maja7 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Cisza u Belli. Nikt nie zagląda!!!!:placz: Quote
MagYa^^ Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 maja7 napisał(a):Co z Bellą?????????????????? podpisuję się pod zapytaniem Quote
maja7 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 MagYa^^ napisał(a):podpisuję się pod zapytaniem Niestety nikt nam nie odpowiada!!!!:shake::shake::shake: Quote
ewatonieja Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 cytuje mejl od mulinki " Dzisiaj zadzwoniła do mnie pani Krysia, która razem z siostrą od 1,5 roku opiekuje się sunią Bellą z pustostanu (Bella najpierw była zagłodzona i w ciąży, potem jak się o niej dowiedziały zaczęły ją karmić aż miała nadwagę, teraz trochę schudła, dostaje karmę light) i powiedziała, ze stróż pustostanu miał je skontaktować z kierownikiem budowy, który mieszka w Hucie Jagodnica i który już kilka miesięcy temu zaproponował, że weźmie na wiosnę Bellę do siebie do domu niestety stróż od kilku dni pił a teraz całkiem zniknął a one wyjeżdżają na wieś 15 maja i wrócą pod koniec sierpnia podałam im nr tel. do azylu na Polnej 21a do p.Ani Jopczyk może ją ubłagają, chcą zapłacić za pobyt Belli i jeśli do września nie znajdzie domu to znowu zabiorą ja do pustostanu nie wiem co będzie jak pani Ania się nie zgodzi pewnie nie ma miejsc pani Krysia pytała czy może znam jakąś wolontariuszkę, która codziennie przychodziłaby, karmiła i wyprowadzała Bellę na spacery ale nie wiem czy ten pijany stróż by jej nie przepędził dobrze by było gdyby sunia mogła jechać z nimi na wieś ale po przejściach z tamtego roku chyba się nie zdecydują sunia rzucała się na jedną ich sunię sznaucerka miniaturkę obie są dominujące i zazdrosne o panią Krysię, Bella musiała być wiązana pod drzewem, a na spacery chodziły wszystkie psy razem, Bella na smyczy nie mogą ryzykować, że Bella coś zrobi małej suni ogólnie Bella powinna być jedynaczką jest wysterylizowana, codziennie chodzi na 3 spacery każdy po godzinie może macie jakiś pomysł ? proszę kontaktujcie się bezpośrednio z p.Krysią 042/ 656 98 63" :shake: Quote
Recommended Posts