Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziś byłam u mojej wetki i tak: kasanowa jest faktycznie dziaduś,12 lat.. jak nic. dostał zastrzyki przeciw biegunce ina wzmiocnienie oraz puszkę intestinal, wczesniej jadł rojala i suche instestinal. apatyt ma ale chudy potwornie nadal.. malabrycznie chudy... w poniedziełek o 9 bedzie miał badanie serca i pobieraną krew. martwi mnie że dużo pije, oby nie miał niewydolności nerek...wytrzymuje 6 godzin .. bez spacerku..no i tak latam co 6 godzin...:p

Posted

kasanowa waży tylko 7 kilo, mimo że jest średnich rozmiarów. na jednej focie ma zdjęcie ze szcaeniakiem w gabinecie małgosi,gdzie go wazyłam. kości i skóra, martwi mnie to, że bardzo duzo pije i nie wytdzymuje z sikaniem często... byłam z nim o 12, gdy o 17 przyszłam już było nasiusiane. Jutro badania krwi..

Posted

Jako że Misiu od Magdy znalazł dom to prosiłabym Was o piękny tekst i fotki Kasanowy :) Wstawimy go na miejsce Misia na mojej stronce :) To widać szczęśliwe miejsce :multi:
Pozdrawiam :)
Kasanowa MUSI mieć domek i serca, które o niego zadbaja po kres jego dni...I za to trzymam mocno kciuki!!!!!

Posted

dzięki wielkie za plakaciki... miałam pierwszy telefon z plakatu który ktos powiesił na grunwaldzkiej? Mam dzawonic wieczorem do pani... chcęby go zaobaczyła juz dziś. Miła pani miała przez 15 lat sunię ze schronu, która dwa dni temu jej zmarła... ma go zobaczyć dzis o 21 lub jutro rano..

Posted

kasanowa po badaniach i zastrzykach. na serce dostał wedmedin 1 x dziennie.Wyniki krwi jutro.

Posted

AgaG napisał(a):
dzięki wielkie za plakaciki... miałam pierwszy telefon z plakatu który ktos powiesił na grunwaldzkiej? Mam dzawonic wieczorem do pani... chcęby go zaobaczyła juz dziś. Miła pani miała przez 15 lat sunię ze schronu, która dwa dni temu jej zmarła... ma go zobaczyć dzis o 21 lub jutro rano..

No właśnie miałam pisać, że jedna karteczka zniknęła z plakatu, który powiesiłam w sobotę!
W sumie może i Grunwaldzka :) ja mieszkam w bloku na rogu Mogilskiej i Grunwaldzkiej, plakat powiesiłam na śmietniku...(pomyślałam, ze tam będzie najlepiej widoczny), a śmietnik właściwie bliżej ma do Grunwaldzkiej niż do Mogilskiej:)

Oj no to trzymam kciuki!!! Może będziemy z Kasanową sasiadami!:)

Posted

Pani mieszka ale blisko mojej mamy... to moze dobry znak? może się zdecyduje?

Posted

dziś koło 20 mam dzwonić by sie nią umówić, a jutro o 11 mam inna panią umówioną, ale nie wiem, czy ona nie szuka młodszego psa... no zobaczymy... kciuki potrzebne bardzo.
ta pani do której mam dzwonić na pewno ma doświadcenia z psami po schronie. mówiła, że jej sunia z krak. sxchronu dwa lata ich gryzła ze strachu... a mieli ją 15.

Posted

w każdym razie to pokazuje, ze naprawdę warto robić i wieszać plakaty fizia dzięki:p:p:loveu::loveu: