Rinuś Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 KaRa_ napisał(a):Szkoda,że Galci nie będzie toż to moja ulubienica:lol: Kaje znam, Baloo dopiero poznam jak tak;) Ja nie znam ani Baloo ani Kaji :evil_lol: ale poznam :eviltong: Quote
moth Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 A mnie się udało zarezerwować hotel Gromada. :multi: W Wodniku nie było już miejsc. :mad: Tak więc w sobotę będe zwiedzać. Już się nie mogę doczekać. :loveu: Quote
*hania Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Matusz napisał(a):zajdziemy do was :):):multi: My też się spotkamy ;) Quote
Matusz Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 *hania napisał(a):My też się spotkamy ;) nooo pewnie ;) jesteś z Melmanem:loveu: i Mimi ??:) tym razem nie zapomnę chyba już filmiku nagrać:evil_lol: Quote
*hania Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Matusz napisał(a): nooo pewnie ;) jesteś z Melmanem:loveu: i Mimi ??:) tym razem nie zapomnę chyba już filmiku nagrać:evil_lol: Super :multi: Dzięki :loveu: A na wystawę biorę "starą gwardię" i Melmana :p Quote
moon_light Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Matusz napisał(a):wy tez w niedziele ?? :diabloti: o nie :placz: My w sobote buuuuuuuuu:placz::placz::placz: to znaczy że nie będzie ślicznych zdjęć ? , tak??:shake: Quote
ewelinabuck Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 ooo super Hania znow sie z wami zobacze i wymiziam Melka:loveu::loveu::loveu: Quote
Matusz Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 *hania napisał(a):Super :multi: Dzięki :loveu: A na wystawę biorę "starą gwardię" i Melmana :p aha, rozumiem, że Mimi musi jeszcze nabrać ciałka?:cool1: Melman będzie to grunt:loveu::loveu: no i poznam w końcu "starą gwardię" ;) co prawda poznałem już ją w Szczecinie, ale to tak chwilowo było:) moon_light napisał(a):o nie :placz: My w sobote buuuuuuuuu:placz::placz::placz: to znaczy że nie będzie ślicznych zdjęć ? , tak??:shake: tak dokładnie to znaczy:eviltong: mogę być tylko w niedzielę:p Quote
Rinuś Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Ja pożyczę aparat od brata :) on ma taki lepszy :) to porobię fotaski :loveu: Quote
aleb Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Rinuś więc wiesz... zerknij tam na labkowy ring :razz: Quote
Ewelina & Hera Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Rinuś']Ja pożyczę aparat od brata :) on ma taki lepszy :) to porobię fotaski :loveu: ...i na wyżełkowy :cool3: :lol: A tak a propo, kiedy będzie katalog przed wystawowy ? Quote
Rinuś Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Tylko nie wiem jak ja Was znajdę :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Ja będę miała swoich osobistych fotografów:evil_lol: Quote
Goshka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Lounelines napisał(a): A tak a propo, kiedy będzie katalog przed wystawowy ? Możliwe, że będzie już w piątek. Wydaje mi się, że w suczkach w młodzieży zapowiada się niezły tłok:cool3: Quote
KaRa_ Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Goshka napisał(a):Możliwe, że będzie już w piątek. Wydaje mi się, że w suczkach w młodzieży zapowiada się niezły tłok:cool3: A skąd o tym wiesz?;) Quote
Monyka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 [quote name='Goshka']Możliwe, że będzie już w piątek. Wydaje mi się, że w suczkach w młodzieży zapowiada się niezły tłok:cool3: Tak samo u Beagle'i :shake: Quote
Basik Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Podobno mają około 1800 zgłoszeń - wszędzie będzie tłok! Quote
Cezus80 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 a czy ktoś otrzymał już potwierdzenie??? wiem że do wystawy jeszcze 2 tygodnie ale przy takiej ilości psów,pewnie nie zdążą wszystkiego rozesłać ??? Quote
KaRa_ Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Basik napisał(a):Podobno mają około 1800 zgłoszeń - wszędzie będzie tłok! To się przeraziłam:crazyeye: Quote
*hania Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 KaRa_ napisał(a):To się przeraziłam:crazyeye: No ja też :crazyeye: Oto co robi niższa cena :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 *hania napisał(a):No ja też :crazyeye: Oto co robi niższa cena :evil_lol: Dokładnie:evil_lol: A ja to już w ogóle miałam ciekawie wybierając to wystawę bo: -blisko -krajówka -wmówiłam sobie,że pewnie mało psów - tanio - sędzina co będzie po raz pierwszy sędziować :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
McDzik Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 To się co niektórzy przeliczyli :D No ale cóż, teraz tylko życzyc powodzenia ;) Mnie nie będzie, ale oczekuję potem na relacje. Mam prośbę dla osób, które będą z aparatem gdzieś wśród psiaków z IX grupy.. Jeśli na wystawie będą jakies spaniele tybetańskie to FOCIĆ , FOCIĆ i jeszcze raz FOCIĆ !!! A potem wysłać mi :) =** ;** Quote
sylwiaskalska Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Cezus80 napisał(a):a czy ktoś otrzymał już potwierdzenie??? wiem że do wystawy jeszcze 2 tygodnie ale przy takiej ilości psów,pewnie nie zdążą wszystkiego rozesłać ??? No właśnie ja jeszcze nie dostałam żadnego potwierdzenia :roll: no i kiedy będzie katalog przedwystawowy :roll: Quote
Recommended Posts