szajbus Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Kochana i zdolna dziewusia z tej naszej Justki! Domki, można już ustawiać się w kolejce!!!!!! Quote
Hotel KADIF Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 A ja cały czas nie mogę wyjść z podziwu jak Justka i moja tymczaska Norka są podobne!!!! Zarówno z wyglądu (obie są maści "dziczej") jak i charakteru!!! Kochają człowieka i są stworzone dla człowieka!! Ale niestety .... u nas nie jest różowo! Norka po raz kolejny pogryzła moje dziecko i jej czas u nas się skończył!!!! Szuka domu bez małych dzieci!!! :placz::placz::placz::placz: Quote
ewatonieja Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 dzisiaj z justa spedziłam troche czasu na ganianiu sie z donkiem Lechem na leżeniu pod iglakiem na zżeraniu froliców na zaglądaniu w zakamary w końcu na tyle się rozluźniła przy mnie (zawdzięczam to Lechowi, w którym jest chyba zakochana) były piski i wywijasy np gdy nie wyrobiłam na zakręcie albo musiałam okrążyć drzewko z drugiej strony i ją przy tym pociagnełam ale cóż musi sie przyzwyczaić ,że są sytuacje, które ją zaskoczą ale nie zagrażają jej a czlowiek zawsze pocieszy :cool3: Quote
anovip1 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='ewatonieja']teraz trzeba szczególnie zając sie Justą żeby nie stracić tego co zostało wypracowane są deklaracje odwiedzin ,ja podtrzymuję swoją obietnicę wizyt weekendowych ,Iwonko możesz wciąć wolne ;) Wolne,a i owszem ,ale nie tak całkiem ;) tez deklarowałam wizyty :lol: Faktem jest ,Justusia zżyła się ze mną niesamowicie i dla jej dobra nie powinnam codziennie z nią przebywać. Grupka ochotników jest jaka jest ,więc ja idę do Justki we wtorek :eviltong: Justka przygotowana już jest do adopcji ,tak więc szukamy wspaniałego, najukochańszego człowieka dla najwierniejszej sunieczki na świecie!!! Quote
pusia2405 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Ech, szkoda, że jestem tak daleko, bo na prawdę spotkanie z tą sunią byłoby dla mnie czystą przyjemnością! Quote
agata51 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Wspaniały, najukochańszy Człowieku, Justka czeka na Ciebie! Quote
anovip1 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [FONT=Palatino Linotype]Kto pokocha Justusię ?[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Dzisiejszy dzień u Justy był niesamowity. [/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Odważyłam się i spuściłam ją ze smyczy .[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Już wcześniej reagowała na mój głos ,ale była na uwięzi ,a tu nagle wolność po tak długim czasie niewoli :razz:[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Przygotowana byłam na wszystko. Oczywiściście czuwałam ,wiedziałam że mnie nie zawiedzie .[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]I tak się stało. Pięknie chodziła obok mnie ,później zabawa, wylegiwanie się i bieganie.[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]No i jeszcze zabawa z sunią Łezką :evil_lol: [/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Justusia wybrykała się za wszystkie czasy . Wymęczona ,prawie padnięta wróciła do boksu.[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]To naprawdę bardzo mądra sunieczka i cudownie byłoby, gdyby domek szybciutko się znalazł .Ona tak bardzo pragnie być z człowiekiem.[/FONT] Quote
Niewiasta_21 Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Justusia bez smyczy na wolnosci,cos niesmaowitego,wydawało by sie ze wrecz nie osiągalnego. A jednak :loveu: Quote
ciapuś Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 O nie ,ale super wieści :crazyeye: ona jest najmądrzejsza z mądrych :loveu: Quote
anovip1 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Czy jutro ktoś wybiera się w odwiedziny do Justusi ? Quote
hanka456 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Ja nie mam tyle odwagi co Ty. Więc Justa pochodzi sobie ze mną spokojnie. Jutro jestem U Justy. Quote
ewatonieja Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 ha a ja sie przyznam bez bicia ze z 2-3 tyg temu Justa także chodziła bez smyczy a nawet bez obroży :oops: a w niedziele puściłam ją z przypiętą smyczą żeby mogła pogalopować z Lechem, żal mi jej było bo na prawde miała ochote pobiegać a cała radośc w tym ,że sie biega nieskrępowanie i w dowolną stronę bez balastu :lol: Quote
