Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 617
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Była tez ofiara na ringu IX - zmieniono sedziego , którego podobno ugryzł lhasa apso . Sędzia odskoczył i złamał rekę . Proszę napiszcie czy to prawda bo ja słyszalam tylko komunikat że nastąpi w tych okolicznosciach zmiana sędziego .
Co do nas to rewelacja - mieliśmy numer 1777 - trzy siódemki przyniosły nam szczęscie - Fibi najlepsza dorosla suka i zwycięztwo rasy .
Ufociłam duże pudle - ktoś prosil o foteczki .Jak obrobię zdjęcia to wstawię .Fotki nie sa z ringu .

Posted

rodzice napisał(a):
Była tez ofiara na ringu IX - zmieniono sedziego , którego podobno ugryzł lhasa apso . Sędzia odskoczył i złamał rekę . Proszę napiszcie czy to prawda bo ja słyszalam tylko komunikat że nastąpi w tych okolicznosciach zmiana sędziego .

Sędzia potknął się o odstającą wykładzinę i upadł, widziałam to ;)
Ręki chyba też nie złamał, bo na finałach jakiś czas chodził bez bandaża.

Ogólnie to warunki dużo lepsze, niż w Bydgoszczy w hali, gdzie wszyscy po wszystkich deptali.

Pozdrawiam!

Posted

rodzice napisał(a):
Ale dlaczego mówiono ,ze ugryzl go piesek ?

Bo ugryzł, ale wcześniej. Prawie na początku oceniania lhasaków :diabloti:
W sumie ja się nie dziwię, sędzia nie był zbyt miły, i do psów na stoliku zbyt 'łapczywie' się odnosił :shake:

Gratuluję Fibi i innym ;)

Pozdrawiam!

Posted

Gazuś napisał(a):
Ale jakie ładne światło do zdjęć! :)

No u dogów już takie cudne nie było.. Ring 3 w rogu, i z za okien poświaty słońca, do tego dwie kolumny, za którymi czasem wystawiano psa..

Posted

Obiecane foteczki zrobione na korytarzu . Na fotkach sa 2 białe i jeden brązowy .

I to na tyle , mam nadzieję ,ze ktoś jeszcze robił fotki pudlom i zamieści zdjęcia z ringu .

Posted

jovanna napisał(a):
tym sedzia byl Kozber prawda ? ;) Szkoda ze sie nie polamal :evil_lol: :eviltong: :cool1: moze by kto inny jutro sedziowal beagle...:razz:

Biedne beagle :shake:

Pozdrawiam!

Posted

rodzice napisał(a):

Co do nas to rewelacja - mieliśmy numer 1777 - trzy siódemki przyniosły nam szczęscie - Fibi najlepsza dorosla suka i zwycięztwo rasy .

Pieknie! Pozazdrościc!!!:lol:
Pzdr.