Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To straszne... !! :placz:

Nie potrafię sobie wyobrazić co on czuje...

Ogrom jego tragedii jest porażający!

Nie ma wyjścia, trzeba znaleźć dom, a najlepiej przedtem dom tymczasowy, aby psiak nauczył się troszkę korzystać z życia i żeby ktoś mógł go lepiej poznać, zanim znajdzie się odpowiedni, docelowy domek dla psiaka.
Lisek jest staszczym psiakiem, w nieciekawym stanie fizycznym i psychicznym. Rzeczą oczywistą jest to, iż dłuższy pobyt w schronisku oznacza dla niego pewną śmierć!

Pomóżmy mu więc z wszystkich sił! Ogłoszeń już troszkę jest, ale ich nigdy za wiele!

On musi poznać lepsze życie, bo zasłużył sobie na to!

Ileż zła jest na tym świecie! :placz:
Po prostu siąść i płakać!! :placz:

Lisku! Pomożemy Ci znaleźć domek, ale bądź silny!
Cóż Ty teraz porabiasz? Zapewne drżysz z przerażenia i samotności oraz bólu... :shake:

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Madziu serdecznie dziękuję, za allegro, mam nadzieję, że przyniesie to efekt.

Pidzej, psiak miał zrobionych w sumie dwa zdjęcia i nie zabardzo miało sens robienie więcej zdjęć, bo wszystkie były by takie same, on tylko leży i na nic nie reaguje.

Ale obiecuję, że napewno jeżeli będzie okazja to zrobię mu więcej fotek.

Czarodziejka rozumiem Cię, że nie możesz wziąść psiaka, sama bym go chętnie wzięłam, ale w tej chwili mam już w domu pięć psiaków w tym jednego który nie lubi męskiej konkurencji. Wiem, że i Madzia, chętnie by go przygarnęła na DT, ale i ona ma już nadliczbowe psiaki na tymczasie.

Arlenko dziękuję za ogłoszenia, one muszą w końcu przynieść efekt.

Odezwała się jedna Pani z Krakowa, która - jeżeli nie znajdzie się ktoś inny - to zadeklarowała się, że przygarnie go na tymczas, jednak ona ma już dużo staruszków pod opieką, więc dobrze by było znaleźć mniej zagęszczony tymczas.

Niestety na dzień dzisiejszy psiak zachowuje się tak jakby sam zrezygnował z życia.

Posted

Ja też jestem za tym tymczasem... a ile pani ma psów?
Zresztą, nieważne, chyba wszystko dla niego teraz będzie lepsze. A będziemy szukać innego tymczasu, byle go zabrać z tego mrozu...

Posted

Ile psiaków ma pani to nie wiem, bo pani nie za bardzo chciała powiedzieć, ale jest ich pewno kilka.
Pani z Krakowa mówiła, że ma dom z ogrodem i rodziców do pomocy nad psiaczkami.

W każdym razie dobrze by go było zabrać ze schroniska i szukać mu drugiego DT lub domu docelowego.

Posted

Nie ma za co... żeby tylko udało się Liskowi pomóc! :placz: ...żeby doczekał... Na samą myśl o nim łzy napływają do oczu... :bigcry:A może by spróbować w radio ogłosić? :bluepaw::Help_2:

Posted

Szczurwis, każdy pomysł jest na wagę złota, czy masz jakiś dostęp do radia?

Na razie napisałam do znajmych z Krakowa, którzy ogłaszali kiedyś psiaki przez TV, ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie.

Pati utrzymanie psiaka na szczycie wątków jest bardzo ważne, więc robisz nie tylko, ale aż tyle, podnosząc go.

DZIĘKUJĘ