ElzaMilicz Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Wilka wcale nie przejawia cech dominanta.To prawda, boi się spojrzeń prosto w oczy. Już się uśmiechnęła,zamachała ogonem.:) Czekamy aż zaszczeka :) Wtedy będzie wiedczała na pewno ,że to jej dom. Ukłony dla Izis. Quote
Izis Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 ElzaMilicz napisał(a):Ukłony dla Izis. Hej a za co te ukłony ;-) A wiecie co ja czekałam prawie miesiąc, żeby mój Lobo zaszczekał a kupiłam go jako 7 -miesiecznego ogromnego bialego misia niestety zdziczalego doszczetnie. A jak już zaszczekał na wieczornym spacerze to byłam pewna za nas jakiś pies napadł ;-) a tymczasem to mój Lobuś popisywał się przed ONka sąsiada jaki to z niebo Macho :-) Drapanko za uszkiem dla Wilki. Quote
Dea Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 W schronie Wilka "obcego" obszczekała, ale jak wychodziłam z nią na spacer to ani be ani me - była na obcym terenie, nie czuła się pewnie. Teraz też jeszcze nie czuje się zbyt pewnie, w końcu to dopiero kilka dni. Elza masz może jakieś nowe wieści o Wilce? Bo ja na razie nic:shake: Quote
BajkaB Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Izis napisał(a):Wilka chce chronic dom dlatego pewnie spi w poblizu drzwi i majac je na widoku. Jedno z mojego stadka zawsze czuwa pod drzwiami. Jak inne widza, ze posterunek obsadzony to ida na materacyki albo obok mego lozka albo na psia kanape. Ale drzwi sa zawsze zabezpieczone i warty wystawione ;-) To prawda,u mnie też jest identycznie.Tyle,zę u mnie to dyżury ustalają...:evil_lol: Nie mogę doczekać się fotek z nowego domku.. Quote
ElzaMilicz Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Niestety żadnych wieści. Na pewno będą wkrótce. Nie zapominajcie , że Mala niedługo przyjeżdża do Polski, to ją teraz pochłania.:) Quote
magdyska25 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 W takim razie czekamy z niecierpliwością na nowe wiadomości i oczywiście fotki,:cool3: Quote
Dea Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Przypomniałam sobie, że przecież mala002 ma teraz u siebie siostrę na dwa tygodnie, to pewnie jeżdzą i jej pokazują kraj:p Ciekawe czy psiaki z nimi:loveu: Quote
mala002 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Tak, to prawda. Jest u mnie siostra wiec sporo zwiedzamy. U Wilki jak n razie w porzadku, kot tez sie pomalu przyzwyczaja:cool3:. W sobote bylismy z psami nad morzem.Wyslalam kilka fotek do Dea, moze w wolnej chwili cos wklei. Quote
Dea Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 No to jutro na pewno wkleję zdjęcia, na tym kompie nie mam poczty, a muszę przyznać, że mnie ciekawość zjada żeby już zobaczyć! Mala jak siostra już pojedzie to nie myśl, ze Ci darujemy dłuuuugą relację:evil_lol: Quote
Vutz Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Dea - czekamy z niecierpliwością na fotki... :) Quote
Dea Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 No to się wam kazałam naczekać!:evil_lol: Zaczymay więc - pierwsza moja ulubiona - Wilka się uśmiecha:loveu: A tutaj wyjazd nad morze Quote
Herspri Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Jak dobrze że Wilka już szczęśliwa w nowym domu i nawet pozwiedzała trochę świata, morze zobaczyła :loveu: Quote
asiamm Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 ale się ładnie do samochodu zapakowała :) Quote
Dea Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 A tutaj szalejący braciszek:p, Wilka na razie nie chce się z nim bawić... na razie taka poważna spokojna suczka:p Quote
Dea Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 No to mam nadzieję, że nacieszyliście oczy:lol: Wydaje mi się, że ona na razie jest jeszcze bardzo spokojna, jakby ciągle zamyślona, poważna... Quote
Izis Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Może ona myśli, że jej się to śni i boi się wykonywać gwałtowniejsze ruchy, żeby się nie zbudzić ;-( Quote
Vutz Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Wiesz Dea... to sunia nie najmłodsza już... ona może źle się czuć nad samą wodą... stawy, reumatyzm albo coś w tym rodzaju... może dlatego nad samą wodą ma taką niewyraźną minę... kiedyś moja stara sunia, jak pojechaliśmy do piasków, nie chciała za nic chodzić po plaży... z powodu reumatyzmu, artretyzmu czy czegoś takiego... za dużo wilgoci było... natomiast bez problemu chodziła po lesie przy wydmach i po samej miejscowości piaski... a na plaży ZA NIC nie chciała... Quote
Recommended Posts