anovip1 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 W ten piękny jesienny dzień Justusia wita wszystkie ciocie. Dziś znów zabawa,bieganko i szaleństwo z psiakami !!! Quote
Ayia Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [FONT=Palatino Linotype]No to lecimy na spacerek... :painting:[/FONT] Quote
szajbus Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 No ty ja wybiegamy chociaż wirtualnie! Hopamy na góre szukać domku! Quote
Reno2001 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Mam nadzieję, że dziś wieczór Cioteczka Anovip zda nam obszerną relację z mijającego weekendu ...;) Quote
pusia2405 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Podniosę, może jednak ktoś przypadkiem ją dojrzy... Quote
szajbus Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Justa chce mieć bezpieczny domek i rodzinę, która ją pokocha całym sercem Quote
hanka456 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Ciocia Iwonka bardzo przeżywa sprawę Justy. Myślę, ze starania o dom dla niej będą równoznaczne z pomocą Iwonce. Quote
agata51 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Domku, ulżyj Iwonce i pokochaj Justkę! Obie na to zasłużyły! Quote
pusia2405 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Przypominam o wspaniałym psie - Justusi! Quote
szajbus Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Justa, mądra i wspaniała sunia czeka na domek Quote
anovip1 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Już jestem i cóż pora opowiedziec o naszej Justeńce ;) Buziaki dla cioteczki Niewiasty_21 i Reno2001 za pomoc w transporcie Justusi :Rose: Jak wszyscy wiedzą sunieczka weekend spędziła w domku, wśród kochających ją ludzi. To pies,którego praktycznie w domu nie widać. Niemal cały pobyt przespała ,przenosząc się z jednej podusi na drugą. Jest stworzona do wygrzewania się na miękkim posłanku . Okazuje niesamowitą radość ,gdy domownicy wracają do domu. Po przejściach jakie ją dotknęły, powinniśmy zapewnić jej spokojny i kochający domek. Utrwaliła chodzenie po schodach ,nauczyła się jeżdzić windą,potrzeby fizjologiczne po zasygnalizowaniu załatwia na dworze. Uwielbia spacerki,chętnie się bawi. Obok piesków przechodzi obojętnie,najchętniej omija. Żal ściskał serce gdy nadszedł moment jej powrotu do boksu. Ona pragnie być w domku,obok ukochanego człowieka!!!!!!!! [FONT=Palatino Linotype]POMÓŻMY JEJ ZNALEŹĆ TEN NAJWSPANIALSZY DOMEK NA ŚWIECIE!!![/FONT] Quote
Hotel KADIF Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [FONT=Book Antiqua]Cudo nie pies!!!!!! Sama słodycz!! :loveu::placz:[/FONT] Quote
agata51 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Sunia - psi ideał, można by rzec. Oj, Justusiu, nie powiem, na co ty zasługujesz (o Dziewczynach już nie wspomnę :loveu:), bo pewnie byś się nie doczekała. Ale tobie, na szczęście, wystarczy zaledwie pół kanapy w kochającym domku. :evil_lol: Żałuję, że u mnie wszystkie połowy, a nawet ćwiartki zajęte. Ale znajdziesz domek, sunieczko. Na pewno. Cierpliwości. Co wolisz - spacerek czy mizianko na dobranoc? Quote
pusia2405 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Widać jak jej dobrze było na kanapie! Domku, znajdź się szybko, Justusia tęskni... Quote
szajbus Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Justa nie chce być dłużej bezpańskim psem! Quote
anovip1 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='szajbus']Justa nie chce być dłużej bezpańskim psem! Tak szajbusku święte słowa :-( Od powrotu z pieleszy domowych widać u Justki tęsknotę za takim życiem. Gdy do niej idę ,spuszczam ze smyczy by się wybiegała. Owszem cieszy się przez jakiś czas ,biega radośnie,bawi się ...ale później :-( . Nawet nie wyobrażacie sobie, co jej sprawia radość. :shake: Otóż pytam jej ,czy chce iść na spacerek, a Justusia przybiega do mnie ,opuszcza uszka ,wiruje ogonkiem i liże mnie po twarzy. Radość jest niesamowita. Ja zapinam smycz i tak spacerujemy sobie obie, a Justeczka aż podskakuje z radości. Kieruje sie w stronę furtki ,odwraca się w moją stronę i wzrok jej mówi sam za siebie ...... zabierz mnie ,proszę :-( [FONT=Palatino Linotype][SIZE=6]Justusia [/FONT] [FONT=Palatino Linotype]pragnie przebywać obok swojego ukochanego człowieka !!![/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Times New Roman]Justusia wypoczywa w w foteliku[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]tu jak zwykle drzemka[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]a tak obie sobie odpoczywałyśmy [/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] Quote
Niewiasta_21 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Justusia to taki nasz skarb. Jak nieoszlifowany diament. Iwonka jestes wielka! Twój trud i poświęcenie nie pójdą na marne,Justa znajdzie wreszcie tego swojego człowieka który pokocha ją równie mocno jak Ty. Człowieku dla Justy,ona czeka na Ciebie!! Quote
agata51 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Już oszlifowany, czyli brylant. Dzięki wam, dziewczyny. Szlifierki? Kurczę, czuję w starych kościach, że Jej Człowiek jest tuż-tuż. Nie może być inaczej. Quote
Recommended Posts