Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 617
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='KaRa_']A skąd o tym wiesz?;)
He,he, nie wiem, przypuszczam:evil_lol:
Obym się nie myliła, bo ciekawość mnie zżera (jak przed każdą wystawą zresztą):diabloti:

Posted

[quote name='Basik']Podobno mają około 1800 zgłoszeń - wszędzie będzie tłok!
To będzie przepełnienie...
uwierzcie mi że ta hala nie pomieści tyle psów i ludzi :crazyeye:

Posted

Na stronie oddziału Bydgoszcz, przy niektórych grupach, jest napisane, że ringi na zewnątrz. Pewnie się pomieści - to wszystko nie w ten sam dzień...

Posted

[quote name='Rinuś']Tylko nie wiem jak ja Was znajdę :evil_lol:
Ale mnie nie będzie na tej wystawie ;)
Chodziło mi tylko o to, żebyś zrobiła jakieś zdjęcia z labkowego ringu :razz:

Posted

[quote name='moth']A wybierasz się?

Tak, wybieramy się.:cool3:

Stella, czyżbyś też się wybierała??? Jeżeli tak, to bardzo się cieszę na kolejne spotkanie. Pan Przystojniak, jak rozumiem będzie się pokazywał?? :lol:

Jak to ringi na zewnątrz???? A jak pogoda nie dopisze?? Zresztą, miał być limit psów na każdy dzień, a z tego co mówicie liczba ta została "delikatnie" przekroczona..:shake:

Posted

Łoo rany, 1800? Wesoło będzie... :roll: Ale podobno ta hala w Toruniu spora jest ... :hmmmm:
Będzie jakaś lista wystawców w necie? Może juz jest tylko ja nie ogarnęłam?

Posted

[quote name='Goshka']
Stella, czyżbyś też się wybierała??? Jeżeli tak, to bardzo się cieszę na kolejne spotkanie. Pan Przystojniak, jak rozumiem będzie się pokazywał?? :lol:

Taaaak! :multi: Jadę, jadę już w sobotę. Bardzo się cieszę na spotkanie. Już wieki nie byłam z żadnym psem na wystawie, więc będzie raźniej. :nerwy: Pan Przystojniak będzie debiutował. :mdleje:

Posted

[quote name='Basik']Na stronie oddziału Bydgoszcz, przy niektórych grupach, jest napisane, że ringi na zewnątrz. Pewnie się pomieści - to wszystko nie w ten sam dzień...
Niby tak,ale dolicz też sporo ludzi patrzących takich jak np ja :)
a z tymi ringami na zewnątrz to lekka przesada...zapewne te ringi to będą dla ras o długim włosie i gęstym...
Nie wyobrażam sobie tego na chwilę obecną :roll:

Posted

moth napisał(a):
Taaaak! :multi: Jadę, jadę już w sobotę. Bardzo się cieszę na spotkanie. Już wieki nie byłam z żadnym psem na wystawie, więc będzie raźniej. :nerwy: Pan Przystojniak będzie debiutował. :mdleje:

I jak nadal aktualne to i ze mną pójdzie na JH, chyba mu tylko na dobre wyjdzie, bo nabierze lepszego rozeznania z ringiem itp... :lol:

Posted

moth napisał(a):

ha, to my tez sie Stella chyba zobaczymy!! chyba ze jednak bede musiala isc na wyklady z genetyki....

ps. moge pozyczyc Adory mojej na Junior Handling komus:) jest bardzo latwa do wystawiania, i kazdy jest w stanie sobie z nia poradzic- praktycznie sama wie jak ma sie ustawic:)

Posted

To z tego wychodzi - że przyjeli więc o o 200 psów za dużo :-o jak ma być 1800

Z tego co napisali na stronie :

UWAGA !
Zgłoszenia przyjmujemy wyłącznie poprzez poniższy formularz internetowy lub tradycyjną pocztą na adres oddziału do dnia 31.01.2008, lub do uzyskania limitu 800 psów na jeden dzień wystawy.

Kurcze mój kurdupelek to zginie w tłumie :evil_lol:

Posted

Theogonia napisał(a):
[...]
ps. moge pozyczyc Adory mojej na Junior Handling komus:) jest bardzo latwa do wystawiania, i kazdy jest w stanie sobie z nia poradzic- praktycznie sama wie jak ma sie ustawic:)

O , to może ja jak sobie ze swetrem nie poradze, bo z tego co wiem to młody :lol:, ja bardzo chętna!!!

Posted

Dzwoniłyście do Bydgoskiego oddziału ? Jeśli tak, to rzeczywiście dodzwonić sie jest ciężko - ja próbowałam cały wtorek i środe i nie udało mi sie :shake: (ale w innej sprawie)