Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To na prawdę niewiarygodne!
Minęło 10 dni od czasu, kiedy zobaczyliśmy po raz pierwszy tego pieska na zdjęciu. Tak bardzo błagał o dom samym spojrzeniem!
A teraz - proszę bardzo, już w nowym domku!
Kasanowa, będziesz miał życie jak z bajki.
AgaG - dziękujemy!
:multi:

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga-ta pojechała jeszcze do hotelu by przewieźć mrówke do Dt, ale napisze na pewno jak wróci...ja juz wiem,że Lisek zadowolony tupta po domku i nie kłóci się z kotem. :loveu:

Posted

dziewczyny dajcie spokój z tymi pochwałami:oops::oops: po prostu się udało akurat tak..a ten cud to raczej pieskowi Murzynkowi trzeba zawdzięczać, pani myslała o nim, ale Murzynek ma stan zdrowia rewelacyjny wobec tego, w jakim jest Kasanowa, a ja mam taką zasadę adopcyjną, ze jak wiem, że dom jest super, to proponuję najbiedniejszego i najsłabszego psa, bo on ma gorzej..

Posted

karusiap napisał(a):
Lisek zwawo wmaszerowal do domku i zaczal zwiedzanie,kota wogole ignorowal;)Pani bardzo fajna.Piesio ma piekne mieszkanko na wlasnosc:)na pewno bedzie szczesliwy:multi:

i z pewnoscia nic mu nie zabraknie:). Niestety nie mialysmy ze soba aparatu, wiec zdjec dzis nie bedzie, ale nowa pani Kasanowy ucieszy sie z odwiedzin:)
Kasanowa bez problemu wsiadl do windy, bez skrepowania:) zwiedzil cale mieszkanie i bezblednie trafil do...miski kota. Kicia byla troche "zdziwiona" nowym przybyszem i nawet poskarzyla sie swojej panci, ktora ja zapewnila, ze i tak bedzie najwazniejsza:) wiec mam nadzieje, ze sie z czasem polubia:) tzn.Kasanowa okaze jej troche uczucia, a nie tylko totalny brak zainteresowania;) Poza tym nowy domek chyba mu sie spodobal, tylko nie mogl sie jeszcze zdecydowac, gdzie bedzie jego miejsce do spania:)

Posted

ja się cieszę, że to dom bez dzieci, bo on jest nieufny i mógłby capnąć... :razz: swoją panią na pewno pokocha... do mnie dziś sie tulił gdy sprztałam w jego tymczasowej kańciapie.

Posted

Cudownie :multi: Dwie wspaniałe wiadomości :multi: Misiu zostaje u Magdy a Kasanowa idzie do nowego domku :loveu:
Łzy radości....:loveu:

Nadal jest miejsce na mojej stronie. I życzyłabym sobie, aby każdy psiak zanim go zdąrzę na nia wstawić znalazł swój domek :)

Posted

Tak Lisek ma dom na stałe!!! :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:

Posted

Własnie rozmawiałam z Panią Kasanowy. Piesek czuje się dobrze, nawet bardzo. wymaga leczenia wątroby, co pokazały wyniki krwi i dostaje tabletki na to. chodzi za panią krok w krok, tuli się i jest słodki.. pani jest bardzo z niego zadowolona..:p:p:loveu::loveu:

Posted

AgaG napisał(a):
Własnie rozmawiałam z Panią Kasanowy. Piesek czuje się dobrze, nawet bardzo. wymaga leczenia wątroby, co pokazały wyniki krwi i dostaje tabletki na to. chodzi za panią krok w krok, tuli się i jest słodki.. pani jest bardzo z niego zadowolona..:p:p:loveu::loveu:

:multi::multi::multi::multi:
szczęściarz z tego Kasanowy!!

Posted

pani mi wysłała fotkę jego z telefonu, wieczorem będzie na watku. powiedziała, ze mi dziekuję za tego pieska i że jest jej z nim dobrze.:p:p HURRRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Nawet do tej pory nie chce mi się wierzyć.
Ludziska jesteście kochani.

Ludziska z Tychów nie wstyd Wam.
W Krakowie ludzie doceniają psie starowniki, a u nas?
Ech, kiedy to się zmieni.

Kasanowa POWODZENIA!!!

Posted

smowałysmy trochę jeszcze. Po nowym roku, gdy jak mi pani powiedziała kasnowa na pewno już będzie inaczej wyglądał, przytyje itd, mam zaproszenie na kawę. I imię dobrze dobrałam, bo on uwielbia sunie.. no ja już to widziałam gdy mieszkał u mamy, że ozywiał się ten biduś w obecności suń.