Rinuś Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 To już wiem,że na 100% mnie nie będzie na wystawie :( wyjeżdżam w piątek i wracam dopiero w poniedziałek rano :( Współczuję Wam takiej pogody :shake: Quote
rodzice Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 tigrunia napisał(a):A pewnie , poszukam was i zrobie :loveu: tO MOZE TERIERKI TYBETAŃSKIE TEZ , JESTEŚMY W SOBOTE NA SAMIUTEŃKIM KOŃCU WCHODZIMY KOLO 14.35 . pODOBNO BEDZIEMY NA PIĘTRZE . Quote
tigrunia Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 rodzice napisał(a):tO MOZE TERIERKI TYBETAŃSKIE TEZ , JESTEŚMY W SOBOTE NA SAMIUTEŃKIM KOŃCU WCHODZIMY KOLO 14.35 . pODOBNO BEDZIEMY NA PIĘTRZE . Ja będę tylko w niedziele, ale Iberia będzie w sobote to może wam zrobi :razz: Quote
bognik Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Fotografów (i nie tylko) zapraszam na ring 9 w sobotę koło godziny 12:35 :razz: Pozdrawiam! Quote
zielony Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Witam serdecznie. To jest Polski Naród ględzi i narzeka. Lato nie dobrze, bo upały,a to też może zaszkodzić zdrowiu, deszcz nie dobrze, bo można się przeziębić, też szkodzi zdrowiu, klimatyzowana sala też może być szkodliwa. Ma być mrozik około -2 i słoneczko w Toruniu tego dnia. Dużo ciepłych serc i sukcesów na ringach. Pozdrawiam http://www.schronisko.infocomp.pl Quote
Goshka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='zielony']Witam serdecznie. To jest Polski Naród ględzi i narzeka. Lato nie dobrze, bo upały,a to też może zaszkodzić zdrowiu, deszcz nie dobrze, bo można się przeziębić, też szkodzi zdrowiu, klimatyzowana sala też może być szkodliwa. Ma być mrozik około -2 i słoneczko w Toruniu tego dnia. Dużo ciepłych serc i sukcesów na ringach. Pozdrawiam http://www.schronisko.infocomp.pl Jest taka stara indiańska:evil_lol: zasada "PŁACĘ TO WYMAGAM". Quote
moth Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Byłam wczoraj w pewnej hodowli. Podziwiałam psy, staliśmy, rozmawialiśmy, może ponad godzinę. Byłam normalnie ubrana w zimową kurtkę. Dzisiaj mam dreszcze, goraczkę i ból gardła. :mad: Psy to psy, trzeba myśleć też o właścicieleach. Quote
zielony Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Oczywiście, że przyjemniej jest, gdy świeci słoneczko a temperatura wynosi 23 stopnie. Nie wszędzie są hale wystawowe z prawdziwego zdarzenia. W Poznaniu nie wszystkie hale są ogrzewne, a takie Światowe miejsce. Dużo zdrowia, bo zima oszalała i wszyscy cierpią. Więcej słoneczka w sercu.:bye: Quote
Matusz Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Czy ktoś może w miarę prosto wytłumaczyć jak dojść z terenu wystawy na Toruń Wschodni?? Quote
sylwiaglo Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Moja psica znowu będzie jedyną przedstawicielką swojej rasy. Szkoda, bo lubimy rywalizację.:shake: Quote
Patka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Mateusz to kawał jest ... najlepiej wsiąść w tramwaj 1 i dojechać do ul Reja a potem zapytać o central park to będzie piechta kilka minut :) Powiem wam ze 5 min od terenów wystawy jest piękny parko-las :cool3: Quote
sylrwia Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Wybrańcy z ringów zewnętrznych przypominam o zabraniu oprócz książeczki zdrowia z aktualnym szczepieniem p/wściekliźnie, ringówki i psa, także majtek z golfem :evil_lol: Quote
Goshka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Matusz']Czy ktoś może w miarę prosto wytłumaczyć jak dojść z terenu wystawy na Toruń Wschodni?? Matusz, z Ostródy jesteś? Hm, gdybym nie miała pasażerki to mogłabym Cię przechwycic po drodze. Ale już miejsca nie mam niestety:shake:. Zawsze to lepiej niz tłuc się pociągiem:roll: Sylwia, jak piszesz o tych majtasach z golfem to może orientujesz się, gdzie mozna je kupic:evil_lol: :evil_lol: Jak tak obserwuję prognoze pogody to chyba jednak zaczne się za nimi rozgladac. Oczywiscie, po ocenie moge komus odstapić:diabloti: Quote
narisowa Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 ja proponuję gacie na wacie - ocieplane:) i relaksy:) to były ciepłe buciki:) Quote
