Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 617
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tigrunia napisał(a):
A pewnie , poszukam was i zrobie :loveu:

tO MOZE TERIERKI TYBETAŃSKIE TEZ , JESTEŚMY W SOBOTE NA SAMIUTEŃKIM KOŃCU WCHODZIMY KOLO 14.35 . pODOBNO BEDZIEMY NA PIĘTRZE .

Posted

rodzice napisał(a):
tO MOZE TERIERKI TYBETAŃSKIE TEZ , JESTEŚMY W SOBOTE NA SAMIUTEŃKIM KOŃCU WCHODZIMY KOLO 14.35 . pODOBNO BEDZIEMY NA PIĘTRZE .

Ja będę tylko w niedziele, ale Iberia będzie w sobote to może wam zrobi :razz:

Posted

Witam serdecznie.
To jest Polski Naród ględzi i narzeka. Lato nie dobrze, bo upały,a to też może zaszkodzić zdrowiu, deszcz nie dobrze, bo można się przeziębić, też szkodzi zdrowiu, klimatyzowana sala też może być szkodliwa.
Ma być mrozik około -2 i słoneczko w Toruniu tego dnia.
Dużo ciepłych serc i sukcesów na ringach.

Pozdrawiam
http://www.schronisko.infocomp.pl

Posted

[quote name='zielony']Witam serdecznie.
To jest Polski Naród ględzi i narzeka. Lato nie dobrze, bo upały,a to też może zaszkodzić zdrowiu, deszcz nie dobrze, bo można się przeziębić, też szkodzi zdrowiu, klimatyzowana sala też może być szkodliwa.
Ma być mrozik około -2 i słoneczko w Toruniu tego dnia.
Dużo ciepłych serc i sukcesów na ringach.

Pozdrawiam
http://www.schronisko.infocomp.pl

Jest taka stara indiańska:evil_lol: zasada "PŁACĘ TO WYMAGAM".

Posted

Byłam wczoraj w pewnej hodowli. Podziwiałam psy, staliśmy, rozmawialiśmy, może ponad godzinę. Byłam normalnie ubrana w zimową kurtkę. Dzisiaj mam dreszcze, goraczkę i ból gardła. :mad: Psy to psy, trzeba myśleć też o właścicieleach.

Posted

Oczywiście, że przyjemniej jest, gdy świeci słoneczko a temperatura wynosi 23 stopnie. Nie wszędzie są hale wystawowe z prawdziwego zdarzenia. W Poznaniu nie wszystkie hale są ogrzewne, a takie Światowe miejsce. Dużo zdrowia, bo zima oszalała i wszyscy cierpią. Więcej słoneczka w sercu.:bye:

Posted

Mateusz to kawał jest ...
najlepiej wsiąść w tramwaj 1 i dojechać do ul Reja a potem zapytać o central park to będzie piechta kilka minut :)
Powiem wam ze 5 min od terenów wystawy jest piękny parko-las :cool3:

Posted

Wybrańcy z ringów zewnętrznych przypominam o zabraniu oprócz książeczki zdrowia z aktualnym szczepieniem p/wściekliźnie, ringówki i psa, także majtek z golfem :evil_lol:

Posted

[quote name='Matusz']Czy ktoś może w miarę prosto wytłumaczyć jak dojść z terenu wystawy na Toruń Wschodni??

Matusz, z Ostródy jesteś? Hm, gdybym nie miała pasażerki to mogłabym Cię przechwycic po drodze. Ale już miejsca nie mam niestety:shake:. Zawsze to lepiej niz tłuc się pociągiem:roll:

Sylwia, jak piszesz o tych majtasach z golfem to może orientujesz się, gdzie mozna je kupic:evil_lol: :evil_lol: Jak tak obserwuję prognoze pogody to chyba jednak zaczne się za nimi rozgladac. Oczywiscie, po ocenie moge komus odstapić:diabloti:

Posted

[quote name='Matusz']Czy ktoś może w miarę prosto wytłumaczyć jak dojść z terenu wystawy na Toruń Wschodni??

Tramwaj nr 2 powiezie Cie bezpośrednio, bez przesiadki.
Wsiadasz przy Merinoteksie ((niedaleko wystawy)), jak zapytasz, każdy ci pokaze drogę i wysiadasz na przystanku za wiaduktem, na przeciwko Dworca Wschodniego (w oddali majaczy Galeria Copernicus).
Czas przejazdu jakieś jakieś 20 minut.

