Agmarek Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Zapraszam serdecznie na bazarek z przepiękną biżuterią. Nie będę tu wstawiać zdjęć, bo od tych cudnych świecidełek można oślepnąć :smile: http://www.dogomania.pl/forum/thread...7#post19467597 I jeszcze jeden bazareczek ze ślicznymi ubraniami http://www.dogomania.pl/forum/thread...9#post19465959 Quote
darunia-puma Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 dziękuję za zaproszenie :cool3: Quote
darunia-puma Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 wklejam kilka najnowszych fotek z ogródeczka z naszymi potffforami ;-) przepraszam za niską jakość zdjęć ale niestety nie miałam w tym momencie aparatu więc pozostał tylko telefon Shiro zmienia się nie do poznania, zmężniał haha, waży 37kg ma apetyt niestety powraca do nas nużyca, więc w poniedziałek szybciutko do wetki... 14-16 września jedziemy do Szklarskiej Poręby z psami do zaprzyjaźnionego pensjonatu.... na pewno będę miała dużo fotek to prześlę na dogo Quote
darunia-puma Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 Od 3 września zaczynamy ponownie szkolenie, szkoleniowiec wyjechał na wakacje i mamy przymusowe 2 tygodnie przerwy... Muszę porobić również filmiki ze szkolenia ale nawet nie wiem jak je mam tu wrzucić ;-( Quote
phase Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Ale fajny ogródek macie. Shiro cudnie wygląda, szkoda, że ta nużyca się nie kończy... Quote
darunia-puma Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 witaj kochana ogródeczek nie za duży ale psy mają się gdzie wyhasać one go uwielbiają zresztą pańcia również ... wkleję kilka zdjątek ogródeczka jeśli Ci się podoba ;-) najważniejsze jest to iż jest pod samym domem i mogę się zabrać z całą trójcą świętą na raz i wziąć jakieś piwko i im smaczki ;-) mój wafelek ogrodnikiem ;-) Quote
darunia-puma Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 Shiro uwielbia zagryzać konewki kupujemy mu ciągle nowe, no przynajmniej raz w tygodniu ma kupioną konewkę jak największą ;-) Quote
Medorowa Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Ale Shiro zmężniał:crazyeye: Waży już tyle co Mailo:grins: Zazdroszczę wyjazdu - my również jedziemy, ale jeszcze nie wiem kiedy - niestety ponowna wizyta nad morzem w tym roku odpada:-( Siła wyższa;) Do którego pensjonatu jedziecie:hmmmm: Quote
phase Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Może i jest mały, ale bardzo ładny, naprawdę podoba mi się. :) I widać, że psiakom dobrze. :) Quote
darunia-puma Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 Medorowa kochana jedziemy do pensjonatu "Jeleni Róg" byliśmy tam kilka razy i zimą i latem, jest super, właściciele nie mają nic przeciwko psom, byle by nie przeszkadzały gościom. Co do Shiro nasz dostawca karmy z Husse nie widział go 1,5 miesiąca i był w szoku, jak się zmienił porobię mu jakąś sesję to tutaj wstawię dokładniejsze zdjęcia małego. Już rozumiem co mówiłaś że ciężko Ci z Mailo na spacerach, my też go nie puszczamy, nie wychodzimy już bez kagańca, nienawidzi innych psów, rzuca się, mną szarpie na lewo i prawo... na szkoleniu chodzi jak zegarek, bez smyczy przy nodze, z innymi psami itd, a poza furtką KOSZMAR!!! Ćwiczę go poza szkoleniem ale jeśli nie mam smaków to mogę się pocałować w d... Phase jeszcze raz dziękuję i jest mi niezmiernie miło że Ci się podoba!!! ;-) Robiłam go od podstaw, nic tu nie było rok temu same chaszcze!!! Quote
darunia-puma Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 fotki z podróży i pobytu w Szklarskiej Porębie ;-) Quote
darunia-puma Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 wieczorny spacerek z psami Quote
Joann Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 w wątku Shiro już napisała co myśle na temat kolców i flexi;] Quote
darunia-puma Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 wiesz ile ludzi tyle opinii nic mu się nie dzieje że w nich chodzi możesz mi uwierzyć, dziad chodzi w kolcach, kagańcu i na flexi i możesz mi uwierzyć nadal jest szczęśliwym psiakiem i nic mu nie jest mam sporo znajomych z astkami i również mają takie podejście jak ja... ;-) Quote
Joann Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 chodzi mi o to ze jak sa kolce i flexi to pies ma permanentnie co chwile nacisk na szyje, kiedy flexi sie rozwija i zwija, dostaje sprzeczne bodźce, bo nie ciągnie jest grzeczny a kolce co chwile sie wbijają, to nie ma sensu, niech ta kolczatka juz będzie jak chcesz ale dobrze założona i z normalna smyczą;] To ze znajomi tak robią z astami to nie powód żebyś Ty to robiła;] Quote
