ewatonieja Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 czy Bella jest przyjacielska wobec innych psów? Quote
MagYa^^ Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 ewatonieja napisał(a):czy Bella jest przyjacielska wobec innych psów? Z tego co wyczytalam, to te baby odstawiły ją spowrotem do pustostanu, bo nie zgadzała się z ich psem... Wiec znamy taką wersję.. Quote
Ayia Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 tylko teraz czy to ona sie nie zgadzała czy psy tych pan nie zgadzały sie z Bella? :shake: Quote
pusia2405 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Bellusiu, jaki czeka ciebie los...? Quote
AguśSosnowiec Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Tyle czasu mnie tu nie było a tu takie wieści!! :-o Pozostawie bez komentarza zachowanie tych bab!!!:angryy: :shake: :-( agata51 napisał(a):A z jakiej racji Panie ani na wyjazd do Niemiec, ani na DT się nie zgodzą? O!! I to jest idealnie zadane pytanie!! Co to ma do rzeczy czy ją karmią czy nie, skoro wywaliły ją znowu do pustostanu???!!!! A jeśli te panie nie będą chciały się zgodzić na zabranie Belli do dt czy do ds w Niemczech, twierdząc na przykład że to ich pies, to ja widzę jedno rozwiązanie- zaprosić przedstawicieli którejś z fundacji na wizytę tam, zawsze można ściemnić że ktoś obcy doniósł, że pies jest trzymany w takich warunkach. I bezwzględnie ZABRAĆ IM BELLĘ!!!!! A jesli szanowne babsztyle chcą mieć cokolwiek do gadania w sprawie adopcji suczki, to niech ją zabiora do siebie do domu a nie trzymają w coraz zimniejszym pustostanie!!!!!!! To jakaś kpina. Quote
netti1 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 ja napisałam to już dawno.nie rozumiem dlaczego moje zdanie jest zupełnie ignorowane.2 razy oferowałam dt belli,raz bezterminowo,raz na krótko,ale zawsze coś.być moze bella byłaby już w tej niemieckiej fundacji.widzę ,że tu duże znaczenie mają jakieś osobiste sympatie i uprzedzenia,a pies czeka i pewno zamarznie w tym pustostanie.to też jakaś kpina,po co podnośic wątek skoro tak naprawdę to nikt nie chce jej pomóc,tylko po to by pisac jakie te opiekunki głupie? Quote
pusia2405 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 A kto w tej chwili ma tak na prawdę bezpośredni kontakt z Bellą? Quote
MagYa^^ Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Hallo... co sie dzieje????????????????///// Quote
Ayia Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [CENTER]nic nie wiadomo.. :shake: nawet nie wiadomo gdzie sunia przebywa.. :shake: [/CENTER] Quote
ala Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Chyba nie została oddana do schroniska???? Quote
MagYa^^ Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 mozna prosic o jakąkolwiek onformacje???????? Quote
xxxx52 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 schronisko:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Ayia Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Czy ktoś coś wie co słychać u Belli? Czy może ktoś ma kontakt z mulinką?! Quote
ewatonieja Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 dzwoniłam do Pani która opiekuje sie Bellą, zero akceptacji dla przenosin do dt lub hotelu,bo Bella ma dobrze lezy na kołdrach 3 razy dziennie wychodzi na spacer, dostaje jedzenie, za to domu stałego szukac możemy podobno Bella ma szanse na dom a własciwie na bude na posesji ale to dopiero w marcu/kwietniu ... Quote
xxxx52 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 z kolder do budy to ci bedzie zamiana dla tego ciagle nikomu nie potrzebnego psa:-( Bella szuka cieplego kacika ,zeby od marca nie zamieszkala w budzie:shake: Quote
Ayia Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Bosh co za baby :angryy::mad::angryy: Nie mogą zrozumieć że to tylko dla dobra Belli? :angryy: Najlepiej niech sunia będzie w budzie i może jeszcze na łańcuchu? :angryy::mad: ręce opadają!! Quote
xxxx52 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 nikomu nie ptrzebna Bella,ktora jest piatym kolem u wozu" szuka wspanialych odpowiedzialnych opiekunow!!!!!!!!!!!!!!!!:-( Quote
maja7 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Kurcze, same domu jej nie dadzą, a tylko trzymają w ukryciu. Żal mi tej suni strasznie :shake:. Quote
MagYa^^ Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Wątek umarł.... A co z Bellunią wciąż zagadkowo... Quote
Recommended Posts