Izis Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Urocza mordka. Dajcie to zdjęcie do pierwszego postu może się ktoś w końcu zakocha w kluseczce. Bo niby dlaczego takiego pecha ma mieć i być dalej sama :-( Bellunia do góry po domek. Quote
MagYa^^ Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Moj Boze, dlaczego ona jest tak utuczona? Czy ludzie nie rozumieja, ze to jest BARDZO ale to BARDZO niebezpieczne dla psow.. No ale najwazniejsze, ze mala ma sie dobrze.. tylko gdzie ten dom? :( Przeciez w przytulisku ona nie ma szans - cale zycie wolna.. Quote
szajbus Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Podnosimy pączusia z nadzieją , ze wypatrzy ja domek! Quote
mulinka Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Julka, Bella ciagle sama w pustostanie, czeka na dom dzisiaj rozmawiałam z paniami, które ją dokarmiają powiedziałam, że jutro będą artykuły o Belli w Dzienniku Łódzkim i Expressie Ilustrowanym MagYa^^ sunia jest utuczona, bo kilka miesięcy temu była zagłodzona :( i na dodatek w ciąży, jak te panie się o niej dowiedziały zaczęły ją karmić żeby wogóle przeżyła, no i żebymiała czym karmić maluchy, przeżyło tylko jedno małe poza tym w tym pustostanie było w zimie bardzo zimno panie chciały dobrze, ale przedobrzyły ... teraz co 2 tygodnie chodzą z Bellą do wetki ważyć suczynkę bo plan jest taki, żeby odchudzić Bellę panie nie maja pieniędzy na karmę light, więc dostaje ją w niewielkich ilosciach razem z innym jedzeniem Izis, zdjęcie usmiechniętej Belli juz jest w pierwszym poście tylk zamienię miniaturkę na większe Quote
ruru Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Och, Mulinko jak dobrze, że jesteś, może coś ruszy...tyle wspaniałych zdjęć suni, najśliczniejszej na świecie tłuściutkiej, nakrapianej i uśmiechniętej jak jej nie kochać? Quote
magdyska25 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 http://upload.miau.pl/3/85598.jpg Skarb a nie pies. Nie wyobrażalne że jeszcze nikt się w suni nie zakochał!!! Mam nadzieję że ogłoszenia w prasie dadzą Jej wspaniały dom!!! Quote
Tuśka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Witam Mulinko! Może dać jakiś inny tytuł: ŁÓDŹ! S.O.S. CZAS DO 15 MAJA! POTEM SCHRON!!!! Może więcej osób zajrzy.... Jakbyś widziała się z Bellunią ucałuj jej śliczną pysię ode mnie. Bella jest wyjątkowo kochanym psem, bardzo spragniona dotyku.... Pozdrawiam Quote
mulinka Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 ukazał się artykuł w Expressie Ilustrowanym, w Dzienniku nie zawazyłam (sprawdzałam w internecie) w Expressie jest na 16 stronie: http://egazeta.express.lodz.pl/ co prawda mam na imię Renata a nie Agata ;) szkoda, ze nie podali nr telefonu tylko mail dzisiaj postaram się dać nowe ogłoszenie na ale.gratka.pl z nowymi zdjęciami tytuł zmienię dziś wieczorem Quote
Julka_ Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 z podania samego maila nic nie bedzie :( co oni zwariowali w tej gazecie!:mad: Quote
mulinka Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 na razie jeszcze nikt do mnie nie napisał nowe ogłoszenie Belli na ale.gratka: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1227225_mila_przyjacielska_bella_bardzo.html Tusiu zmieniłam tytuł na taki: S.O.S. Bella z pustostanu-Łódź >czas do 15 maja,potem schron! Nowe zdjęcia str.75 Quote
ruru Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Nowy Bannerek dla Belli: kod: [noparse][/noparse] Quote
Niewiasta_21 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Jestem zła na to wszystko.....ona nie moze trafic do schronu,niechce jej tam ogladac!! :-( Quote
magdyska25 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Julka_ napisał(a):z podania samego maila nic nie bedzie :( co oni zwariowali w tej gazecie!:mad: .......miejmy jednak nadzieję że ktoś napisze.....:roll: Quote
Niewiasta_21 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Ja pisze jeszcze raz do Niemiec. Transport bedzie w maju,moze akurat... Quote
mulinka Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 ruru jesteś kochana :loveu: dziękuję za śliczny bannerek :buzi: super kolory i ten uśmiech :) zaraz wkleje go na pierwszą strone i na watki na miau i na Niechciane i Zapomniane Quote
xxxx52 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 mialam mozliwosc pomocy ,to mnie odmowiono:angryy:panie karmiace suczke nie zezwolily. a teraz chca oddac do schroniska i skazac na smierc:mad::mad::placz::placz: Quote
katya Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 No ja niestety też........... Ale może jeszcze się uda jej pomóc, bardzo bym chciała... Quote
Recommended Posts