Niewiasta_21 Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 To było niesamowite :-) Chyba jednak troszke nas ta nasza Justusia lubi :-) Quote
Niewiasta_21 Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Justa juz ne boi sie brac smakołyków z ręki :-) " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
anovip1 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Właśnie wróciłam od Justki i natychmiast muszę opowiedzieć co się działo. Wyobraźcie sobie ,że dziś radość Justki była jeszcze większa niż wczoraj :lol: Spotkanie z nią było cudowne :multi:,a tego co wyprawiała nie sposób opisać.Biegała po całym boksie,wskakiwała na budę ,szybko zeskakiwała z niej , czołgała się ,dobiedała do mnie, lizała po dłoniach, twarzy -aż sama w to wszystko nie wierzę :-o :multi: Wygłaskałam ją nie tylko po łebku ,ale po pleckach, brzusiu, cysiach -ona leżała ,a w chwili gdy przestawałam trącała mnie łapką ,by głaskać ją dalej :multi: Odważyłam się delikatnie dotknąć jej obroży. Reakcja była pozytywna więc czynność powtarzałam . Po niedługim czasie odpięłam obrożę i zapięłam spowrotem :lol: No i jeszcze jedno .Dziś Justa nauczyła się podawać łapkę:multi: :lol: Aż żal było od niej odchodzić. Ona kocha ludzi. Tak bardzo się ich bała,że teraz chce stracony czas szybciutko nadrobić. Musimy znaleźć jej najwspanialszy domek pod słońcem. Quote
Reno2001 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Przeciez było wiadomo, ze za pracę z Justka MUSI sie wziąc nasza kochana Iwonka :loveu:. Nie miałyśmy żadnych wątpliwości co do tego!!! Quote
hanka456 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Iwonka brawo!!!!!! Dzielna i mądra ta Justa, prawda? Quote
ewatonieja Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 a jak Justa się zachowuje wzgledem innych? tylko Iwonke pokochała?:cool3: Quote
anovip1 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 ewatonieja napisał(a):a jak Justa się zachowuje wzgledem innych? tylko Iwonke pokochała?:cool3: Niestety nie mamy możliwości sprawdzenia zachowania Justki w stosunku do innych ludzi. Jak wcześniej napisałam Justka kocha ludzi i obecnie stara się oczywiście w miarę możliwości nadrobić stracone zaufanie do człowieka. Justa to mądra i dzielna sunia, kocha ludzi którzy do niej przychodzą poświęcają jej czas ,a co najważniejsze okazują serce. Z moich obserwacji stwierdzam ,że kocha również Anię. Dziś odwiedziłam ją z Wojtkiem i zachowanie Justusi w stosunku do niego było niemal takie samo jak do mnie. Głaskał ją ,ciągnął obrożę, karmił smakołykami z ręki - nie było żadnych problemów. Być może względem obcych jej ludzi również będzie wszystko w porządku, a może Justa po prostu wie ,że dzięki Wojtkowi jej życie polepszyło się w jakimś stopniu. Tego niestety nie wiemy :cool3: Cieszymy się bardzo ,że widać efekty naszej pracy z Justusią. W tej chwili to jest najważniejsze. Quote
Niewiasta_21 Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Pewnie ze Justusia lubi Anię :-) Ja tez wszystko z nią moge robic :-) Ale to prawda. Ludzie którzy z nia pracują szybciej im ufa. Quote
anovip1 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Justusia kłania się i przypomina wszystki ciotkom ,że czeka na wspaniały domeczek!!! Quote
szajbus Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Dzielna dziewuszka!!!!!!! Tak trzymać!!!!!!! Domku, Justa pilnie uczy sie być twoim psem, zdecyduj sie na nią! Quote
anovip1 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Dziś Justusia na spotkanie odtańczyła szaleńczy taniec dookoła własnej osi :evil_lol: Jest niesamowita ,cudowna,wspaniała.Tak bardzo cieszy się gdy ją odwiedzamy :lol: Będzie najwierniejszym przyjacielem dla swojego Pana. Uwielbia głaskanko i zabawę. Zrobione dziś zdjęcia wstawi Ania. Widać jak podaje łapkę-troszkę niezgrabnie,ale to dopiero początki :multi: Gdy do niej mówię, nieśmiało podchodzi z pochylonym łebkiem i niemal trąca mnie noskiem jakby chciała coś więcej zrozumieć. Justusia czeka !!! Czy ktoś ją pokocha? Quote
hanka456 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 To, że Justa znajdzie dom i będzie kochana, to pewne jak nie wiem co. Quote
Niewiasta_21 Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Justa molestowana przez Iwonke: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Niewiasta_21 Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> A tu Justusia z Patrycją,córką Iwonki. Dla Justy Patrycja to całkiem obca osoba. " class="ipsImage" alt=""> Quote
Reno2001 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Cuda działacie z naszą Justunią. Po prostu CUDA :loveu:!!!!!!!!!!! Quote
szajbus Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Widac to molestowanie się Justce podobam a mnie sie pocą oczy na widok tych fotek. Quote
anovip1 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Dziś Justusia jak zawsze bardzo cieszyła się ze spotkania i zabawy. Przyszedł więc czas na dopięcie smyczki do obroży. Było troszeczkę problemu,bardzo się bała,ale jakoś sobie poradziłyśmy ;) Lekcja nie była długa,gdyż uczennicy nie można zrazić. Jutro ciąg dalszy. Cały czas rozglądamy się za najpiękniejszyn domkiem dla naszej dziewczynki. A na tym zdjęciu Justusia podaje łapkę :lol: Może troszeczkę niezgrabnie,ale to dopiero początki :multi: Quote
pusia2405 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Piękna ta panienka;). Ja cały czas mocno zaciskam kciuki za powodzenie! Quote
szajbus Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Zdolna i mądra dziewczynka !!!!!!!!!!!!! Domku, pokochaj Justke i zabierz do domku! Quote
agata51 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Cudna Justka, cudna Iwonka (o Patrycji nie wspomnę). :loveu: Quote
ciapuś Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120767 Quote
ZUZANNA11 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Prosze o pomoc wśród doświadczonych...Następna dzika sunia w ciąży :( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120116 Quote
Recommended Posts