Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

musi doczekać.dziś go grażynka przywiezie do Krakowa. Jakoś to będzie :razz: noc spędzi w gabinecie małgosi...rano bedxzie przebadany... gdyby małgosia się zgodziła i był cichutki to tu pomieszka, a ja sie nim zajmę. ja nie bedzie mogła goprzechować, to trudno u mamy mojej go umieszczę ... tylko chyba pobujam, że go znalazłam... :diabloti:

Posted

AgaG napisał(a):
musi doczekać.dziś go grażynka przywiezie do Krakowa. Jakoś to będzie :razz: noc spędzi w gabinecie małgosi...rano bedxzie przebadany... gdyby małgosia się zgodziła i był cichutki to tu pomieszka, a ja sie nim zajmę. ja nie bedzie mogła goprzechować, to trudno u mamy mojej go umieszczę ... tylko chyba pobujam, że go znalazłam... :diabloti:

Cudna jesteś!!! :loveu: Mamę ucałuj - jak się zgodzi:evil_lol:!

Posted

Szeleczki, kocyk itp. naszykowane.
Czekam tylko na samochód i sruuuuuu do Agi.

TAK BARDZO SIĘ CIESZĘ.

Teraz wiem, że po tym świecie jeszcze chodzą ANIOŁY.

Proszę tylko wszystkich o dalszą pomoc w szukaniu mu domu!

Ach, Agnieszka Lisek nie będzie wykąpany, boję się że mogłabym go przeziębić w drodze i wogóle boję się, że jakakolwiek interwencja może mu zaszkodzić.

W każdym razie do auta biorę szczotkę i jak tylko pozwoli to go delikatnie wyszczotkuję.

Posted

Lisek jest już w gabinecie. troszkę łapkami powłóczy i bardzo chudziutki ale nie jest najgorzej,. zjadł ze smakiem rojala przywiezionego przez Grazynkę. Grazynka kupiła mu też kuraczaka. własnie mu gotuję ryz z kurczakiem. jest bardzo podobny do Kasanowy, więc tak ma teraz na imię...cudowne stworzonko. jutro rano będę klęczeć najpierw przed małgosią a jak sie nie uda to przed mamą... no mają obie ze mną niełatwo:diabloti:

Posted

Człowiek ma wielką władzę.
Jednym ruchem ręki może odebrać komuś życie.
Jenym gestem może kogoś uratować.

Aga dokonała kolejnego cudu.
Pojechałam do schroniska po psiaka który nie chciał żyć. Po wychudzoną istotkę ze sterczącymi kudłami, po zagubioną istotkę która ma słaby wzrok i problemy z chodzeniem.
W Krakowie zostawiłam psiaka który zaczął machać ogonem, który zjadł suchą karmę, który rozglądał się za towarzyszącą nam suczką YOKO.

To niesamowite jak człowiek wiele może.

Acha, LISEK ma nowe imię, które brzmi KASANOWA, kto zna Agę ten napewno wie dlaczego właśnie takie imię nadała nowemu podopiecznemu.

Mam prośbę do wszystkich którzy mogą pomóc finansowo.
Aga przyjęła na tymczas KASANOWĘ, chociaż niedawno przyjeli z olkuskiego schroniska 16 psów i ponoszą teraz koszty utrzymania ich w hotelikach.

Dlatego, bardzo bym nie chciała by Agnieszka była obciążona kosztami utrzymania i leczenia KASANOWY więc jeżeli ktoś może wspomóc psinkę to bardzo bym prosiła o pomoc. Jeżeli ktoś będzie mógł pomóc to podam nr konta Agi.

Oczywiście wszystkich bardzo proszę o rozwieszanie ogłoszeń po całej POLSCE.
W razie potrzeby jestem gotowa go zawieź tam gdzie będzie potrzeba.

Posted

Izis napisał(a):
Czy jest dla niego szansa na dom w kraju, czy tez sprobowac go oglosic tez za granicą? Jak uwazacie?

Każde miejsce dobre byle kochające:lol:

Posted

Ale się cieszę. Myślę, że co tydzień- dwa trzeba odnawiać ogłoszenia bo bardzo szybko spadają, a Lisek pilnie potrzebuje domu na zawsze.
Postaram się wystawic coś na bazarek, ale to raczej nie będą duże sumy:oops: