Avaloth Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 11 miesięcy to jeszcze szczeniak więc może by coś wyszło :) póki co podrzucamy Quote
doddy Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Potrzebuję by ktoś opisał mi Odiego od czasu gdy trafił do Krakowa. Koszty poniesione, koszty miesięcznie potrzebne, opis psa, jaki dom szukany, dane kontaktowe. Quote
Avaloth Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 ja niestety nie mogę pomóc.. wiem tyle co tu pisze ^^ hopaj 'malutki' ! Quote
AMIGA Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='Isia & Chester']Kto opisze Odisia? hopaj !! Jedyna do opisania Odisia jest Agamika, ale ona teraz, oprócz pracy, jeździ codziennie do hotelu bo jej inna "podopieczna" ma chore uszka. Agamika cierpi więc na chroniczny brak czasu :-( Quote
agamika Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 napisałam priva do doddy ;) mam nadzieje ze doszedł Quote
Hanna R. Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Fiziu - wykorzystałam Twój tekst do ogłoszenia w Dz.P. Chyba się nie gniewasz ? :cool3: Quote
fizia Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 A ja tylko ten tekst wklejałam, jeśłi się nie mylę to napisała go Agamika :) Miejmy nadzieję, że pomoże Quote
mysza 1 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Koniecznie trzeba Odika ogłaszać na fali krzyczkowej. Teraz jest o tym głosno, większe szanse na dom. Na naszej klasie sa profile psów z Krzyczek, w szukaj trzeba wpisać psy z "Krzyczek" ostatnie zdjęcie to Odik zaraz po wyjściu z Krzyczek- dałam komentarz że ten psiak żyje tez jest do adopcji. Quote
Neigh Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 mysza 1 napisał(a):Koniecznie trzeba Odika ogłaszać na fali krzyczkowej. Teraz jest o tym głosno, większe szanse na dom. Na naszej klasie sa profile psów z Krzyczek, w szukaj trzeba wpisać psy z "Krzyczek" ostatnie zdjęcie to Odik zaraz po wyjściu z Krzyczek- dałam komentarz że ten psiak żyje tez jest do adopcji. W związku z faktem, że do mnie zwraca się wiele osób z wolą adopcji krzyczkowych poproszę: jedno zdjęcie straszne, ze dwa z teraz ( plisss zmniejszone, mam notorycznie przepełnioną skrzynkę) Info na temat psa - wiek, wielkość, charakter, stosunek do kotów ( o ile znany:-) ), do dzieci, wady, zalety itp. No i kontakt do osoby sprawującej pieczę oraz info gdzie Odiś przebywa. Serdecznie dziękuję :-) podpisano Neigh achas - mój adres mail : aggor@ poczta.onet.pl Quote
fizia Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Chyba najwięcej o Odim wie Agamika. Może coś przybliży ogłoszenie, które napisała http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1326062_odi_cudowny_wesoly_mix_owczarka.html Odi przebywa w hoteliku koło Krakowa A jak tam ogłoszenie w Dzienniku? Nikt nie dzwonił? Quote
Neigh Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Pliss wyślijcie mi to na mail - ja naprawdę nie mam czasu sobie sama wszystko czytać i ściagać. Dziennie odpowiadam na minimum kilkanaście maili i tyleż telefonów Quote
karusiap Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Neigh napisał(a):Pliss wyślijcie mi to na mail - ja naprawdę nie mam czasu sobie sama wszystko czytać i ściagać. Dziennie odpowiadam na minimum kilkanaście maili i tyleż telefonów Najwiecej o Odiku wie Agamika,tzn najlepiej go zna.A Aga nie ma na arzie neta bo padl jej komp.... Quote
mysza 1 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Wyslałam do Neigh maila z treścią ogłoszenia i zdjęciami (nie wiem, czy nie za dużo tych zdjęć:roll:) Quote
AMIGA Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 To nic nie będziemy wiedzieć, czy były jakieś telefony po "Dzienniku"? Quote
karusiap Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 AMIGA napisał(a):To nic nie będziemy wiedzieć, czy były jakieś telefony po "Dzienniku"? Wczoraj nie bylo nic a nic:( Quote
agamika Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 karusiap napisał(a):Najwiecej o Odiku wie Agamika,tzn najlepiej go zna.A Aga nie ma na arzie neta bo padl jej komp.... noo zasilacz puścił dym i powiedział DOŚĆ :placz: :placz: :angryy: :placz: GRAT GŁUPI mysza 1 DZIUĘKUJE ZE POSŁAŁAŚ TEGO MEILA :loveu: .. JA KOMPA mam w pracy tylko z doskoku :-( , tylko mam nadzieje, ze to było bez zdania ze Odi do domu bez innych psów ? On nie rezuca sie na psy, na spacerach jest obojetny , a zdanie to wyniakło z tego ze gryzł sie z rezydentem w pierwszym domu jakim był w Krakowie, ale to tamten zaczynał , moje chciał "zjeśc " ale była to reakcja zaraz po "tamtym" domu ... HankaRupczewska jeszcze raz bardzo dziękuje za ogłoszenie ODIEGO W DZIENNIKU :loveu: wkradł sie niestety mały błąd:oops: , bo Odis ok 10 miesiecy miał w momencie wyciągniecia go z Krzyczek , teraz juz chłopisko ma ok 1,5 roku - ale głupi jakby miał 6 miesięcy :lol: wiec bilans wychodzi na zero był wczoraj jeden jedyny tel ,ale to dom nie dla Odiego niestety :shake: ... Pan mieszka z mamą , ale on troche boi sie psów... a Odi wiadomo jaki moze byćna początku ... no nic moze innemu psu sie uda ... Quote
Neigh Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Jakby coś ktoś, to rzecz jasna się odezwę. Mysza ma łomot ...bo mi zdjęcia niezmniejszone przysłała. Ale spoko włomoczę osobiście, kiedyś przy okazji..... A tak nie a'propos jak moja świnia??? I czemu Ci się nie podoba imię Pluskwa??? takie piękne imię..... Quote
agamika Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 :mad: ZADNA PLUSKWA :mad: swinka boska , Afrodyta jak juz A NIE Pluskwa :mad: , a Ona z pyszczka to troche Skalara przypomina :evil_lol: kazdy włos ma w inna stronę , chyba długowłosą bedziecie świnke miec :diabloti: , jak pokazałm jąmamie , to miała chwile zastanowienia gdzie to coś ma przod :diabloti: ale warzywka są beee :shake: , jedynie sianko wcinam i ziarenka :roll: no i tak jak pisałam Pucce w smsie ze ta pchła do oswojenia jest :roll: ..acha ... i siedzi z moją Wronką ( ta ślepą ) i z Myszą i Truflą (nie bic , uznałam ze kwarantanne miała u Lexi, a zal takiego strachulca samego trzymać ) Quote
Recommended Posts