Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 617
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Juzaczka']Tak jak obiecałam - fotki z soboty... Jest 2 nad ranem, a ja muszę iść spać, więc mam nadzieję, że fotki się spodobają :D Jutro znów na wystawę :)

http://sepis.pl/galerie/torun/

Z pozdrowieniami - ekipa Sepiskowa - czyli Marta i Kuba
Dziękuję, są śliczne:multi:. A mastino to się może załapało moje?

Posted

jovi napisał(a):
Zdjęcia piękne mimo, że żaden psiak z mojej rasy się nie załapał , a szkoda bo naprawdę superaste fotki !

Mam Twojej rasy chyba aż dwa zdjęcia;)
Miałam przez tych owczarzy problem wejściem na ring gdyż ustanowili się wszyscy przy wyjściu na ringu pokazując se wpisy czy coś a ja chyba ze 3 razy mówiłam przepraszam by mnie ktoś na ring wpuścił:shake:

Posted

PANGEA napisał(a):
Czy moge prosic jakas dobra dusze o stawke Petitow??
Bardzo prosze :oops: Grupa VI - Petit Basset Griffon Vendeen :loveu:

Suka - Klasa Młodzieży

HELENKA D'HIVER Rewelacja z Galicji ;-)

Posted

PANGEA napisał(a):
ooooo dobra dusza :evil_lol: bardzo dziekuje "jojeczku"
A moze jakims cudem foteczke zrobilas :cool3:
Swoja droga smieszne, ta suczka jest z krakowskiej hodowli ;)

No tu Cię zawiodę, Petity są dzisiaj wystawiane :eviltong:

Posted

Nooo to gratulacje sobotniakom xD czekamy na dzisiejsze wyniki xD a może ktos w katalogu zerknąć na grupę IX i napisać mi, czy są jakieś spaneiel tybetańskie? Mnie tam na wystawie niestety nie ma :(

Posted

McDzik napisał(a):
Nooo to gratulacje sobotniakom xD czekamy na dzisiejsze wyniki xD a może ktos w katalogu zerknąć na grupę IX i napisać mi, czy są jakieś spaneiel tybetańskie? Mnie tam na wystawie niestety nie ma :(

nie mam katalogu ale pytałem o spaniele tybetańskie, żaden nie został zgłoszony :(

Posted

jo-jo napisał(a):
No tu Cię zawiodę, Petity są dzisiaj wystawiane :eviltong:

No to szkoda. Bede musiala poczekac i liczyc, ze komus "wpadnie" przed obiektyw :roll:

Posted

matrix..... napisał(a):
nie mam katalogu ale pytałem o spaniele tybetańskie, żaden nie został zgłoszony :(

Acha dziekuje bardzo , szkoda :( ...
A stawke leonbergerów ktoś może zapodać?

Posted

Ze tez mnie wczoraj nie moglo byc... wyjazd do Torunia zablokowal mi wyjazd do Swiecia i lipa... Robil ktos moze zdjecia sznaucerkom? Kurcze tak chcialam jechac liczylam ze spotkam "Maly Dworek" z ich sznaucerami no i nie wyszlo. Jezeli mial byktos sznaucery i wstawil to bylabym dozgonnie wdzieczna.

Posted

Juzaczka napisał(a):
Braveheart Berendey Belyj Boyar wł. Pani Jolanty Witek :D Niestety to nie nasza Bajka ;) ale jesienią kto wie czy jeszcze nie spróbujemy szczęścia na jakiejś wystawie :D

Czy ta rasa nazywana jest również juzakami ?

Dziękujemy wszystkim za gratulacje .