Kanzaj Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='fizia']JA też bardzo, bardzo mocno sciskam!!! A jak już Kasanowa bedzie miał Dom, to trzba pomyśleć o plakatach dla innych biedaków:) O tak - dla malenkiej sunieczki - bardzo wazne i pilne: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100673 Quote
paulus Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 To na razie się wstrzymam z drukowaniem i trzymam kciuki Quote
Szczurwis Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 :multi: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :multi: Quote
pidzej Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 :multi: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :multi: hmmmm już coś wiadomo? Quote
Szczurwis Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 pidzej napisał(a):hmmmm już coś wiadomo? To w ramach trzymania kciuków :mdrmed: Quote
AgaG Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 ta pani odkłada decyzję o adopcji na razie (ta która znalazła plakat) ale jest inna chętna pani - z innych kontaktów:razz: i w srodę chce przyjąć do swego domu Kasnowę. To:razz: sprawdzony dobry dom, ale jest też kot. o 17 mamy przywieźć kasanowcię, ale proszę nie zapeszajmy i wstrzymajmy się z radością do czasu gdy będzie iał dom, gdy w nim będzie. :lol: Quote
AgaG Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 paulus napisał(a):To na razie się wstrzymam z drukowaniem i trzymam kciuki Paulus trzeba zrobić Murzynowi Plakaty..:razz: Quote
magda222 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 TYCHY TRZYMAJĄ KCIUKI ZA LISKA !!! :thumbs: Quote
KrystynaS Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Nic nie mówimy :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
pati_zabrze Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Widzę, że poszukiwania domku dla Kasanowy idą w jak najlepszym kierunku :multi: Trzymam za niego kciuki bardzo mocno ;) a przy okazji mam ogromną prośbę do wszystkich, którzy zaangażowali się w pomoc dla lisiątka, o pomoc dla Żyrardowskiego staruszka Dear'a: Już od dawna staramy się znaleźć dla niego choćby DT, niestety bezskutecznie :-( Zajrzyjcie proszę na jego wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99346 Quote
papudraczek Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 jeju jeju!! ale cudne wieści!!! niesamowite jakie tempo!!!\ mocno zaciskam pięści!!:thumbs::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
AgaG Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Aga-ta będzie go jutro wieźć na 17 do nowego domu... kciuki trzymam by dom okazał się cudowny...jakim podobno jest :razz::razz: Quote
kaja555 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Trzymamy kciuki! :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Arlene Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Trzymamy kciuki, trzymamy :) Kasanowa zasłużył sobie na cudny domek, oby taki właśnie się znalazł! Quote
Mada:) Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Pewnie, że trzymamy!! Kasanowa - do domku!! :mad: A co tam u maluszka słychać? :razz: Quote
AgaG Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:ma domek!!! i super panią!!! [SIZE=1]AGA-TA która go zawoziła napisze wiecej . teraz do mnie wysłała smsa!!!! piesio ma swój kominek nawet !!! HURRA!!!!! Quote
AgaG Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 pan Maciej O. ześwidnika przysłal 100 złotych dla Liska, ja mu pisałam, że Lisek być może znajdzie dom dziś i wtedy będzie na następne bezdomne pieski. dziękujemy!! Quote
moana Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='AgaG']:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:ma domek!!! i super panią!!! [SIZE=1]AGA-TA która go zawoziła napisze wiecej . teraz do mnie wysłała smsa!!!! piesio ma swój kominek nawet !!! HURRA!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Mada:) Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 COOO?? To niewiarygodne!! Tak szybko!! :crazyeye: My tu w Tychach miesiącami szukamy domków dla młodych psiaków, a tu taki staruszek biedny w mig znalzł domek!! CUDOWNIE!! OGROMNIE SIĘ CIESZĘ!! COŚ NIESAMOWITEGO!! WSPANIALE!! :multi: Oby domek się sprawdził!! Trzymam kciuki!! Kasanowa - powodzenia!! :multi: Quote
fizia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='AgaG']:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:ma domek!!! i super panią!!! [SIZE=1]AGA-TA która go zawoziła napisze wiecej . teraz do mnie wysłała smsa!!!! piesio ma swój kominek nawet !!! HURRA!!!!! Cudownie!!!! Bardzo, bardzo się cieszę!!!:multi::multi: Quote
AgaG Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Kraków to magiczne miejsce!! także dlatego, ze jest tu wielu ludzi naprawdę kochających psy i nie patrzących na wiek, wygląd, ale chcących pomóc... zasługę w znalezieniu tego domku ma troszkę piesek z Olkusza Murzynek, który w zeszłym tygodniu wystapił w programie na moich kolanach.. Quote
Recommended Posts