Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='pusia2405']Wow, takie przeszkody musicie pokonać do Justki:lol:?

:shake: oby tylko takie ,nie byłby to żaden problem :shake:

Już nadszedł najwyższy czas,aby Justusię zaszczepić i zaczipować.
Niestety w obecnej chwili zaintreresowanie Justką nie jest zbyt duże i konto jej jest praktycznie puste.
Biorąc powyższe pod uwagę,pragniemy w imieniu swoim i Justusi poprosić ciocie o ogromnym sercu,dla których dobro jej nie jest obojętne o wsparcie finansowe.
Liczy się każdy ,nawet najmniejszy grosik.

Wszystkich,którzy warażą chęć pomocy Justusi prosimy o wpłaty na konto:

Fundacja "POMAGAJMY RAZEM - ZWIERZĘTA W POTRZEBIE"

Nr Konta: PKO BP 05 1020 3378 0000 1602 0168 8993

Chłędowskiego 1/8 93-239

z dopiskiem: "nick z dogo" na Justusię

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro (chciałam dzisiaj, ale zobaczyłam dno :oops:) przelewam na konto Fundacji 50 zł na Bafusia, ale jeśli uznacie, że Justa albo Stokrotka są bardziej potrzebujące, nie ma sprawy. :loveu:

Posted

[FONT=Palatino Linotype][SIZE=5]Justusia przesyła buziaczki i piękny uśmiech dla wszystkich cioć,które o niej pamiętają .[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype][/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Codzienne spacery,nauka ,zabawa -to wszystko niesamowicie zbliża ją do ukochanego człowieka :-([/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Potrzebny jest jej dom,taki prawdziwy,wspaniały,który ją pokocha.[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Justunia to wspaniała sunieczka, oddana w całości swojemu najukochańszemu człowiekowi.[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Dziś była u Justki Pani Doktor ,przebadała ją ,zaszczepiła przeciw chorobom zakaźnym i zaczipowała. Jako ,że sunieczka była bardzo grzeczna została pochwalona i dostała nagrodę :klacz:[/FONT]

Posted

Justusia przeszła dzisiaj sprawdzian z zachowania w warunkach domowych i zdała go na 6.
Cały dzisiejszy dzień spędziła u mnie w domu i widać że życie w mieszkaniu nie jest jej obce.Bez problemu weszła na czwarte piętro a w domu- pies idealny.
Na spacerkach pięknie chodziła na smyczy i widać było że dzisiejsza wyprawa sprawiła jej dużo radości.Jednym słowem
JUSTUSIA JEST W 100% GOTOWA DO ADOPCJI.

Posted

[FONT=Palatino Linotype]Ufffffff,tak bardzo się obawiałam dzisiejszego dnia ,że coś złego może się wydarzyć,jednak Justka jak zawsze nie zawiodła :multi:[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Jak napisała ciapuś, Justusia gotowa jest już do adopcji.[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Zachowanie jej w domu jest idealne. To wspaniała ,cudowna sunieczka.[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Dziękuję Ciapusiowi ,Reno2001,Wojtusiowi i Kamilkowi ,bez których dzisiejszy dzień nie wniósłby do życia Justki nic nowego.[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]Justusia już wróciła do boksu, jednak mamy nadzieję ,że nie na długo i wspaniały domek szybciutko dla niej się znajdzie.[/FONT]

Posted

teraz trzeba szczególnie zając sie Justą żeby nie stracić tego co zostało wypracowane są deklaracje odwiedzin ,ja podtrzymuję swoją obietnicę wizyt weekendowych ,Iwonko możesz wciąć wolne ;)