Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Potrzebuję by ktoś opisał mi Odiego od czasu gdy trafił do Krakowa.
Koszty poniesione, koszty miesięcznie potrzebne,
opis psa, jaki dom szukany, dane kontaktowe.

Posted

[quote name='Isia & Chester']Kto opisze Odisia?
hopaj !!
Jedyna do opisania Odisia jest Agamika, ale ona teraz, oprócz pracy, jeździ codziennie do hotelu bo jej inna "podopieczna" ma chore uszka. Agamika cierpi więc na chroniczny brak czasu :-(

Posted

Koniecznie trzeba Odika ogłaszać na fali krzyczkowej. Teraz jest o tym głosno, większe szanse na dom.
Na naszej klasie sa profile psów z Krzyczek, w szukaj trzeba wpisać psy z "Krzyczek" ostatnie zdjęcie to Odik zaraz po wyjściu z Krzyczek- dałam komentarz że ten psiak żyje tez jest do adopcji.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Koniecznie trzeba Odika ogłaszać na fali krzyczkowej. Teraz jest o tym głosno, większe szanse na dom.
Na naszej klasie sa profile psów z Krzyczek, w szukaj trzeba wpisać psy z "Krzyczek" ostatnie zdjęcie to Odik zaraz po wyjściu z Krzyczek- dałam komentarz że ten psiak żyje tez jest do adopcji.

W związku z faktem, że do mnie zwraca się wiele osób z wolą adopcji krzyczkowych poproszę:
jedno zdjęcie straszne, ze dwa z teraz ( plisss zmniejszone, mam notorycznie przepełnioną skrzynkę)
Info na temat psa - wiek, wielkość, charakter, stosunek do kotów ( o ile znany:-) ), do dzieci, wady, zalety itp. No i kontakt do osoby sprawującej pieczę oraz info gdzie Odiś przebywa. Serdecznie dziękuję :-) podpisano Neigh
achas - mój adres mail : aggor@ poczta.onet.pl

Posted

Pliss wyślijcie mi to na mail - ja naprawdę nie mam czasu sobie sama wszystko czytać i ściagać. Dziennie odpowiadam na minimum kilkanaście maili i tyleż telefonów

Posted

Neigh napisał(a):
Pliss wyślijcie mi to na mail - ja naprawdę nie mam czasu sobie sama wszystko czytać i ściagać. Dziennie odpowiadam na minimum kilkanaście maili i tyleż telefonów

Najwiecej o Odiku wie Agamika,tzn najlepiej go zna.A Aga nie ma na arzie neta bo padl jej komp....

Posted

karusiap napisał(a):
Najwiecej o Odiku wie Agamika,tzn najlepiej go zna.A Aga nie ma na arzie neta bo padl jej komp....

noo zasilacz puścił dym i powiedział DOŚĆ :placz: :placz: :angryy: :placz: GRAT GŁUPI

mysza 1 DZIUĘKUJE ZE POSŁAŁAŚ TEGO MEILA :loveu: .. JA KOMPA mam w pracy tylko z doskoku :-( , tylko mam nadzieje, ze to było bez zdania ze Odi do domu bez innych psów ? On nie rezuca sie na psy, na spacerach jest obojetny , a zdanie to wyniakło z tego ze gryzł sie z rezydentem w pierwszym domu jakim był w Krakowie, ale to tamten zaczynał , moje chciał "zjeśc " ale była to reakcja zaraz po "tamtym" domu ...

HankaRupczewska jeszcze raz bardzo dziękuje za ogłoszenie ODIEGO W DZIENNIKU :loveu: wkradł sie niestety mały błąd:oops: , bo Odis ok 10 miesiecy miał w momencie wyciągniecia go z Krzyczek , teraz juz chłopisko ma ok 1,5 roku - ale głupi jakby miał 6 miesięcy :lol: wiec bilans wychodzi na zero

był wczoraj jeden jedyny tel ,ale to dom nie dla Odiego niestety :shake: ... Pan mieszka z mamą , ale on troche boi sie psów... a Odi wiadomo jaki moze byćna początku ... no nic moze innemu psu sie uda ...

Posted

Jakby coś ktoś, to rzecz jasna się odezwę.
Mysza ma łomot ...bo mi zdjęcia niezmniejszone przysłała. Ale spoko włomoczę osobiście, kiedyś przy okazji.....

A tak nie a'propos jak moja świnia??? I czemu Ci się nie podoba imię Pluskwa??? takie piękne imię.....

Posted

:mad: ZADNA PLUSKWA :mad:

swinka boska , Afrodyta jak juz A NIE Pluskwa :mad: ,

a Ona z pyszczka to troche Skalara przypomina :evil_lol:

kazdy włos ma w inna stronę , chyba długowłosą bedziecie świnke miec :diabloti: , jak pokazałm jąmamie , to miała chwile zastanowienia gdzie to coś ma przod :diabloti:

ale warzywka są beee :shake: , jedynie sianko wcinam i ziarenka :roll:

no i tak jak pisałam Pucce w smsie ze ta pchła do oswojenia jest :roll: ..acha ... i siedzi z moją Wronką ( ta ślepą ) i z Myszą i Truflą (nie bic , uznałam ze kwarantanne miała u Lexi, a zal takiego strachulca samego trzymać )