Goshka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Hm, ja też potwierdzenia jeszcze nie dostałam. Quote
Goshka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='KaRa_']A skąd o tym wiesz?;) He,he, nie wiem, przypuszczam:evil_lol: Obym się nie myliła, bo ciekawość mnie zżera (jak przed każdą wystawą zresztą):diabloti: Quote
moth Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='Goshka']ciekawość mnie zżera (jak przed każdą wystawą zresztą):diabloti: A wybierasz się? Quote
Rinuś Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='Basik']Podobno mają około 1800 zgłoszeń - wszędzie będzie tłok! To będzie przepełnienie... uwierzcie mi że ta hala nie pomieści tyle psów i ludzi :crazyeye: Quote
Basik Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Na stronie oddziału Bydgoszcz, przy niektórych grupach, jest napisane, że ringi na zewnątrz. Pewnie się pomieści - to wszystko nie w ten sam dzień... Quote
aleb Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='Rinuś']Tylko nie wiem jak ja Was znajdę :evil_lol: Ale mnie nie będzie na tej wystawie ;) Chodziło mi tylko o to, żebyś zrobiła jakieś zdjęcia z labkowego ringu :razz: Quote
Goshka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='moth']A wybierasz się? Tak, wybieramy się.:cool3: Stella, czyżbyś też się wybierała??? Jeżeli tak, to bardzo się cieszę na kolejne spotkanie. Pan Przystojniak, jak rozumiem będzie się pokazywał?? :lol: Jak to ringi na zewnątrz???? A jak pogoda nie dopisze?? Zresztą, miał być limit psów na każdy dzień, a z tego co mówicie liczba ta została "delikatnie" przekroczona..:shake: Quote
Bzikowa Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Łoo rany, 1800? Wesoło będzie... :roll: Ale podobno ta hala w Toruniu spora jest ... :hmmmm: Będzie jakaś lista wystawców w necie? Może juz jest tylko ja nie ogarnęłam? Quote
moth Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='Goshka'] Stella, czyżbyś też się wybierała??? Jeżeli tak, to bardzo się cieszę na kolejne spotkanie. Pan Przystojniak, jak rozumiem będzie się pokazywał?? :lol: Taaaak! :multi: Jadę, jadę już w sobotę. Bardzo się cieszę na spotkanie. Już wieki nie byłam z żadnym psem na wystawie, więc będzie raźniej. :nerwy: Pan Przystojniak będzie debiutował. :mdleje: Quote
Rinuś Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [quote name='Basik']Na stronie oddziału Bydgoszcz, przy niektórych grupach, jest napisane, że ringi na zewnątrz. Pewnie się pomieści - to wszystko nie w ten sam dzień... Niby tak,ale dolicz też sporo ludzi patrzących takich jak np ja :) a z tymi ringami na zewnątrz to lekka przesada...zapewne te ringi to będą dla ras o długim włosie i gęstym... Nie wyobrażam sobie tego na chwilę obecną :roll: Quote
Elitesse Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Bzikowa napisał(a): Będzie jakaś lista wystawców w necie? Może juz jest tylko ja nie ogarnęłam? co roku jest wiec pewno i w tym roku bedzie Quote
Ewelina & Hera Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 moth napisał(a):Taaaak! :multi: Jadę, jadę już w sobotę. Bardzo się cieszę na spotkanie. Już wieki nie byłam z żadnym psem na wystawie, więc będzie raźniej. :nerwy: Pan Przystojniak będzie debiutował. :mdleje: I jak nadal aktualne to i ze mną pójdzie na JH, chyba mu tylko na dobre wyjdzie, bo nabierze lepszego rozeznania z ringiem itp... :lol: Quote
Theogonia Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 moth napisał(a):Taaaak! :multi: Jadę, jadę już w sobotę. Bardzo się cieszę na spotkanie. Już wieki nie byłam z żadnym psem na wystawie, więc będzie raźniej. :nerwy: Pan Przystojniak będzie debiutował. :mdleje: ha, to my tez sie Stella chyba zobaczymy!! chyba ze jednak bede musiala isc na wyklady z genetyki.... ps. moge pozyczyc Adory mojej na Junior Handling komus:) jest bardzo latwa do wystawiania, i kazdy jest w stanie sobie z nia poradzic- praktycznie sama wie jak ma sie ustawic:) Quote
sylwiaskalska Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 To z tego wychodzi - że przyjeli więc o o 200 psów za dużo :-o jak ma być 1800 Z tego co napisali na stronie : UWAGA ! Zgłoszenia przyjmujemy wyłącznie poprzez poniższy formularz internetowy lub tradycyjną pocztą na adres oddziału do dnia 31.01.2008, lub do uzyskania limitu 800 psów na jeden dzień wystawy. Kurcze mój kurdupelek to zginie w tłumie :evil_lol: Quote
Ewelina & Hera Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Theogonia napisał(a):[...] ps. moge pozyczyc Adory mojej na Junior Handling komus:) jest bardzo latwa do wystawiania, i kazdy jest w stanie sobie z nia poradzic- praktycznie sama wie jak ma sie ustawic:) O , to może ja jak sobie ze swetrem nie poradze, bo z tego co wiem to młody :lol:, ja bardzo chętna!!! Quote
Agappe Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 i co z tym katalogiem przedwystawowym? :roll: Quote
KaRa_ Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Od godziny próbuję się dodzwonić i cały czas fax mi się włącza:shake:A chcę się dowiedzieć co z katalogiem przedwystawowym Quote
KaRa_ Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 A wiec dzisiaj bedzie spis na stronie, i dzisiaj rowniez zostaly wyslane potwierdzenia;)a Pani co odebrała do najprzyjemniejszych nie należała:shake: Quote
Ewelina & Hera Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Też dzisiaj dzwoniłam i również mam hymn... średnią opinię co do życzliwości tej Pani :-//. Quote
KaRa_ Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 A mówila Ci może że będą psy dokładnie opisane które będa? Quote
tigrunia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Dzwoniłyście do Bydgoskiego oddziału ? Jeśli tak, to rzeczywiście dodzwonić sie jest ciężko - ja próbowałam cały wtorek i środe i nie udało mi sie :shake: (ale w innej sprawie) Quote
KaRa_ Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Gazuś napisał(a):Ciekawe o której będzie katalog :-) Plan sędziowania już mamy;)chociaż to:shake: Quote
Gazuś Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 http://www.zkwp.bydgoszcz.pl/download/200702_wykaz_przyjetych_psow_wg_ras.pdf I jest! Quote
Recommended Posts