Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wilka wcale nie przejawia cech dominanta.To prawda, boi się spojrzeń prosto w oczy. Już się uśmiechnęła,zamachała ogonem.:) Czekamy aż zaszczeka :) Wtedy będzie wiedczała na pewno ,że to jej dom.
Ukłony dla Izis.

• Replies 915
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ElzaMilicz napisał(a):
Ukłony dla Izis.

Hej a za co te ukłony ;-)

A wiecie co ja czekałam prawie miesiąc, żeby mój Lobo zaszczekał a kupiłam go jako 7 -miesiecznego ogromnego bialego misia niestety zdziczalego doszczetnie. A jak już zaszczekał na wieczornym spacerze to byłam pewna za nas jakiś pies napadł ;-) a tymczasem to mój Lobuś popisywał się przed ONka sąsiada jaki to z niebo Macho :-)

Drapanko za uszkiem dla Wilki.

Posted

W schronie Wilka "obcego" obszczekała, ale jak wychodziłam z nią na spacer to ani be ani me - była na obcym terenie, nie czuła się pewnie. Teraz też jeszcze nie czuje się zbyt pewnie, w końcu to dopiero kilka dni.
Elza masz może jakieś nowe wieści o Wilce? Bo ja na razie nic:shake:

Posted

Izis napisał(a):
Wilka chce chronic dom dlatego pewnie spi w poblizu drzwi i majac je na widoku. Jedno z mojego stadka zawsze czuwa pod drzwiami. Jak inne widza, ze posterunek obsadzony to ida na materacyki albo obok mego lozka albo na psia kanape. Ale drzwi sa zawsze zabezpieczone i warty wystawione ;-)

To prawda,u mnie też jest identycznie.Tyle,zę u mnie to dyżury ustalają...:evil_lol:

Nie mogę doczekać się fotek z nowego domku..

Posted

Przypomniałam sobie, że przecież mala002 ma teraz u siebie siostrę na dwa tygodnie, to pewnie jeżdzą i jej pokazują kraj:p Ciekawe czy psiaki z nimi:loveu:

Posted

Tak, to prawda. Jest u mnie siostra wiec sporo zwiedzamy.
U Wilki jak n razie w porzadku, kot tez sie pomalu przyzwyczaja:cool3:. W sobote bylismy z psami nad morzem.Wyslalam kilka fotek do Dea, moze w wolnej chwili cos wklei.

Posted

No to jutro na pewno wkleję zdjęcia, na tym kompie nie mam poczty, a muszę przyznać, że mnie ciekawość zjada żeby już zobaczyć! Mala jak siostra już pojedzie to nie myśl, ze Ci darujemy dłuuuugą relację:evil_lol:

Posted

No to się wam kazałam naczekać!:evil_lol: Zaczymay więc - pierwsza moja ulubiona - Wilka się uśmiecha:loveu:

A tutaj wyjazd nad morze

Posted

No to mam nadzieję, że nacieszyliście oczy:lol: Wydaje mi się, że ona na razie jest jeszcze bardzo spokojna, jakby ciągle zamyślona, poważna...

Posted

Wiesz Dea... to sunia nie najmłodsza już... ona może źle się czuć nad samą wodą... stawy, reumatyzm albo coś w tym rodzaju... może dlatego nad samą wodą ma taką niewyraźną minę...
kiedyś moja stara sunia, jak pojechaliśmy do piasków, nie chciała za nic chodzić po plaży... z powodu reumatyzmu, artretyzmu czy czegoś takiego... za dużo wilgoci było... natomiast bez problemu chodziła po lesie przy wydmach i po samej miejscowości piaski... a na plaży ZA NIC nie chciała...