Juzaczka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Tak jak obiecałam - fotki z soboty... Jest 2 nad ranem, a ja muszę iść spać, więc mam nadzieję, że fotki się spodobają :D Jutro znów na wystawę :) http://sepis.pl/galerie/torun/ Z pozdrowieniami - ekipa Sepiskowa - czyli Marta i Kuba Quote
ewelinabuck Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 o 8 wyjezdzam z Klasztorka na wystawe:diabloti: Quote
setka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='Juzaczka']Tak jak obiecałam - fotki z soboty... Jest 2 nad ranem, a ja muszę iść spać, więc mam nadzieję, że fotki się spodobają :D Jutro znów na wystawę :) http://sepis.pl/galerie/torun/ Z pozdrowieniami - ekipa Sepiskowa - czyli Marta i Kuba Dziękuję, są śliczne:multi:. A mastino to się może załapało moje? Quote
d_orka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Śliczne foty:multi:, wszystkie ! Dzięki za uchwycenie kilku cavisiów! O i nawet jakiś caviterapeuta się załapał!:p. Quote
Śnieżynka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 http://sepis.pl/galerie/torun/index_11.html a co to za bestia ta białą ?? Quote
jovi Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Zdjęcia piękne mimo, że żaden psiak z mojej rasy się nie załapał , a szkoda bo naprawdę superaste fotki ! Quote
KaRa_ Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 jovi napisał(a):Zdjęcia piękne mimo, że żaden psiak z mojej rasy się nie załapał , a szkoda bo naprawdę superaste fotki ! Mam Twojej rasy chyba aż dwa zdjęcia;) Miałam przez tych owczarzy problem wejściem na ring gdyż ustanowili się wszyscy przy wyjściu na ringu pokazując se wpisy czy coś a ja chyba ze 3 razy mówiłam przepraszam by mnie ktoś na ring wpuścił:shake: Quote
.ania Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Rodzice, dziękuje bardzo za zdjęcia i GRATULUJĘ ;) Quote
KaRa_ Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 http://s235.photobucket.com/albums/ee33/karatc5/wystawa/ zdjęcia zrobione w sobote;) Quote
PANGEA Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Czy moge prosic jakas dobra dusze o stawke Petitow?? Bardzo prosze :oops: Grupa VI - Petit Basset Griffon Vendeen :loveu: Quote
jo-jo Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 PANGEA napisał(a):Czy moge prosic jakas dobra dusze o stawke Petitow?? Bardzo prosze :oops: Grupa VI - Petit Basset Griffon Vendeen :loveu: Suka - Klasa Młodzieży HELENKA D'HIVER Rewelacja z Galicji ;-) Quote
PANGEA Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 ooooo dobra dusza :evil_lol: bardzo dziekuje "jojeczku" A moze jakims cudem foteczke zrobilas :cool3: Swoja droga smieszne, ta suczka jest z krakowskiej hodowli ;) Quote
jo-jo Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 PANGEA napisał(a):ooooo dobra dusza :evil_lol: bardzo dziekuje "jojeczku" A moze jakims cudem foteczke zrobilas :cool3: Swoja droga smieszne, ta suczka jest z krakowskiej hodowli ;) No tu Cię zawiodę, Petity są dzisiaj wystawiane :eviltong: Quote
McDzik Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Nooo to gratulacje sobotniakom xD czekamy na dzisiejsze wyniki xD a może ktos w katalogu zerknąć na grupę IX i napisać mi, czy są jakieś spaneiel tybetańskie? Mnie tam na wystawie niestety nie ma :( Quote
marymek Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Ładne zdjęcia :) Nawet kilka bernardynów się załapało :loveu: Quote
matrix..... Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 McDzik napisał(a):Nooo to gratulacje sobotniakom xD czekamy na dzisiejsze wyniki xD a może ktos w katalogu zerknąć na grupę IX i napisać mi, czy są jakieś spaneiel tybetańskie? Mnie tam na wystawie niestety nie ma :( nie mam katalogu ale pytałem o spaniele tybetańskie, żaden nie został zgłoszony :( Quote
PANGEA Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 jo-jo napisał(a):No tu Cię zawiodę, Petity są dzisiaj wystawiane :eviltong: No to szkoda. Bede musiala poczekac i liczyc, ze komus "wpadnie" przed obiektyw :roll: Quote
McDzik Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 matrix..... napisał(a):nie mam katalogu ale pytałem o spaniele tybetańskie, żaden nie został zgłoszony :( Acha dziekuje bardzo , szkoda :( ... A stawke leonbergerów ktoś może zapodać? Quote
Juzaczka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='Śnieżynka']http://sepis.pl/galerie/torun/index_11.html a co to za bestia ta białą ?? Braveheart Berendey Belyj Boyar wł. Pani Jolanty Witek :D Niestety to nie nasza Bajka ;) ale jesienią kto wie czy jeszcze nie spróbujemy szczęścia na jakiejś wystawie :D Quote
Śnieżynka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Przepiekna bestia :D i duża bestia :D Quote
puzzle Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Ze tez mnie wczoraj nie moglo byc... wyjazd do Torunia zablokowal mi wyjazd do Swiecia i lipa... Robil ktos moze zdjecia sznaucerkom? Kurcze tak chcialam jechac liczylam ze spotkam "Maly Dworek" z ich sznaucerami no i nie wyszlo. Jezeli mial byktos sznaucery i wstawil to bylabym dozgonnie wdzieczna. Quote
rodzice Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Juzaczka napisał(a):Braveheart Berendey Belyj Boyar wł. Pani Jolanty Witek :D Niestety to nie nasza Bajka ;) ale jesienią kto wie czy jeszcze nie spróbujemy szczęścia na jakiejś wystawie :D Czy ta rasa nazywana jest również juzakami ? Dziękujemy wszystkim za gratulacje . Quote
McDzik Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 ponawiam prośbę o stawkę leonków :) !!! Ma ktoś katalog ? Quote
meta Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 a moja maltanka skonczyla wczoraj dorosly championat :loveu: w wieku 21mies czyli najszybciej jak tylko sie dalo MłChPl,ChPl MYA Salsa Quote
Recommended Posts