darunia-puma Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 on na codziennych spacerach ma założoną zwykłą obrożę i flexi natomiast jak gdzieś wyjeżdżamy i wiem że go nie puszczę w obcym terenie wolę mieć kolce, oraz flexi.... nic mu nie jest na pewno ma lepiej niż nie jedno dziecko w Polsce temat uważam za zamknięty ;-) Quote
darunia-puma Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 dziś byliśmy w sąsiedniej miejscowości na konsultacji u weta... był w szoku że Shiro ma 11 miesięcy i jest tak duży, ważył go i oczom m nie wierzył że mierzy 48cm w kłębie i waży 37kg ;-0 na szczęście okazało się iż to że kuleje na przednią łapkę nie oznacza żadnego guza czy też zwyrodnienia tylko szczenięcą kulawiznę i po zakończeniu roku do półtorej mu przejdzie samo teraz ma być tylko na lekach przeciwbólowych ;-) ufff ciężar spadł mi z serca, ale dowiedziałam się że nie wolno mu np. rzucać patyków ..... ??? Quote
Medorowa Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 [quote name='darunia-puma']Medorowa kochana jedziemy do pensjonatu "Jeleni Róg" byliśmy tam kilka razy i zimą i latem, jest super, właściciele nie mają nic przeciwko psom, byle by nie przeszkadzały gościom. Co do Shiro nasz dostawca karmy z Husse nie widział go 1,5 miesiąca i był w szoku, jak się zmienił porobię mu jakąś sesję to tutaj wstawię dokładniejsze zdjęcia małego. Już rozumiem co mówiłaś że ciężko Ci z Mailo na spacerach, my też go nie puszczamy, nie wychodzimy już bez kagańca, nienawidzi innych psów, rzuca się, mną szarpie na lewo i prawo... na szkoleniu chodzi jak zegarek, bez smyczy przy nodze, z innymi psami itd, a poza furtką KOSZMAR!!! Ćwiczę go poza szkoleniem ale jeśli nie mam smaków to mogę się pocałować w d... Phase jeszcze raz dziękuję i jest mi niezmiernie miło że Ci się podoba!!! ;-) Robiłam go od podstaw, nic tu nie było rok temu same chaszcze!!! Cóż mogę rzec, witaj w klubie;):evil_lol: [quote name='darunia-puma']dziś byliśmy w sąsiedniej miejscowości na konsultacji u weta... był w szoku że Shiro ma 11 miesięcy i jest tak duży, ważył go i oczom m nie wierzył że mierzy 48cm w kłębie i waży 37kg ;-0 na szczęście okazało się iż to że kuleje na przednią łapkę nie oznacza żadnego guza czy też zwyrodnienia tylko szczenięcą kulawiznę i po zakończeniu roku do półtorej mu przejdzie samo teraz ma być tylko na lekach przeciwbólowych ;-) ufff ciężar spadł mi z serca, ale dowiedziałam się że nie wolno mu np. rzucać patyków ..... ??? Dobrze, że chłopakowi nic nie jest. Co do rzucania patyków, to trochę takie hmmm dziwne:niewiem: Miło Was widzieć :loveu::loveu: http://vpx.pl/i/2012/09/21/Lnt9.jpg Wrzuć więcej fotek z wypadu:) Quote
darunia-puma Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 kochanie nie mogę wrzucać zdjęć nie wiem co się dzieje może masz jakiś sprawdzony program do wrzucania ich na forum ...? Tęsknie za Tobą kochana może znalazłabyś jakiś czas i wpadła do nas? Quote
Medorowa Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Kurcze Daria nawet nie masz pojęcia z jaką przyjemnością, ale w tygodniu pracuje, a co drugi weekend szkoła, więc u mnie straszna lipa z czasem:/ Ale na pewno się jeszcze spotkamy, mam zresztą taką ogromną nadzieję, że jeszcze w tym roku:) Zdjęcia zawsze wrzucam przez imageshack:) Quote
darunia-puma Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 ja też mam taką ochotę ;-) podawaj termin a przyjmiemy Cię hahaha jak królową ;-) no ja, tasza i futra!!! Quote
darunia-puma Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 madorowa jutro jadę do znajomego tatuażysty i robię w końcu tatuaż z wszystkimi swoimi psiakami, jutro jadę zawieść zdjęcia psów a w listopadzie będę je miała zawsze przy sobie... ;-) strasznie się boję czy wytrzymam ból ale tak długo już zwlekam że czas najwyższy to zrobić ... ;-) Quote
Malgoska Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 dawno mnie tu nie było; ale mały już duuuuuży:) Quote
Medorowa Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 darunia-puma napisał(a):ja też mam taką ochotę ;-) podawaj termin a przyjmiemy Cię hahaha jak królową ;-) no ja, tasza i futra!!! ojj nie kuś, nie kuś, bo jak mi będzie tak dobrze, to jeszcze się mnie nie pozbędziecie:evil_lol: darunia-puma napisał(a):madorowa jutro jadę do znajomego tatuażysty i robię w końcu tatuaż z wszystkimi swoimi psiakami, jutro jadę zawieść zdjęcia psów a w listopadzie będę je miała zawsze przy sobie... ;-) strasznie się boję czy wytrzymam ból ale tak długo już zwlekam że czas najwyższy to zrobić ... ;-) Super!!!!!! Wytrzymasz, na pewno - trzymam kciuki!!:) Quote
darunia-puma Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 witaj Malgoska ;-) no dawno, dawno Cię nie było u nas ;-) jak mi się uda to wkleję zdjęcia z jakich będzie robiony tatuaż http://imageshack.us/photo/my-images/844/tatua3.jpg/ Quote
Recommended Posts