AgaG Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 namiary na mnie to 012 412 o2 31, lub 0501 -801 553, [email protected] a mozna plakat w takiejw ersji do pobrania prosić?:p Quote
AgaG Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 dziś byłam u mojej wetki i tak: kasanowa jest faktycznie dziaduś,12 lat.. jak nic. dostał zastrzyki przeciw biegunce ina wzmiocnienie oraz puszkę intestinal, wczesniej jadł rojala i suche instestinal. apatyt ma ale chudy potwornie nadal.. malabrycznie chudy... w poniedziełek o 9 bedzie miał badanie serca i pobieraną krew. martwi mnie że dużo pije, oby nie miał niewydolności nerek...wytrzymuje 6 godzin .. bez spacerku..no i tak latam co 6 godzin...:p Quote
fizia Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 No to miejmy nadzieję, że jeszcze kilka lat będzie sobie mógł pożyć kochany. Quote
grazyna9915 Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Biedna psinko mam nadzieję, że teraz szczęście będzie Ci dopisywać! Quote
magda222 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Allegro Liska otwarto do tej pory 1340 razy. Obserwują go 4 osoby :multi: Quote
fizia Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Biduś taki... Powiesiłam jeszcze ogłoszenie na os. Teatralnym Quote
Mada:) Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Jejku bidulek taki... :-( Taka zagubina, bezradna sierotka... Na szczęście trafiła na wspaniałych ludzi!! :multi: Quote
pidzej Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Ale chyba nie taki bardzo malutki. Jakie łapki chudzieńkie. Od jutra kseruję i rozklejam plakaty. Quote
grazyna9915 Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Może taki malutki to i nie jest, ale bidniutki jest strasznie. Quote
AgaG Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 kasanowa waży tylko 7 kilo, mimo że jest średnich rozmiarów. na jednej focie ma zdjęcie ze szcaeniakiem w gabinecie małgosi,gdzie go wazyłam. kości i skóra, martwi mnie to, że bardzo duzo pije i nie wytdzymuje z sikaniem często... byłam z nim o 12, gdy o 17 przyszłam już było nasiusiane. Jutro badania krwi.. Quote
Pysia Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Jako że Misiu od Magdy znalazł dom to prosiłabym Was o piękny tekst i fotki Kasanowy :) Wstawimy go na miejsce Misia na mojej stronce :) To widać szczęśliwe miejsce :multi: Pozdrawiam :) Kasanowa MUSI mieć domek i serca, które o niego zadbaja po kres jego dni...I za to trzymam mocno kciuki!!!!! Quote
kaja555 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Taki zwykły plakacik dla Kasanowy z wszystkimi namiarami: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b42edca9ffb973d4.html Quote
AgaG Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 dzięki wielkie za plakaciki... miałam pierwszy telefon z plakatu który ktos powiesił na grunwaldzkiej? Mam dzawonic wieczorem do pani... chcęby go zaobaczyła juz dziś. Miła pani miała przez 15 lat sunię ze schronu, która dwa dni temu jej zmarła... ma go zobaczyć dzis o 21 lub jutro rano.. Quote
AgaG Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 kasanowa po badaniach i zastrzykach. na serce dostał wedmedin 1 x dziennie.Wyniki krwi jutro. Quote
fizia Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 AgaG napisał(a):dzięki wielkie za plakaciki... miałam pierwszy telefon z plakatu który ktos powiesił na grunwaldzkiej? Mam dzawonic wieczorem do pani... chcęby go zaobaczyła juz dziś. Miła pani miała przez 15 lat sunię ze schronu, która dwa dni temu jej zmarła... ma go zobaczyć dzis o 21 lub jutro rano.. No właśnie miałam pisać, że jedna karteczka zniknęła z plakatu, który powiesiłam w sobotę! W sumie może i Grunwaldzka :) ja mieszkam w bloku na rogu Mogilskiej i Grunwaldzkiej, plakat powiesiłam na śmietniku...(pomyślałam, ze tam będzie najlepiej widoczny), a śmietnik właściwie bliżej ma do Grunwaldzkiej niż do Mogilskiej:) Oj no to trzymam kciuki!!! Może będziemy z Kasanową sasiadami!:) Quote
AgaG Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Pani mieszka ale blisko mojej mamy... to moze dobry znak? może się zdecyduje? Quote
Kanzaj Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 AgaG napisał(a):Pani mieszka ale blisko mojej mamy... to moze dobry znak? może się zdecyduje? :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
AgaG Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 dziś koło 20 mam dzwonić by sie nią umówić, a jutro o 11 mam inna panią umówioną, ale nie wiem, czy ona nie szuka młodszego psa... no zobaczymy... kciuki potrzebne bardzo. ta pani do której mam dzwonić na pewno ma doświadcenia z psami po schronie. mówiła, że jej sunia z krak. sxchronu dwa lata ich gryzła ze strachu... a mieli ją 15. Quote
AgaG Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 w każdym razie to pokazuje, ze naprawdę warto robić i wieszać plakaty fizia dzięki:p:p:loveu::loveu: Quote
Pysia Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 To ja czekam STRASZNIE MOCNO ŚCISKAJĄC KCIUKI!!!!! I na razie nie " wieszam" Kasanowy na stronie ;) Jestem pewna dobrych wieści :) Quote
fizia Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 JA też bardzo, bardzo mocno sciskam!!! A jak już Kasanowa bedzie miał Dom, to trzba pomyśleć o plakatach dla innych biedaków:) Quote
Recommended Posts