Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Izis napisał(a):
Czy jest dla niego szansa na dom w kraju, czy tez sprobowac go oglosic tez za granicą? Jak uwazacie?

choćbym padła znajdę mu dom. proszę nie ogłaszać go za granicą, bo nie wydaję nigdy psów tam, gdzie nie mam mozloiwości osobiście kontrolować co się z psem dzieje.

Posted

Piesek musiał być wykapany. Moja wetka się na to zgodziła, miał ogromne ilości wrosnietych ostów (bodiaków w skórę), ranki ma zaopatrzone. Jest drastycznie chudy, zagłodzony. zjadł i spi na kocyku u mojej mamy. miałam trochę "piekła", że kolejny pies ale udobruchałam mamę tym, że wszystko bedę przy nim robić, przybiegac na specery itd, karmic, sprzatać, ale dom pilnie potrzebny. dziś postaram się napisać tekst na ogłoszenie plakatowe. a jutro zrobić foty.

Posted

To niesamowite, że ten piesek tak szybko odstał swoją szansę! AgaG - jestem pewna, że gdyby tylko Kasanowa potrafił mówić, dziękowałby bez ustanku swojej wybawicielce. I my dziękujemy! Jedna schroniskowa duszyczka dostała na Mikołajki cudowny prezent! :multi:

Teraz już tylko szukać tego wymarzonego DS. Na pewno się uda!

Posted

byłam z nim na spacerku o 15. ma lekką biegunkę ale wie, ze robi się ku i si na polku. mądry piesek. przyniosłam mu drugi kocyk zrobiłam wyższe posłanko, zwinął się w kłębek i śpi. na szczescie je, ale jest bardzo obolały jednak i nieufny jeszcze.

Posted

mama to mi najpierw piekło zrobiła... bo dwa dni nawet przerwy nie miała,,od wydania suczki z umieralni Frezji... ale potem się uspokoiła i go żałowała, po nosku głaskała. ja tam gonię co 6 godzin żeby sie nie meczył z biegunką i trzymaniem siku. teraz póki ma biegunkę karmię go rojalem sucha karmą, dałam mu tez dziś intestinal rojala, jak tylko biegunka ustanie to kupię rekonwalescenta i beę mieszać z kurczakiem. Małgosia przepisała mu antybiotyki. daje mu je w pasztecie premycam i zjadł. O 4 rano musze do niego biec, więc jutro napiszę, bo musze na chwilę się połozyć. proszę tylko o zrobienie plakatu z tym zdjeciem ze schronu i czerwony wielki napis: dominowany przez psy, zziębnięty głodny piesek błaga o dom.
POŚPIESZ Z POMOCĄ BO ON NIE MA SZANS BEZ CIEBIE..
Namiary na mnie I KARTECZKI DO URYWANIA : tel. (012) 412 02 31, 0501 -801 -553
bardzo proszę o pomoc w plakatach

Posted

napisałam do Fizi z prośbą o projeskt plakatu i do paulusa o wydrukowanie jakiejś ilości, ale kto ma mozliwości to prosze o pomoc.

Posted

dzięki wielkie pidzej. :loveu:bardzo proszę kto może drukowac i wieszać, Kiwi nie ma niestety do niedzieli wieczór, a ja miałam plan by cala niedzielę plakatowac Kraków, ale może ktos ma mozliwosc wydruku juz jutro? bardzo proszę!!! ten pies to 7 nieszczęść.. biedne kochane stworzenie, które dom musi miec już...

Posted

Ja niestety nie potrafię robić plakatów....ale poproszę Szurwis, zrobiła śliczne plakaty w watkach psiaków ze schroniska koło Częstochowy.

Ogłoszenia oczywiście zrobię.

Posted

dzięki !!! mi zalezy na tym by napis był czerwony i np. uwaga !!! itd, bo ludzie barziej wtedy zauważają... co wazne piesek jest nauczny czystości i nie jest wcale taki stary tylko potwornie potwornie chudy i wycieńczony, wykończony...pogryziony

Posted

pewnie, że podpis dobry:razz: a to maleństwo biedne musi mieć wszystko, co się da...on biedak w ogóle nie wie, co to głaskanie jeszcze.. tak się niepokoi jak go głaszczę, tak dziwi...

Posted

Ale plakat i tak trzeba zrobić, nie pamietam kto robił takie ładne, m.in. Oskarowi od Asif1, kolorowe dopracowane. No i chyba jakiś tekst trzeba dodać, trochę o nim.
I pamiętajcie o koszulkach na plakaty w miarę możliwości, bo teraz ciągle deszcz, chwila i nic z niego nie zostanie.

Posted

tak namiary na mnie. :razz: biegunki dziś w nocy nie miał juz po lekach. zaraz do niego lecę.

Posted

Przeglądnęłam cały wątek - jakie to szczęście, że udalo się uratować Kasanowę!!

Zobaczyłam też, że Szczurwis robiła już dla Niego śliczne plakaty - brakuje tylko kontaktu do AgaG

Posted

Powiesiłam narazie plakaty koło swojego bloku (ul. Mogilska) i na bramie wejściowej do parku, koło Muzeum Lotnictwa - tam najczęściej chodzę z moimi psami, zawsze jest tam sporo ludzi, wielu psiarzy.