Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 955
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotki skoro mulinka wiedziała gdzie jest ten pustostan, to może ktoś ma do niej kontakt lub do kogoś kto działał z mulinką w sprawie Belli? A skąd wiedzą cioteczki, że Bella wyrzucona została z powrotem? Może tym tropem da się ustalić czy ona jest tam rzeczywiście?

Posted

Dziewczyny..ale skad Wy wiecie, ze Bella jest znow porzucona??Nie moge sie jakos polapac w tym wszystkim..byl domek nagle po kilku miesiacach tylko informacja, ze Bella znow w pustostanie, ale nikt nie wie gdzie ten pustostan..:(To o co chodzi??Napiszcie prosze wszystko po kolei...o co chodzi??Bella.trzymaj sie cieplutko!!!

Posted

[quote name='Izis']

Boże ma sunia pecha w życiu :-(
Czemu te kobiety ją oddały i skąd w ogóle takie info?

na forum NiZ zostało napisane:

[quote name='Ewa']Z przykrością informuję, że Bella jak do tej pory nie znalazła jeszcze ukochanego dla siebie domku.Z ostatnich przeczytanych na stronie informacji, a było to dosyć dawno dowiedziałam się, że została adoptowana przez swoje opiekunki.Ze smutkiem muszę dodać, że chyba nie, bo Panie, które sprawowały opiekę w dalszym ciągu szukają dla niej domu.Czy tak wygląda adopcja. Szkoda mi psiaka, który całe życie się tuła i nikt nie chce się nim zając.Proszę więc wszyskich o zainteresowanie się tą sprawą, a w szczególności o pomoc dla Belli.Dziękuję i pozdrawiam.
Ewa

Z tego co wiem Panie ją dokarmiają, ale nie mieszka z nimi. Prawdę mówiąc nie wiem gdzie, może i w tym pustostanie.Dowiedziałam się o tym przypadkiem przez osobę, którą Panie poprosiły o pomoc w poszukiwaniu dla niej domku.Wiem również, że nie wykluczają umieszczenia Belli w schronisku jeżeli nic się nie znajdzie. Nie ukrywam, że trochę mnie to rozzłościlo. Bo w takim razie po co ta cała fikcyjna adopcja.A pies pewnie siedzi od rana do wieczora sam i nie wiadomo, czy ma co jeść Już sama myślałam żeby Bellę wziąść do siebie, ale nie mam wystarczających warunków aby adoptować kolejnego psa. Zwracam się więc z gorącą prośbą o pomoc dla Belli. Może gdyby Fundacja wzięła ją pod swoją opiekę nie musiałaby się tak tułać. Ten pies i tak już wiele przeszedł. Może należałoby się skontaktować z tymi Paniami i coś zorganizować. Nie mam do nich numeru telefonu, ale w razie czego mogę się podpytać.Dziękuję za zainteresowanie i pozdrawiam.
Ewa

[quote name='katya']Dzwoniłam do mulinki w tej sprawie. Bella była z paniami w wakacje na wsi, ale nie polubiła się z ich sukami, chciała je gryźć, dlatego po powrocie wróciła do pustostanu. Panie jej tam uprzątnęły, wymieniły drzwi, wychodzą z nią 3 razy dziennie na długie spacery, karmią, ale... to nadal pustostan. Niedługo będzie w nim bardzo zimno. Powstał pomysł postawienia w nim budy.
Na wyjazd do Niemiec Pani się nie zgodzą, bo nie wiadomo gdzie Bella trafi. Na żaden tymczas również nie. Ktoś posądził je o to, że ogłaszają Bellę, bo chcą ja sprzedać, tak więc teraz szukają domu na własną rękę, bez ogłoszeń.
I to chyba tyle.

Więcej można przeczytać: Bella

Posted

Izis, netti1 w poście o 14,06 wskazała ,gdzie znajdziemy odpowiedź na Twoje i innych pytania dotyczące Belli.Generalnie, sunia po wakacjach z opiekunkami wróciła do pustostanu, bo nie zgadzała się z psem opiekunki.Panie ją rzekomo dokarmiają i wyprowadzają na spacer.

Posted

przez 2 dni nie mam duni w domu na jutro i pojutrze moge ją wziąśc żeby zaczipowac czy zaszczepic póxniej juz nie,zmobilizujmy sie,ktos musiałby ją przywieźć.nie ma takiej możliwości by została dłużej niż do czwartku wieczorem,tyle mogę