elik Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 netti1 napisał(a):zamieszkała-to znaczy ,że wprowadziła się i mieszka w domu swoich opiekunek:) No fakt :eviltong: Coś mi chyba na oczy padło, bo czytałam MIESZKAŁA, zamiast ZAmieszkała. Ale widziałam na którymś banerku napis (a może już nie aktualny - oby), że Belli grozi schron, bo opiekunki wyjeżdżają na dłuższy czas. Quote
Ayia Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 to juz jest nieaktualne ;) poprostu nie ktorzy nie wchodza i nie czytaja a banerki wciaz maja :roll: Quote
xxxx52 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Bella miala szczescie,ale moim skromnym zdaniem panie opiekujace powinny zadbac o jej figurke,gdyz jest troszke za "puszysta",a to szkodzi watrobie,cienkim nozkom,i serduszku. Quote
elik Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='xxxx52']Bella miala szczescie,ale moim skromnym zdaniem panie opiekujace powinny zadbac o jej figurke,gdyz jest troszke za "puszysta", a to szkodzi watrobie, cienkim nozkom i serduszku. Popieram w całej rozciągłości :loveu: Cieszę sie ogromnie, że Bella ma już DT. Jest mi szczególnie bliska, bo mojej sunieczce, także przygarniętej, też dałam na imię Bella. Quote
netti1 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Bella szuka domu!Nadal czeka w pustostanie! Quote
netti1 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [url=http://www.niechcianeizapomniane.org/forum/bella-z-pustostanu-znowu-szuka-domuprosz-o-pomoc-vt1979.html]Zobacz temat - Bella z pustostanu znowu szuka domu.Prosz Quote
MagYa^^ Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 ?????????????? przeciez Bella ma dom!!! Quote
netti1 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 nie wiem jak wstawiac linki,można skopiowac adres z tego co podałam :( Quote
MagYa^^ Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 ALE JAJA !!! Te baby są chore :crazyeye: Najpierw nie chcialy ja oddac, a teraz na wlasna reke.. bo tak! Niee..ja nie mam juz sil na glupote ludzka :shake: RATUNKUUU.... Zmiencie tytul.. Quote
netti1 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 ja chciałam dac kiedyś dt belli,teraz nie mogę bo mam agresywną sukę w domu.źle mi z tą myślą że bella mogła u mnie czekac na dom stały a siedzi nadal w pustostanie.czy nikt nie ma kątka w swoim domu dla niej na dt? Quote
modliszka84 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 to jest paranoja... baby nie chciały oddać Belli do domu do Niemiec ani na tymczas, bo...nie wiadomo gdzie trafi. A teraz to do schroniska chcą ją oddać! :angryy: no i z pewnością będą wiedziały gdzie trafi :mad: Quote
netti1 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 ale przcież Bella nie jest chyba ich psem i nie mogą decydowac o niej?a jeśli jest to jakim prawem przebywa w takich warunkach?coś nie tak! Quote
xxxx52 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Niech te babsztyle przetrzymaja pieska ,ktory tyle przeszedl ,do czasu znalezienia jemu domu.Co za babsztyle:mad::mad:Pies nie moze trafic do schroniska:placz::shake: Juz nic nie rozumiem:shake: Quote
zachary Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Cioteczki, tytuł trzeba koniecznie zmienić.Dotychczasowy sugeruje,że sunia ma domek, a tak nie jest!!! Na dodatek zbliża się zima:-(.Cóż to za osoby,które najpierw dokarmiały, potem przygarnęły, a teraz na zimę wyrzuciły znowu.Mogły poszukać innego domku.Szkoda słów.Tylko, co teraz czuje Bella? Bez zmiany tytułu wątek nie przyciągnie ludzi. Quote
netti1 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 prosiłam już o zmianę tytułu i przeniesienie wątku Quote
LALUNA Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Tytuł zmieniony, jakbyscie chciały na inny to dajcie znac Quote
netti1 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 mnie się ten bardzo podoba. pomocy dla Belli! Quote
zachary Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Tak, tytuł jest adekwatny do sytuacji Belli. Jak teraz wygląda sunia? Czy jakaś cioteczka ją widuje, aby zrobić aktualne foto? Quote
xxxx52 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 na zime do zimnego betonowego pustostanu? To co te baby zabraly inne psiaki ,a Belly nie mogly?:mad::mad: Quote
pusia2405 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Przeczytałam i dostałam gęsiej skórki!! To już jest horror. Jak tak można:-(. Ona potrzebuje DT, tylko jak jej go znaleźć:cool3:? Quote
oktawia6 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 tytuł beznadziejny - weszałm tylko po to by sobie foty obejrzec z nowego domu-a tu jakiś horror znów te suka czeka:crazyeye::angryy: ja na początku pisałam by ją zabrac-to mądre mi napisały jakieś "że panie dbają i td." jakieś pirdoły dla debili po prostu!:angryy:była okazja na tymczas, na dom w Niemczech a ona dalej tam gnije-może te co tak za tymi debilnymi oszołomkami były niech teraz ją wezmą do domu:angryy: Quote
xxxx52 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 oktawia6-masz swieta racje!!!!!!!!!Brak slow,musialabym zaklac siarczyscie i ...........:angryy::angryy: Quote
netti1 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 no przecież nikt nie chciał źle.jest ktoś kto może wie,gdzie jest ten pustostan i mógłby tam pójśc i zobaczyc Bellę,zobaczyc czy nie jest głodna i zrobic zdjęcia? Quote
Recommended Posts