę, super że u Justusi wszystko ok.:multi::multi::multi:
No, a Lechu facet jak się patrzy:cool2: to i nie ma się co dziwić ,że wpadł jej w oko ;)
W sumie wszystkim się podoba , a Justa traktuje go jak przyjaciela :evil_lol:

Posted

Jak ja się cieszę, że Justka robi takie postępy. Jesteście niesamowite. Wszystko dzięki Waszemu uporowi, wytrwałości, cierpliwości i ... miłości!

Justka ma bardzo podobny kolor smyczki jak mój Kropek:oops:. Tak mi się tylko zauważyło:roll:.