penelopa Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Matusz']Czy ktoś może w miarę prosto wytłumaczyć jak dojść z terenu wystawy na Toruń Wschodni?? Tramwaj nr 2 powiezie Cie bezpośrednio, bez przesiadki. Wsiadasz przy Merinoteksie ((niedaleko wystawy)), jak zapytasz, każdy ci pokaze drogę i wysiadasz na przystanku za wiaduktem, na przeciwko Dworca Wschodniego (w oddali majaczy Galeria Copernicus). Czas przejazdu jakieś jakieś 20 minut. Quote
Bzikowa Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 narisowa napisał(a):ja proponuję gacie na wacie - ocieplane:) i relaksy:) to były ciepłe buciki:) A może poproście babcie o udzierganie? :evil_lol: To dopiero będą ciepłe majciochy :evil_lol: Albo poproście organizatorów, zeby dla kazdego wystawcy spoza hali do katalogu dołączali gatki? :razz: Dobrze, ze jest parko-las tylko pewnie będzie tam full ludzi ;) Opłaciłam składkę nareszcie, udało się :eviltong: Quote
narisowa Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Bzikowa napisał(a):A może poproście babcie o udzierganie? :evil_lol: To dopiero będą ciepłe majciochy :evil_lol: taaak.....i w ogóle ubierzmy się jak eskimosi:evil_lol: i bedziemy stać, bo przecież biegać z takim "ekwipunkiem" się za bardzo nie da, a nasze seterki same się wystawią:evil_lol: żartujemy sobie oczywiście:lol: dobrze, ze organizatorzy uprzedzili. mam nadzieję, że atmosfera będzie miła i ciepła :loveu: a wszystkich z klubu morsa zapraszamy do kibicowania;) Quote
rodzice Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 A moze zamiast gaci na wacie to z kulturką z piersióweczką - ale by sie zdziwili jak by kazdy zaczał sie rozgrzewać w ten sposób - a i humory by sie poprawily od razu . Wiecie co a co maja powiedzieć sekretarze sędziów ? Oni przeciez cały czas na krzeselku w tym zimnie ! I tyle czasu ! Quote
KaRa_ Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Ja wczoraj swojego psa wykąpałam bo był cały brudny bo postanowił pogryźć długopis, troszkę się wytarzać w gnojowniku na polu:evil_lol:wiec trzeba było a dziś pies nie do poznania że z wiejskiego burka umie się zamienić na wystawowego psa:evil_lol:. Jutro o 6:54 mam pociąg:roll: Quote
Matusz Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 [quote name='Goshka']Matusz, z Ostródy jesteś? Hm, gdybym nie miała pasażerki to mogłabym Cię przechwycic po drodze. Ale już miejsca nie mam niestety:shake:. Zawsze to lepiej niz tłuc się pociągiem:roll: mogę w bagażniku się schować:evil_lol: będę pamiętał na przyszłość:eviltong: jak miło, że ktoś z Wamii i Mazur jest, tak Goshka, jestem z Ostródy, a ty skąd? ;) Quote
zielony Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Witam serdecznie. Napisał Matusz Czy ktoś może w miarę prosto wytłumaczyć jak dojść z terenu wystawy na Toruń Wschodni?? Mateuszu z wystawy na dworzec wschodni dojedziesz tramwajem nr.2 ze skrzyżowania ul. Reja-Broniewskiego. Stojąc przed brama wystawy musisz przejść po pasach , które znajdują się bezpośrednio przy wjeżdzie na wystawe. Po przejściu na drugą strone znajdziesz się na chodniku prowadzącym po skosie do świateł i skrzyzowanie ulic Reja- Mickiewicza. Przejdziesz na druga strone i dojdziesz do pierwszego przystanku który zignorujesz i dojdziesz do przejścia dla pieszych, a po lewj stronie zobaczysz przystanek tramwaju nr.2. Bilet kosztuje 2.10 gr za psa połówka i kaganiec jeśli to duży pies. Jak zjedzie tramwaj z wiaduktu i skręci w lewo to wysiadasz. Dalej koniec jezyka za przewodnika. Powodzenia Quote
jovanna Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 zimno i snieg zaczyna padac..jutro bedzie wesolo tym co beda na zewnatrz oceniani proponuje herbatke z prondem zabrac ze soba i cieple gacie na d....wlozyc ;)... wy to przynajmniej po ringu sobie kurcze pobiegacie a ja bede siedziec i wam w teczki oceny wpisywac...ja to dopiero zmarzne ...:( Quote
Bzikowa Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 jak to miło mieć białego pokurcza :lol: nikt człowieka poza halę nie wygoni. Ale nasz ring jest na 1. pietrze, ciekawe czy to też jakieś ciekawe miejsce, moze nieogrzewane? :hmmmm: Quote
Recommended Posts