anovip1 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Wspaniała Justusia czeka na najcudowniejszy domek :lol: Słoneczko kochane jutro będę u ciebie,pójdziemy na spacerek :multi: Quote
hanka456 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Justka była bardzo dzisiaj grzeczna, zreszta jak zwykle. Ona tylko potrzebuje miłosci. Quote
szajbus Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Justka czeka i czeka. Domku, znajdź ja jak najszybciej! Quote
anovip1 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [SIZE=5]Justusia pięknie się wita z ciociami podając łapkę i prosi o pomoc w znalezieniu najcudowniejszego domku dla niej. Justuńka pięknie chodzi na smyczy , uwielbia zabawę w ogrodzie , spacerki w trakcie których wyleguje się błogo na trawce ,lub swoim ulubionym miejscu na piaseczku. :multi:[SIZE=4] Jej pysio robi się coraz radośniejszy:multi: Quote
agata51 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Kochana sunia! Na pewno doczeka się cudownego domku. Quote
anovip1 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 :loveu: Kochana, grzeczna i mądra dziewczynka -[SIZE=5]Justusia mówi wszystkim ciociom dobranoc :loveu: ....... marząc o wspaniałym domku Quote
hanka456 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Portrety Justy są piękne. Justa zakochała się w Lechu, to po prostu widać. I tak sobie dzisiaj pomyślałam, że ciekawe jak Justa zachowałaby się w domu, w mieszkaniu. Quote
ewatonieja Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Justa do zobaczenia mam nadzieje jutro Quote
anovip1 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Eeee tam portrety , to Justusia jest piękna . Fotki tylko odzwierciedlają jej urodę. A Lechu ? Ta,tak oczywiście zakochana jest w nim na całego! Ale to właśnie on zrobił pierwszy krok :evil_lol: Siedział obok niej ,kiedy była klatce, a teraz wyleguje się pod jej boksem ;) A swoją drogą gdyby znalazł się dom tymczasowu dla Justusi ,byłoby to najlepsze rozwiązanie na tą chwilę. Quote
anovip1 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 ewatonieja napisał(a):Justa do zobaczenia mam nadzieje jutro Natalko,gdybyś nie mogła jutro pojechać proszę zadzwoń do mnie , ja pojadę do Justy. Quote
hanka456 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Przyglądam się psim portretom, ich oczom i tak sobie pomyślałam, ze pięknie by może było postarać się w prężnym Domu Kultury o wystawę zdjęć, pt. Portret psa - przyjaciela człowieka. Są w Łodzi dwa takie ośrodki. Oba na Bałutach. Jeden na Zawiszy, drugi przy Al. Włókniarzy. Może kierownictwo się zgodzi. Quote
Hotel KADIF Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Dziewczyny! Czy Justa ma allegro i ogłoszenia? Samo podrzucanie wątku nic nie da... Spróbuję umieścić ją w "Moim Psie", ale są koszmarne kolejki! Pytam, bo jestem na dogo tylko z doskoku. :shake: Quote
hanka456 Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Justa jest "przypadkiem", nad którym trzeba jeszcze pracować. Zbliża się chwila odpowiednia do tego aby zacząć ją ogłaszać. Idea ogłoszenia w Moim Psie jest jak najbardziej potrzebna, bo jej historia jest niezwykła i Justa potrzebuje wsparcia wszędzie gdzie tylko się da. Jeśli możesz ogłosić ją w Moim Psie, albo chociaż spróbować będziemy wdzięczni. Quote
pusia2405 Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 No w takim razie, domku tymczasowy, gdzie jesteś?... Quote
Niewiasta_21 Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 Justa ma ogłoszenia, Szajbus jej zrobiła. Jednak zadnego odzewu. Quote
szajbus Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Wierzę, ze gdzies jest ten domek dla niej, ale jeszcze nie wie o jej istnieniu. Domku spiesz sie ! Quote
Hotel KADIF Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [quote name='hanka456']Justa jest "przypadkiem", nad którym trzeba jeszcze pracować. Zbliża się chwila odpowiednia do tego aby zacząć ją ogłaszać. Idea ogłoszenia w Moim Psie jest jak najbardziej potrzebna, bo jej historia jest niezwykła i Justa potrzebuje wsparcia wszędzie gdzie tylko się da. Jeśli możesz ogłosić ją w Moim Psie, albo chociaż spróbować będziemy wdzięczni. Zrobię to! :p Tylko potrzebne mi są zdjęcia Justy w formacie JPG. Jak będę je miała napiszę maila do serkretarza redakcji z prośbą o umieszczenie w kąciku adopcyjnym. :p Mój mail: [email protected] Quote
anovip1 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [quote name='DIF']Zrobię to! :p Tylko potrzebne mi są zdjęcia Justy w formacie JPG. Jak będę je miała napiszę maila do serkretarza redakcji z prośbą o umieszczenie w kąciku adopcyjnym. :p Mój mail: [email protected] Kofana jesteś:loveu: DIF-ciu opróżniaj pocztę. Fotek Justusi jest sporo,tak więc....:evil_lol: dzięki ,dzięki ,dzięki :multi: Quote
anovip1 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 A u Justusi ? No cóż ,by pobyć z naszą ulubienicą i popatrzeć w jej w oczy niestraszne są nam żadne przeszkody :evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [quote name='anovip1']Kofana jesteś:loveu: DIF-ciu opróżniaj pocztę. Fotek Justusi jest sporo,tak więc....:evil_lol: dzięki ,dzięki ,dzięki :multi: Nie muszę opróżniać!!! :eviltong: To "gmail"... rośnie w siłę, czyli im więcej tym lepiej..... :loveu: Czekam na foty! Pamiętajcie o formacie JPG - to wymóg redakcji! A teraz Justa wędruje na pierwszą... :Dog_run: Quote
ewatonieja Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 znowu były spacery: z justą i owczarkami, leżenie na piachu w słońcu i pod iglakiem sielanka :loveu: no coż anovip1, przyłapałas mnie na gorącym uczynku;) Quote
pusia2405 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Wow, takie przeszkody musicie pokonać do Justki:lol:? Quote
Reno2001 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Ciotki nie cofną się przed niczym, by pomóc psiakom!!! To się nazywa determinacja :loveu:. Quote
Recommended Posts