Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 955
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewatonieja napisał(a):
czy Bella jest przyjacielska wobec innych psów?

Z tego co wyczytalam, to te baby odstawiły ją spowrotem do pustostanu, bo nie zgadzała się z ich psem... Wiec znamy taką wersję..

Posted

Tyle czasu mnie tu nie było a tu takie wieści!! :-o
Pozostawie bez komentarza zachowanie tych bab!!!:angryy: :shake: :-(

agata51 napisał(a):
A z jakiej racji Panie ani na wyjazd do Niemiec, ani na DT się nie zgodzą?

O!! I to jest idealnie zadane pytanie!! Co to ma do rzeczy czy ją karmią czy nie, skoro wywaliły ją znowu do pustostanu???!!!!
A jeśli te panie nie będą chciały się zgodzić na zabranie Belli do dt czy do ds w Niemczech, twierdząc na przykład że to ich pies, to ja widzę jedno rozwiązanie- zaprosić przedstawicieli którejś z fundacji na wizytę tam, zawsze można ściemnić że ktoś obcy doniósł, że pies jest trzymany w takich warunkach. I bezwzględnie ZABRAĆ IM BELLĘ!!!!!

A jesli szanowne babsztyle chcą mieć cokolwiek do gadania w sprawie adopcji suczki, to niech ją zabiora do siebie do domu a nie trzymają w coraz zimniejszym pustostanie!!!!!!!
To jakaś kpina.

Posted

ja napisałam to już dawno.nie rozumiem dlaczego moje zdanie jest zupełnie ignorowane.2 razy oferowałam dt belli,raz bezterminowo,raz na krótko,ale zawsze coś.być moze bella byłaby już w tej niemieckiej fundacji.widzę ,że tu duże znaczenie mają jakieś osobiste sympatie i uprzedzenia,a pies czeka i pewno zamarznie w tym pustostanie.to też jakaś kpina,po co podnośic wątek skoro tak naprawdę to nikt nie chce jej pomóc,tylko po to by pisac jakie te opiekunki głupie?

• 2 weeks later...
Posted

dzwoniłam do Pani która opiekuje sie Bellą, zero akceptacji dla przenosin do dt lub hotelu,bo Bella ma dobrze lezy na kołdrach 3 razy dziennie wychodzi na spacer, dostaje jedzenie, za to domu stałego szukac możemy podobno Bella ma szanse na dom a własciwie na bude na posesji ale to dopiero w marcu/kwietniu ...

Posted

Bosh co za baby :angryy::mad::angryy: Nie mogą zrozumieć że to tylko dla dobra Belli? :angryy: Najlepiej niech sunia będzie w budzie i może jeszcze na łańcuchu? :angryy::mad: ręce opadają!!

• 1 month later...