agata51 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Już niedługo pogalopujesz do domku, Justeczko! Tak czuję. Quote
hanka456 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Dzisiaj Justa wybrykała się z Łezką. Nie puściłam jej ze smyczy, ale brykałam razem z nimi. Chciałam poczęstować ją ptasim mleczkiem w czekoladzie, ale zdecydowanie odmówiła, woli parówki. Justa jest kochana i coraz bardziej śmiała. Quote
anovip1 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [FONT=Palatino Linotype]Nooo ,ale super :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Hania brykająca z suniami :evil_lol: ,szkoda,że tego nie widziałam:lol:[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Ale złapiesz kondychę :evil_lol:[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Jutro pojadę ja, pobrykam sobie na świeżym powietrzu.[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Piękna złota jesień, towarzysząca [SIZE=6]Justusia :multi:[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Sama radość, polecam wszystkim i zapraszam ;)[/FONT] Quote
Hotel KADIF Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='anovip1'] [FONT=Palatino Linotype]Dzisiejszy dzień u Justy był niesamowity. [/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Odważyłam się i spuściłam ją ze smyczy .[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Już wcześniej reagowała na mój głos ,ale była na uwięzi ,a tu nagle wolność po tak długim czasie niewoli :razz:[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Przygotowana byłam na wszystko. Oczywiściście czuwałam ,wiedziałam że mnie nie zawiedzie .[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]I tak się stało. Pięknie chodziła obok mnie ,później zabawa, wylegiwanie się i bieganie.[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]No i jeszcze zabawa z sunią Łezką :evil_lol: [/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Justusia wybrykała się za wszystkie czasy . Wymęczona ,prawie padnięta wróciła do boksu.[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]To naprawdę bardzo mądra sunieczka i cudownie byłoby, gdyby domek szybciutko się znalazł .Ona tak bardzo pragnie być z człowiekiem.[/FONT] Jestem pod ogromnym wrażeniem!!!!:crazyeye: [FONT=Book Antiqua]Naprawdę, Kochana!!!! Czapkę z głowy zdejmuję i kłaniam się nisko przed Tobą!!![/FONT] Twój wysiłek i zaangażowanie nie pójdzie na marne, wiesz o tym!!! Kochana Justeńka!!! :loveu: Dzielna i mądra sunieczka czeka na dobry dom!!! Ten NAJLEPSZY Z MOŻLIWYCH!! Quote
szajbus Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Zaufała ponownie człowiekowi. Dziewczyny do wielki sukces i pokłony dla waszej pracy. Justa jest przykładem, ze dzikiego psiaka da się oswoić, że nie wolno rezygnować z takich prób. Domku, ta sunia czeka już na ciebie. na twoją miłość! Quote
hanka456 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Justa, to sunia co serca podbiła nasze, ale z łatwością podbije i inne. Quote
anovip1 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [FONT=Palatino Linotype]To fakt [SIZE=5]Justusia podbiła nasze serca .Ona jest niesamowitą sunieczką.[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Kto poznał ją i jej historię nie potrafi przejść obojętnie.[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Praca z nią jest samą przyjemnością.[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Justusia,co wszyscy zauważyli jest wspaniałą ,wzorową uczennicą i dla jej dobra nie pozwolimy, by nasza praca z nią poszła na marne.[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Chcemy Justuni zapewnić wszystko co najlepsze i mamy ogromną nadzieję ,że nam się to uda. [/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Dziś Justka znów spuszczona ze smyczy grzecznie chodziła obok,później małe bieganko i zabawa którą uwielbia.[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]A tu nasza panienka rozbrykana podczas zabawy z Łezką :evil_lol:[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]A na tych zdjęciach widać jak Justusia organizowała sobie legowisko mieszkając w lesie [/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] Quote
hanka456 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 To bardzo wzruszające. Nie potrafię nic więcej napisać. Quote
Hotel KADIF Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [FONT=Book Antiqua]Ranyyyyy....... Te zdjęcia powalają normalnie na kolana!! [/FONT]:placz::loveu: Quote
Recommended Posts