Arlene Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 To na prawdę niewiarygodne! Minęło 10 dni od czasu, kiedy zobaczyliśmy po raz pierwszy tego pieska na zdjęciu. Tak bardzo błagał o dom samym spojrzeniem! A teraz - proszę bardzo, już w nowym domku! Kasanowa, będziesz miał życie jak z bajki. AgaG - dziękujemy! :multi: Quote
AgaG Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Aga-ta pojechała jeszcze do hotelu by przewieźć mrówke do Dt, ale napisze na pewno jak wróci...ja juz wiem,że Lisek zadowolony tupta po domku i nie kłóci się z kotem. :loveu: Quote
grazyna9915 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Agnieszko jak dobrze że jako Anioł zabłądziłaś na naszą Ziemię. Jesteś KOCHANA! Quote
Edi100 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Co za radość, co za szczęscie!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: Quote
magda222 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :laola::laola: Quote
AgaG Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 dziewczyny dajcie spokój z tymi pochwałami:oops::oops: po prostu się udało akurat tak..a ten cud to raczej pieskowi Murzynkowi trzeba zawdzięczać, pani myslała o nim, ale Murzynek ma stan zdrowia rewelacyjny wobec tego, w jakim jest Kasanowa, a ja mam taką zasadę adopcyjną, ze jak wiem, że dom jest super, to proponuję najbiedniejszego i najsłabszego psa, bo on ma gorzej.. Quote
karusiap Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Lisek zwawo wmaszerowal do domku i zaczal zwiedzanie,kota wogole ignorowal;)Pani bardzo fajna.Piesio ma piekne mieszkanko na wlasnosc:)na pewno bedzie szczesliwy:multi: Quote
Aga-ta Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 karusiap napisał(a):Lisek zwawo wmaszerowal do domku i zaczal zwiedzanie,kota wogole ignorowal;)Pani bardzo fajna.Piesio ma piekne mieszkanko na wlasnosc:)na pewno bedzie szczesliwy:multi: i z pewnoscia nic mu nie zabraknie:). Niestety nie mialysmy ze soba aparatu, wiec zdjec dzis nie bedzie, ale nowa pani Kasanowy ucieszy sie z odwiedzin:) Kasanowa bez problemu wsiadl do windy, bez skrepowania:) zwiedzil cale mieszkanie i bezblednie trafil do...miski kota. Kicia byla troche "zdziwiona" nowym przybyszem i nawet poskarzyla sie swojej panci, ktora ja zapewnila, ze i tak bedzie najwazniejsza:) wiec mam nadzieje, ze sie z czasem polubia:) tzn.Kasanowa okaze jej troche uczucia, a nie tylko totalny brak zainteresowania;) Poza tym nowy domek chyba mu sie spodobal, tylko nie mogl sie jeszcze zdecydowac, gdzie bedzie jego miejsce do spania:) Quote
AgaG Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 ja się cieszę, że to dom bez dzieci, bo on jest nieufny i mógłby capnąć... :razz: swoją panią na pewno pokocha... do mnie dziś sie tulił gdy sprztałam w jego tymczasowej kańciapie. Quote
Sabina02 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Sparalizowana sunia zostanie uspiona!!! :placz: Potrzebny DT natychmiast!!!! HELP!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100800 Quote
papudraczek Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Swietna błyskawiczna "robota" i Kasanowa ma kochający domek!! cccuuuuudddddddddnnnie!!! może uda się też znaleźć domek sparaliżowanej dziewczynce??? Quote
kaja555 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 :laola: Super szybka robota!!!:multi::multi::multi: Biedna ta mała suczka...:-(:-(:-( Quote
Pysia Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Cudownie :multi: Dwie wspaniałe wiadomości :multi: Misiu zostaje u Magdy a Kasanowa idzie do nowego domku :loveu: Łzy radości....:loveu: Nadal jest miejsce na mojej stronie. I życzyłabym sobie, aby każdy psiak zanim go zdąrzę na nia wstawić znalazł swój domek :) Quote
Kanzaj Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Casanowa - szczęśliwy bądź w nowym domku!!!!!!! Quote
Agata69 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 jak dobrze że cuda się zdarzają naprawdę.... Quote
Patia Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='Sabina02']Sparalizowana sunia zostanie uspiona!!! :placz: Potrzebny DT natychmiast!!!! HELP!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100800 Dziewczyny wiecie , że ta sunia jedzie jutro do JoSi ? Tam teraz bedzie każda pomoc potrzebna , podkłady , materac przeciwodlezynowy , pieniadze , ogloszenia . Koniecznie trzeba ją pokazać w kundlu . Quote
pixie Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 napiszcie prosze czy domek liska juz na stale? jesli tak to Baltazar pomoze miast Liskowi sunieczce ktorqa tu widze...rzadko teraz bywam na dogo prosze napiszcie tutaj to bazarek ten przemianuje na grosiki dla sunieczki biduleczki oto bazarek Kot Baltazar, pluszowy Ksiaze, szuka milosci na bazarku... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102000 Quote
AgaG Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Tak Lisek ma dom na stałe!!! :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
AgaG Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Własnie rozmawiałam z Panią Kasanowy. Piesek czuje się dobrze, nawet bardzo. wymaga leczenia wątroby, co pokazały wyniki krwi i dostaje tabletki na to. chodzi za panią krok w krok, tuli się i jest słodki.. pani jest bardzo z niego zadowolona..:p:p:loveu::loveu: Quote
papudraczek Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 AgaG napisał(a):Własnie rozmawiałam z Panią Kasanowy. Piesek czuje się dobrze, nawet bardzo. wymaga leczenia wątroby, co pokazały wyniki krwi i dostaje tabletki na to. chodzi za panią krok w krok, tuli się i jest słodki.. pani jest bardzo z niego zadowolona..:p:p:loveu::loveu: :multi::multi::multi::multi: szczęściarz z tego Kasanowy!! Quote
AgaG Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 pani mi wysłała fotkę jego z telefonu, wieczorem będzie na watku. powiedziała, ze mi dziekuję za tego pieska i że jest jej z nim dobrze.:p:p HURRRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
fizia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Cudownie!! Jak to dobrze, że Mu się udało!! Quote
grazyna9915 Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Nawet do tej pory nie chce mi się wierzyć. Ludziska jesteście kochani. Ludziska z Tychów nie wstyd Wam. W Krakowie ludzie doceniają psie starowniki, a u nas? Ech, kiedy to się zmieni. Kasanowa POWODZENIA!!! Quote
AgaG Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 smowałysmy trochę jeszcze. Po nowym roku, gdy jak mi pani powiedziała kasnowa na pewno już będzie inaczej wyglądał, przytyje itd, mam zaproszenie na kawę. I imię dobrze dobrałam, bo on uwielbia sunie.. no ja już to widziałam gdy mieszkał u mamy, że ozywiał się ten biduś w obecności suń. Quote
Recommended Posts