mulinka Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 właśnie dostałam wiadomość, że pani Aneta przyjedzie po Bellę jutro o 16-tej :) Quote
szajbus Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Mulinka ty mnie uszczypnij INO MOCNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam mgłę na oczach czy co???????????? ONA MA DOM???????????????????????????????? Quote
mulinka Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 no na to wygląda :) zobaczymy co będzie jutro Quote
szajbus Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Zaciskam kciukasy najmocniej jak potrafię!!!!!!!!!!!!! Quote
MagYa^^ Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 O! KURCZĘ! :crazyeye: ... a ja sie za wczasu nie bede cieszyc - chociaz tam w srodku wszystko we mnie gra ;) - jakos nie znam tych pan opiekujacych sie sunia, ale moze lepiej zeby tam byla ktoras z was rowniez? cos mi sie wydaje, ze te panie moga krecic nosem jesli im cos nie podpasi i zaczac zniechecac :roll: Quote
Julka_ Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 :multi::multi::multi:jeejeejee :)) oby sie tylko udalo! Quote
pusia2405 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Ojej, wspaniała wiadomość. Trzymam kciuki baaardzo mocno! Quote
ewatonieja Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 to bedzie na prawde dobry tydzien dla psów z woj łódzkiego a jeszcze zostały 2 dni :p Quote
magdyska25 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 w takim razie kciuki zaciśnięte baaaaaaaaaardzo mocno i czekamy na wieści!!!:cool3: Quote
mulinka Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Bella jest już w domu w Pabianicach :multi::multi::multi: pani Aneta od razu ja wygłaskała a Belli bardzo się to spodobało :) chętnie wsiadła do samochodu, to znaczy wgramoliła się :loveu: tutaj są zdjęcia przed podróżą do domu: Pani Aneta napisała smsa, że bezpiecznie dojechały i że wszystko ok, że Bella zapoznaje się z domownikami pani Aneta obiecała, że będzie przesyłać zdjęcia Belli dziękuję Wam wszystkim za pomoc w szukaniu domu dla Belli za piękne bannerki, za podnoszenie wątku, za ogłoszenia a Julce za znalezienie domu dla Belli :buzi: Quote
MagYa^^ Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 HHHHHHHHHUUUUUUUURAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :laola: Bellunia, tak dlugo niekochana i niechciana.. W koncu ujrzalo ją slonce i dalo szanse na normalne zycie :) :) :) no to chlup w ten goopi dziob :drinking:-szkoda, ze tylko herbatką dysponuje! Quote
AguśSosnowiec Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 :laola: Taki mam ten weekend niewesoły, a tymczasem teraz mordka mi sie cieszy niewyobrazalnie!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::knajpa: Uwielbiam takie zakonczenia:loveu: no a kto nie?:cool3: :cunao: :drink1: :multi: Quote
magdyska25 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Z bardzo miłą chęcią usuwam banerek z podpisu!!!!!!!!:multi::multi::multi: Jejku jak się cieszę!!!!!!!! tak długo dziewczyna szukała domu aż wreszcie Go ma!!!!!!! Super!!!!!:multi::multi::multi::multi: kurczę nie mogę usunąć banerka......wyskakuje mi jakiś błąd...... Quote
Niewiasta_21 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 tak sie ciesze...a my dzisiaj podczas podróży tak właśnie rozmyślałysmy z Hania gdzie upchniemy Belle zeby uratowac ja przed schroniskiem...Belluniu,bądź szczesliwa :-) Quote
Zosia4 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Bella - śledziłam Twój wątek od początku. Bądź szczęśliwa psiczko, masz swój dom - tak jak twoja córcia. Doczekałaś się w końcu. AAAAAle fajnie. Wskakuj na łózko od razu - zobaczysz jak tam jest cieplutko i mięciutko. Quote
Izis Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 CUUUDOWNIE :-) W końcu ma własny domek kochana Bella :-) :laola: Może biednej Ziutce od maciaszek też się tak poszczęści. Jakby ktoś wiedział ktos może przygarnąć onkopodobną sunię kłapouchą odratowaną przed śmiercią głodową w schronisku to dajcie znać proszę. Jej obecni opiekunowie niestety nie dają rady - schorowani starsi ludzie (Pan o kulach) i nie ma kto z sunia na spacery wychodzić. Sunia tyje i robi się nerwowa bo nie jest wyspacerowana. Ona nie może wrócić do schroniska :-( Quote
Recommended Posts