Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ta pani odkłada decyzję o adopcji na razie (ta która znalazła plakat) ale jest inna chętna pani - z innych kontaktów:razz: i w srodę chce przyjąć do swego domu Kasnowę. To:razz: sprawdzony dobry dom, ale jest też
kot. o 17 mamy przywieźć kasanowcię, ale proszę nie zapeszajmy i wstrzymajmy się z radością do czasu gdy będzie iał dom, gdy w nim będzie. :lol:

Posted

paulus napisał(a):
To na razie się wstrzymam z drukowaniem i trzymam kciuki

Paulus trzeba zrobić Murzynowi Plakaty..:razz:

Posted

Widzę, że poszukiwania domku dla Kasanowy idą w jak najlepszym kierunku :multi: Trzymam za niego kciuki bardzo mocno ;) a przy okazji mam ogromną prośbę do wszystkich, którzy zaangażowali się w pomoc dla lisiątka, o pomoc dla Żyrardowskiego staruszka Dear'a:

Już od dawna staramy się znaleźć dla niego choćby DT, niestety bezskutecznie :-( Zajrzyjcie proszę na jego wątek:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99346

Posted

Aga-ta będzie go jutro wieźć na 17 do nowego domu... kciuki trzymam by dom okazał się cudowny...jakim podobno jest :razz::razz:

Posted

:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:ma domek!!! i super panią!!! [SIZE=1]AGA-TA która go zawoziła napisze wiecej . teraz do mnie wysłała smsa!!!! piesio ma swój kominek nawet !!! HURRA!!!!!

Posted

pan Maciej O. ześwidnika przysłal 100 złotych dla Liska, ja mu pisałam, że Lisek być może znajdzie dom dziś i wtedy będzie na następne bezdomne pieski. dziękujemy!!

Posted

[quote name='AgaG']:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:ma domek!!! i super panią!!! [SIZE=1]AGA-TA która go zawoziła napisze wiecej . teraz do mnie wysłała smsa!!!! piesio ma swój kominek nawet !!! HURRA!!!!!

:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

COOO?? To niewiarygodne!! Tak szybko!! :crazyeye:
My tu w Tychach miesiącami szukamy domków dla młodych psiaków, a tu taki staruszek biedny w mig znalzł domek!!

CUDOWNIE!! OGROMNIE SIĘ CIESZĘ!! COŚ NIESAMOWITEGO!!
WSPANIALE!! :multi:

Oby domek się sprawdził!! Trzymam kciuki!!
Kasanowa - powodzenia!! :multi:

Posted

[quote name='AgaG']:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:ma domek!!! i super panią!!! [SIZE=1]AGA-TA która go zawoziła napisze wiecej . teraz do mnie wysłała smsa!!!! piesio ma swój kominek nawet !!! HURRA!!!!!

Cudownie!!!!
Bardzo, bardzo się cieszę!!!:multi::multi:

Posted

Kraków to magiczne miejsce!! także dlatego, ze jest tu wielu ludzi naprawdę kochających psy i nie patrzących na wiek, wygląd, ale chcących pomóc... zasługę w znalezieniu tego domku ma troszkę piesek z Olkusza Murzynek, który w zeszłym tygodniu wystapił w programie na moich kolanach..