darunia-puma Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 dziękuję kochana ;-) strasznie je kocham ale powiem szczerze że czasami tak jak dziś nie mam do nich sił .... albo ja jestem dziś zmęczona albo w moje anioły wszedł jakiś diabeł ;-) Quote
*Magda* Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 http://i43.tinypic.com/35i11df.jpg I widzą teren w propieniu 360 stopni :) Quote
darunia-puma Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 dokładnie tak ;-) oj marzy mi się lustrzanka nawet taka najprostsza bo cyfrówką te zdjęcia pozastawiają wiele do życzenia ... Quote
darunia-puma Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 kochani już wstawiam zdjęcia z ostatniego grilla ;-) Quote
*Magda* Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 http://i48.tinypic.com/28cqa8g.jpg walka psów ;) Quote
darunia-puma Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 biedna Shilla jest maltretowana na każdym kroku ;-) sąsiedzi podadzą mnie do straży dla zwierząt za znęcanie się i prowadzenie walk psów haha ;-) Quote
Oscar Patric Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 oj to Carino już nie taki malutki,super wygląda:) Quote
darunia-puma Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 cześć kochana no maluszek już nie taki maluszek ma już 25kg ;-) i nadal rośnie haha chciałabym aby był już duży ;-) 12 czerwca jedziemy z całą 3-ką nad morze zobaczymy maluszka jak się będzie zachowywał... byłam wczoraj z mężem i psami nad stawem oczywiście Shilla i Seth jak widzą wodę to szaleją, pływają no i maluch jak to zobaczył to wskoczył za nimi do wody i.... poszedł na dno OOOOO!!!! musiałam p niego wchodzić, dobrze że miał smycz i go wyciągnęłam.... martwi mnie jednak fakt że ostatnio pogryzł się z Sethem lała się krew, najpierw się bawiły a za chwilkę akcja.... w sumie sobie nic nie zrobiły bo Carino tylko miał krew na łebku, ale szybko się otrzepał i pobiegł znowu "walczyć" Quote
*Magda* Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Może warto go wykastrować ;) Bo może chcieć "przejąć władzę". Quote
darunia-puma Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 madzia nie chcę go kastrować zrobiłam to z Sethem i stracił swój temperament, Seth i Shilla i tak już mu odpuścili władzę ;-) Quote
*Magda* Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 No to jak "stare" psy odpuściły, to niech pozostaną mu jajuszka :evil_lol: Quote
darunia-puma Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 no ja też tak myślę ;-) fakt Seth się jeszcze stawia czasami, ale jakoś to wypewimy ;-) Quote
evel Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 darunia-puma napisał(a):madzia nie chcę go kastrować zrobiłam to z Sethem i stracił swój temperament, Seth i Shilla i tak już mu odpuścili władzę ;-) No coś Ty, kastracja - owszem, zmniejsza skłonność do psich bijatyk, "zakochiwanie się" w suczych siuśkach i oblewanie całego terenu spacerowego po kropelce, ale to chyba akurat na plus, nie? ;) Bardzo dużo psów czynnie startujących w różnych psich zawodach jest odjajczonych, a tam akurat bardzo się kładzie nacisk na odpowiednie popędy i charakter. Tak więc gdyby kastracja robiła z psa kluskę to by nikt nie kastrował przecież :) Moja jak była zaraza cholerna przed zabiegiem, tak po nadal jest taka sama :D Quote
darunia-puma Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 kochana wiesz ja po prostu mam tylko doświadczenie z Sethem po kastracji i jest inny niestety .... no na pewno jest większą kluską niż był przed zabiegiem, ale pewnie masz rację, ale na razie jajka zostają ;-) Quote
darunia-puma Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 cd zdjątek ;-) maluch czeka na kiełbaskę z grilla ;-) Quote
darunia-puma Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 bira ja dziś rano byłam z mężem z psami po bułki i mąż czekał na mnie z psami pod sklepem jak robiłam zakupy, stała przede mną starsza pani i nie mogła uwierzyć jak one wszystkie grzecznie siedzą i na mnie czekają ;-) do tego stopnia się wzruszyła że wpuściła mnie przed siebie do kolejki gdyż stwierdziła że ona nie ma dzieci czekających na nią pod sklepem a ja mam ;-) uwierz dawno nie spotkałam się z tak miłą uwagą z reguły słyszę że jesteśmy z mężem patologią, bo jak można mieć 3 psy ;-) więc dzień zaczął się wspaniale Quote
Ty$ka Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 A maluch rośnie jak na drożdżach :D Coraz piękniejszy jest :P Quote
Recommended Posts