Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mala002 napisał(a):
Straszne:smhair2: czy aby na pewno to Wilka?:cool3: Czy moze o inny psiak?:evil_lol:
Ale to dla Ciebie nauczka:diabloti: Kazdy pies (nasz maluch tez ma - mimo, ze ma czip) powinien miec numer telefonu przyczepiony do obrozy!!!

To napewno Wilka.

• Replies 915
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

BajkaB napisał(a):
A możemy liczyć na jakieś domowe fotki?Tak bym ją chciała w mieszkanku zobaczyć.Nawet w tym fotelu,w którym sie nie mieści..

Niestety, nie miałam czym zrobić zdjęć, a z powodu tego zamieszania ze zniknięciem suczki, zabrakło czasu, aby pożyczyć aparat.

Posted

Cioteczki Wilka o 2 w nocy dotarła nareszcie do swojego własnego, stałego i najlepszego domu:loveu: Myślę, że mala002 jak będzie miała czas to napisze więcej, ja wstawię później zdjęcia jakie dostałam od Elzy. Ten pies zostawił w każdej z nas - które ją poznały taki maleńki ślad w sercu, i zostanie tam na zawsze.
A oto co napisała Elza w imieniu swoim i swojego TZ:
Oddaliśmy Wilce po kawałeczku z naszych serc i pojechały o 18:20 w sobotę, w srebrnym Citroenie do Belgii. Już nie wrócą. Będą tam zawsze.:placz:
Czy to nie piękne? Dziękujemy Elzo za olbrzymią pomoc jaką Wilce zaoferowaliście!
Myślę, że podobnie czuje też maggiejan, Wilka spędziła z nią przecież kilka dni:p I napędziła trochę strachu!:diabloti: I Tobie dziękujemy! I Edytce! I wszystkim!

Posted

Myślę, że można za jakiś dzień dwa tytuł wątku, ale nie zamykać, bo przecież myślę, że co jakiś czas mala002 napisze, i mamy obiecane zdjęcia z nowego domu:p

Posted

Bylismy dzisiaj z psami w lesie i sunia sie troche ozywila, bo w domu nadal smutna :-(. To chyba troche potrwa bo ona jest troszke zdezorientowana (co chwile byla w innych rekach). Na razie odpoczywa, zjadla troche ryzu z mieskiem i marchewka. Suchej karmy narazie nie chce. W tym tygodniu skocze do weta moze by cos dal jej na wzmocnienie, bo jest bardzo wychudzona.
Jest bardzo grzeczna i spokojna.
Nasz kotek sie jej wystraszyl i siedzi na poddaszu, chyba tam go dzis nakarmie:cool3:.
Zdjecia przesle zaraz do Dea, bo sama nie wkleje:oops:

Posted

Zdjęcia już mam:loveu: Wspaniałe! Ale muszę was chwilę w napięciu potrzymać, bo mi imageshack chodzi jakby nie mógł:shake: Wilka na jednym z nich już się jakby trochę uśmiecha! To fakt, że ciągle zmiana ludzi, miejsc, to musi potrwać, ona może czuć się, jakby każdy po kolei ją porzucał, pewnie boi się, że teraz wy ją zostawicie...

Posted

mala002 napisał(a):
Bylismy dzisiaj z psami w lesie i sunia sie troche ozywila, bo w domu nadal smutna :-(. To chyba troche potrwa bo ona jest troszke zdezorientowana (co chwile byla w innych rekach). Na razie odpoczywa, zjadla troche ryzu z mieskiem i marchewka. Suchej karmy narazie nie chce. W tym tygodniu skocze do weta moze by cos dal jej na wzmocnienie, bo jest bardzo wychudzona.
Jest bardzo grzeczna i spokojna.
Nasz kotek sie jej wystraszyl i siedzi na poddaszu, chyba tam go dzis nakarmie:cool3:.
Zdjecia przesle zaraz do Dea, bo sama nie wkleje:oops:

Mala002 (no i oczywiście jej TZ) :loveu:
i Dea, Basia, maggiejan, Elza - dzięki którym Wilka nie odeszła w schronie samotna i opuszczona.
No i Edytka ze stadkiem B. :loveu:
Babeczki :loveu: i oczywiście podziękowania dla wszystkich pozostałych :-) w tym TZ-ow wszystkich wymienionych babeczek :-)

Myślę, że wątek wystarczy przenieść do już w nowym domu, bo przecież każda cioteczka będzie chciała od czasu do czasu go odwiedzić i zobaczyć nowe zdjecia Wilki i przeczytać o jej przygodach w nowym domu :-)
Nie ma na świecie piękniejszej lektury :-)
:laola:

Posted

Najpierw zdjęcia od Elzy, ostatnie minuty przed odjazdem do Belgii:
Już za granicą Polski ostatnie instrukcje Elzy "na uszko" wysłuchane z anielską cierpliwością.

Oto nowa rodzinka Wilki (WIKI?) - po lewej mala002 a wyżej jej TZ

Przyszły (obecny) Pan, będzie ją bardzo kochał...

Posted

A oto Homer - nowy "brat" naszej Wilki, który przywitał ją bardzo serdecznie, a nawet próbował się z nią bawić. Wilka jednak to w końcu stateczna starsza pani, i na razie nie pozwala sobie jeszcze na wygłupy:evil_lol: