grazyna9915 Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 magda222 napisał(a):[quote name='grazyna9915']AgaG czy ty czasami sypiasz? :evil_lol: I kto to mówi? ;) Ta co nie sypia i nie je bo takie potrzeby są najmniej ważne. ;) :eviltong: AgaG napisał(a):[quote name='grazyna9915']AgaG czy ty czasami sypiasz? :evil_lol: mało, bo moja suczka staruszka ma duże problemy z nerkami i wstaję w nocy do niej AgaG to chodzi o tą dużą owczarkowatą sunie? Jak sobie z nią radzisz? Quote
AgaG Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 O tej suni mam w podpisie :) a do Liska _ Kasanowy idę w niedzielę. jego kochana Pani po mnie przyjedzie. Kasanowa jest pieszczochem pełnym energii, U weta kiedyś gał taki pokaz wyrywania się, ze wet powiedział że 'wszystkich przęzyje". Uwielbia pieszczotki i uwielbia kolegów i koleżanki z osiadla. Może mi się uda pozyczyć aparat, bo mam zepsuty, Quote
AgaG Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Zrobiłam wielka sesję zdjęciową Liskowi Wyslę do kogoś z prośbą o wstawienie :lol: Quote
kaja555 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 wygląda super, a wiadomo dlaczego tak na mordce łysieje ? Quote
AgaG Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 nie łysieje na mordce, ma natomiast starcze brodawki a buzię musial miec kiedys poparzoną Quote
kaja555 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 tak, zapomiałam o tym poparzeniu - kiedyś wyglądał tak :shake:: /"] Quote
Aga-ta Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 ale metamorfoza:crazyeye:to byl wrak psa, a teraz....az milo patrzec:loveu: Quote
grazyna9915 Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Hej dlaczego ja dopiero teraz widzę tą fotę??? Ależ on pięknie wygląda jak mu się sierść zmieniła. Niedaruję sobie, że ja to przegapiłam. Quote
grazyna9915 Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Obiecuję, że nie będę już, aż tak zaniedybwać dogo, bo za dużo tracę. Jednocześnie pozowliłam sobie na wklejenie jednej fotki to galerii szczęśliwców na stronie tyskiego schroniska. http://www.tychy.schronisko.net/galeria.html Może problem z łysieniem na pyszczku już minął (przecież to tyle czasu już upłynęło), ale wg mnie zmiany przypominają takie jak przy grzybicy na co najlepsza jest szczepionka. AgaG jesteś niesamowita. Quote
Asia_M Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 Postanowiłam zajrzeć do starszych wątków. Czy wiadomo co u Liska? Quote
Recommended Posts