grazyna9915 Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Cudne pysio. Teraz już tylko może być lepiej. Quote
AgaG Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 wczoraj dzwoniła do mnie pani Liska (Kasanowy) zapraszając w odwiedziny. :loveu::loveu:dziś wieczorem tam jadę i zrobie fotki!! mówiła, że się bardzo tuli, pieszczoszek się zrobił . Troszke było problemów jelitowych, bo ma tendencje do biegunek.. ale ogólnie zdrówko dobrze funkcjonuje. Bardzo się cieszę, że takie dobre wieści przynajmniej od niego... bo tak w ogóle to u nas w Krakowie bid mnóstwo, zwroty ostatnio dwa i w ogóle tragedia. Quote
AgaG Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 będą wkrótce foty szczęśliwego Kasnowy. Dziś odwiedziłam go. Poniewaz jego Pani po mnie podjechała, mogłam obserwować jak radośnie ją witał i jak ją uwielbia!! to nie ten sam pies. jest ufny, radosny, biega szybciutko i tuli się tuli, wchodzi na kolana, cały czas drpeta za panią, nawet do łazienki, co ja mówię drepta: goni ten staruszek. poznal mnie z czego byłam bardzo dumna. Pani niesamowicie o niego dba. Biedak nie może tylko przytyć choc udało się 60 deko go podtuczyć, ma jednak problemy z biegunkjami, a za renalem nie przepada, choć tylko po tym kupka jest odpowiednia. Kocha panią a ona jego. Zgadza się z jej uratowaną kicią. No poprawiłam sobie humor patrząc na psie szczęscie. sikał w domku tylko przez tydzień :p a wet mówi, że niektóre ślady na pysiu są od poparzeń. Quote
Patia Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 No widzisz , głowa do góry ! Dobrze , ze tam pojechałaś . Czekamy na fotki . Quote
papudraczek Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 cudne wieści!! fajnie że są jeszcze dobrzy ludzie na tym swiecie:lol: Quote
fizia Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Fantastycznie!! Mam nadzieję, że przed Nimi jeszcze wiele lat szczęścia Quote
fizia Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Ale z Niego przystojniak - Miłość potrafi działać cuda! Quote
Mada:) Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Czyściutki, piękniutki!! CUDO!! :loveu::loveu::loveu: SZCZĘŚCIARZ Z LISKA NIESAMOWITY!! :multi::multi::multi: Quote
AgaG Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 kasanowa jest tak wpatrzony w swoją Panią, że trudno mi było mu zrobić mu zdjecie pysia, bo oczyska wlepia w swoją wybawicielkę..:p Quote
papudraczek Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Ale wyprzystojniał !! teraz prawdziwy z niego kasanowa:lol: szczęściarz:multi::multi: Quote
Arlene Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Piękna psina. Ma cudowną sierść, oczka Mu się błyszczą... :loveu: Quote
AgaG Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 dzięki fizia za wklejenie fotek. Tak miło pomysleć, że to biedactwo jest kochane:p Quote
AgaG Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 ostatnio dzwoniła do mnie Ala -właścicielka Liska- Kasanowy mówi, ze przytył dwa kilo, oraz że był u fryzjera, gdy fryzjerka zobaczyła jego blizny pod sierścią, to się popłakała. Ala mówi, że Kasanowa jest cudowny, wszystkich kocha, zapraszała mnie, ale na razie brak czasu mi nie pozwolil jechać do tego słodkiego dziadunia. Quote
kaja555 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Biedna psina, co on musiał wcześniej przeżyć, że ma takie blizny. Na pyszczku jeszcze trochę widać, ale reszta to piękna sierść. To teraz zupełnie inny pies :loveu: Quote
KrystynaS Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 AgaG jak będziesz miała trochę czasu odwiedź Liska. To dzięki Tobie ma teraz tak dobrze. Pewnie Cię pozna. Prześliczny pies z niego teraz. :multi: Ale co przeszedł w życiu to przeszedł i tylko on wie jak było. Quote
AgaG Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 jestem cały czas w bardzo miłym kontakcie z panią Liska. Piesek już drugiraz jedzie na wczasy nad morze w tym roku. Jest sliczny i kochany, to faktycznie Kasanowa, bo uwielbia sunie. Wszytkie dolegliwości mu przeszł: biegunki i lęki. To kochany, dobry piesek, udealny w domku. pani Ala go uwielbia. jak wróci znad morza, ma się odezwac i podechac do mnie z Liskiem, by mi go pokazać. :loveu::loveu::loveu: Quote
grazyna9915 Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 AgaG czy ty czasami sypiasz? :evil_lol: Jesteś cudowną osobą, znalazłaś Liskowi/Kasanowie cudowny dom.:multi: Quote
magda222 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [quote name='grazyna9915']AgaG czy ty czasami sypiasz? :evil_lol: I kto to mówi? ;) Ta co nie sypia i nie je bo takie potrzeby są najmniej ważne. ;) Quote
AgaG Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 [quote name='grazyna9915']AgaG czy ty czasami sypiasz? :evil_lol: mało, bo moja suczka staruszka ma duże problemy z nerkami i wstaję w nocy do niej Quote
Recommended Posts