Posted

narisowa napisał(a):
ja proponuję gacie na wacie - ocieplane:)
i relaksy:) to były ciepłe buciki:)

A może poproście babcie o udzierganie? :evil_lol: To dopiero będą ciepłe majciochy :evil_lol: Albo poproście organizatorów, zeby dla kazdego wystawcy spoza hali do katalogu dołączali gatki? :razz:

Dobrze, ze jest parko-las tylko pewnie będzie tam full ludzi ;)

Opłaciłam składkę nareszcie, udało się :eviltong:

Posted

Bzikowa napisał(a):
A może poproście babcie o udzierganie? :evil_lol: To dopiero będą ciepłe majciochy :evil_lol:

taaak.....i w ogóle ubierzmy się jak eskimosi:evil_lol:
i bedziemy stać, bo przecież biegać z takim "ekwipunkiem" się za bardzo nie da, a nasze seterki same się wystawią:evil_lol:

żartujemy sobie oczywiście:lol: dobrze, ze organizatorzy uprzedzili. mam nadzieję, że atmosfera będzie miła i ciepła :loveu:
a wszystkich z klubu morsa zapraszamy do kibicowania;)

Posted

A moze zamiast gaci na wacie to z kulturką z piersióweczką - ale by sie zdziwili jak by kazdy zaczał sie rozgrzewać w ten sposób - a i humory by sie poprawily od razu . Wiecie co a co maja powiedzieć sekretarze sędziów ? Oni przeciez cały czas na krzeselku w tym zimnie ! I tyle czasu !

Posted

Ja wczoraj swojego psa wykąpałam bo był cały brudny bo postanowił pogryźć długopis, troszkę się wytarzać w gnojowniku na polu:evil_lol:wiec trzeba było a dziś pies nie do poznania że z wiejskiego burka umie się zamienić na wystawowego psa:evil_lol:.
Jutro o 6:54 mam pociąg:roll:

Posted

[quote name='Goshka']Matusz, z Ostródy jesteś? Hm, gdybym nie miała pasażerki to mogłabym Cię przechwycic po drodze. Ale już miejsca nie mam niestety:shake:. Zawsze to lepiej niz tłuc się pociągiem:roll:

mogę w bagażniku się schować:evil_lol: będę pamiętał na przyszłość:eviltong:

jak miło, że ktoś z Wamii i Mazur jest, tak Goshka, jestem z Ostródy, a ty skąd? ;)

Posted

Witam serdecznie.
Napisał Matusz
Czy ktoś może w miarę prosto wytłumaczyć jak dojść z terenu wystawy na Toruń Wschodni??

Mateuszu z wystawy na dworzec wschodni dojedziesz tramwajem nr.2 ze skrzyżowania ul. Reja-Broniewskiego. Stojąc przed brama wystawy musisz przejść po pasach , które znajdują się bezpośrednio przy wjeżdzie na wystawe. Po przejściu na drugą strone znajdziesz się na chodniku prowadzącym po skosie do świateł i skrzyzowanie ulic Reja- Mickiewicza. Przejdziesz na druga strone i dojdziesz do pierwszego przystanku który zignorujesz i dojdziesz do przejścia dla pieszych, a po lewj stronie zobaczysz przystanek tramwaju nr.2. Bilet kosztuje 2.10 gr za psa połówka i kaganiec jeśli to duży pies. Jak zjedzie tramwaj z wiaduktu i skręci w lewo to wysiadasz. Dalej koniec jezyka za przewodnika.

Powodzenia

Posted

zimno i snieg zaczyna padac..jutro bedzie wesolo tym co beda na zewnatrz oceniani proponuje herbatke z prondem zabrac ze soba i cieple gacie na d....wlozyc ;)...
wy to przynajmniej po ringu sobie kurcze pobiegacie a ja bede siedziec i wam w teczki oceny wpisywac...ja to dopiero zmarzne ...:(

Posted

jak to miło mieć białego pokurcza :lol: nikt człowieka poza halę nie wygoni. Ale nasz ring jest na 1. pietrze, ciekawe czy to też jakieś ciekawe miejsce, moze nieogrzewane? :hmmmm: