Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

netti1 napisał(a):
zamieszkała-to znaczy ,że wprowadziła się i mieszka w domu swoich opiekunek:)

No fakt :eviltong:
Coś mi chyba na oczy padło, bo czytałam MIESZKAŁA, zamiast ZAmieszkała.
Ale widziałam na którymś banerku napis (a może już nie aktualny - oby), że Belli grozi schron, bo opiekunki wyjeżdżają na dłuższy czas.

• Replies 955
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bella miala szczescie,ale moim skromnym zdaniem panie opiekujace powinny zadbac o jej figurke,gdyz jest troszke za "puszysta",a to szkodzi watrobie,cienkim nozkom,i serduszku.

Posted

[quote name='xxxx52']Bella miala szczescie,ale moim skromnym zdaniem panie opiekujace powinny zadbac o jej figurke,gdyz jest troszke za "puszysta", a to szkodzi watrobie, cienkim nozkom i serduszku.
Popieram w całej rozciągłości :loveu:
Cieszę sie ogromnie, że Bella ma już DT. Jest mi szczególnie bliska, bo mojej sunieczce, także przygarniętej, też dałam na imię Bella.

• 5 months later...
Posted

[url=http://www.niechcianeizapomniane.org/forum/bella-z-pustostanu-znowu-szuka-domuprosz-o-pomoc-vt1979.html]Zobacz temat - Bella z pustostanu znowu szuka domu.Prosz

Posted

ALE JAJA !!!

Te baby są chore :crazyeye:
Najpierw nie chcialy ja oddac, a teraz na wlasna reke.. bo tak!

Niee..ja nie mam juz sil na glupote ludzka :shake:
RATUNKUUU....

Zmiencie tytul..

Posted

ja chciałam dac kiedyś dt belli,teraz nie mogę bo mam agresywną sukę w domu.źle mi z tą myślą że bella mogła u mnie czekac na dom stały a siedzi nadal w pustostanie.czy nikt nie ma kątka w swoim domu dla niej na dt?

Posted

to jest paranoja... baby nie chciały oddać Belli do domu do Niemiec ani na tymczas, bo...nie wiadomo gdzie trafi. A teraz to do schroniska chcą ją oddać! :angryy: no i z pewnością będą wiedziały gdzie trafi :mad:

Posted

Niech te babsztyle przetrzymaja pieska ,ktory tyle przeszedl ,do czasu znalezienia jemu domu.Co za babsztyle:mad::mad:Pies nie moze trafic do schroniska:placz::shake:
Juz nic nie rozumiem:shake:

Posted

Cioteczki, tytuł trzeba koniecznie zmienić.Dotychczasowy sugeruje,że sunia ma domek, a tak nie jest!!! Na dodatek zbliża się zima:-(.Cóż to za osoby,które najpierw dokarmiały, potem przygarnęły, a teraz na zimę wyrzuciły znowu.Mogły poszukać innego domku.Szkoda słów.Tylko, co teraz czuje Bella? Bez zmiany tytułu wątek nie przyciągnie ludzi.

Posted

tytuł beznadziejny - weszałm tylko po to by sobie foty obejrzec z nowego domu-a tu jakiś horror znów te suka czeka:crazyeye::angryy:
ja na początku pisałam by ją zabrac-to mądre mi napisały jakieś "że panie dbają i td." jakieś pirdoły dla debili po prostu!:angryy:była okazja na tymczas, na dom w Niemczech a ona dalej tam gnije-może te co tak za tymi debilnymi oszołomkami były niech teraz ją wezmą do domu:angryy:

Posted

no przecież nikt nie chciał źle.jest ktoś kto może wie,gdzie jest ten pustostan i mógłby tam pójśc i zobaczyc Bellę,zobaczyc czy nie jest głodna i zrobic zdjęcia?