Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wczoraj dzwoniła do mnie pani Liska (Kasanowy) zapraszając w odwiedziny. :loveu::loveu:dziś wieczorem tam jadę i zrobie fotki!! mówiła, że się bardzo tuli, pieszczoszek się zrobił . Troszke było problemów jelitowych, bo ma tendencje do biegunek.. ale ogólnie zdrówko dobrze funkcjonuje. Bardzo się cieszę, że takie dobre wieści przynajmniej od niego... bo tak w ogóle to u nas w Krakowie bid mnóstwo, zwroty ostatnio dwa i w ogóle tragedia.

Posted

będą wkrótce foty szczęśliwego Kasnowy. Dziś odwiedziłam go. Poniewaz jego Pani po mnie podjechała, mogłam obserwować jak radośnie ją witał i jak ją uwielbia!! to nie ten sam pies. jest ufny, radosny, biega szybciutko i tuli się tuli, wchodzi na kolana, cały czas drpeta za panią, nawet do łazienki, co ja mówię drepta: goni ten staruszek. poznal mnie z czego byłam bardzo dumna. Pani niesamowicie o niego dba. Biedak nie może tylko przytyć choc udało się 60 deko go podtuczyć, ma jednak problemy z biegunkjami, a za renalem nie przepada, choć tylko po tym kupka jest odpowiednia. Kocha panią a ona jego. Zgadza się z jej uratowaną kicią. No poprawiłam sobie humor patrząc na psie szczęscie. sikał w domku tylko przez tydzień :p a wet mówi, że niektóre ślady na pysiu są od poparzeń.

Posted

kasanowa jest tak wpatrzony w swoją Panią, że trudno mi było mu zrobić mu zdjecie pysia, bo oczyska wlepia w swoją wybawicielkę..:p

Posted

dzięki fizia za wklejenie fotek. Tak miło pomysleć, że to biedactwo jest kochane:p

• 2 months later...
Posted

ostatnio dzwoniła do mnie Ala -właścicielka Liska- Kasanowy mówi, ze przytył dwa kilo, oraz że był u fryzjera, gdy fryzjerka zobaczyła jego blizny pod sierścią, to się popłakała. Ala mówi, że Kasanowa jest cudowny, wszystkich kocha, zapraszała mnie, ale na razie brak czasu mi nie pozwolil jechać do tego słodkiego dziadunia.

Posted

Biedna psina, co on musiał wcześniej przeżyć, że ma takie blizny. Na pyszczku jeszcze trochę widać, ale reszta to piękna sierść. To teraz zupełnie inny pies :loveu:

Posted

AgaG jak będziesz miała trochę czasu odwiedź Liska. To dzięki Tobie ma teraz tak dobrze. Pewnie Cię pozna.
Prześliczny pies z niego teraz. :multi: Ale co przeszedł w życiu to przeszedł i tylko on wie jak było.

• 4 months later...
Posted

jestem cały czas w bardzo miłym kontakcie z panią Liska. Piesek już drugiraz jedzie na wczasy nad morze w tym roku. Jest sliczny i kochany, to faktycznie Kasanowa, bo uwielbia sunie. Wszytkie dolegliwości mu przeszł: biegunki i lęki. To kochany, dobry piesek, udealny w domku. pani Ala go uwielbia. jak wróci znad morza, ma się odezwac i podechac do mnie z Liskiem, by mi go pokazać. :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='grazyna9915']AgaG czy ty czasami sypiasz? :evil_lol:

mało, bo moja suczka staruszka ma duże problemy z nerkami i wstaję w nocy do niej