aga616 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 a jak tam seterzyny? zamarzliście? w krakowie dziś minus pięć i silny wiatr:roll: Quote
aleb Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Faktycznie ringi bardzo małe, ale światła było wystarczająco :) Rzadko się zdarza mieć dobre oświetlenie na hali. Quote
KaRa_ Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Przy moim aparacie nawet nic światło nie dało:evil_lol: My Quote
rodzice Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Była tez ofiara na ringu IX - zmieniono sedziego , którego podobno ugryzł lhasa apso . Sędzia odskoczył i złamał rekę . Proszę napiszcie czy to prawda bo ja słyszalam tylko komunikat że nastąpi w tych okolicznosciach zmiana sędziego . Co do nas to rewelacja - mieliśmy numer 1777 - trzy siódemki przyniosły nam szczęscie - Fibi najlepsza dorosla suka i zwycięztwo rasy . Ufociłam duże pudle - ktoś prosil o foteczki .Jak obrobię zdjęcia to wstawię .Fotki nie sa z ringu . Quote
Śnieżynka Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Bardzo prosze o zdjątka dużych pudli :D Quote
bognik Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 rodzice napisał(a):Była tez ofiara na ringu IX - zmieniono sedziego , którego podobno ugryzł lhasa apso . Sędzia odskoczył i złamał rekę . Proszę napiszcie czy to prawda bo ja słyszalam tylko komunikat że nastąpi w tych okolicznosciach zmiana sędziego . Sędzia potknął się o odstającą wykładzinę i upadł, widziałam to ;) Ręki chyba też nie złamał, bo na finałach jakiś czas chodził bez bandaża. Ogólnie to warunki dużo lepsze, niż w Bydgoszczy w hali, gdzie wszyscy po wszystkich deptali. Pozdrawiam! Quote
rodzice Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 No to plotka migiem dotarła do nas na piętrze z drugiej strony i jak widac okraszona odpowiednio . Ale dlaczego mówiono ,ze ugryzl go piesek ? Quote
bognik Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 rodzice napisał(a):Ale dlaczego mówiono ,ze ugryzl go piesek ? Bo ugryzł, ale wcześniej. Prawie na początku oceniania lhasaków :diabloti: W sumie ja się nie dziwię, sędzia nie był zbyt miły, i do psów na stoliku zbyt 'łapczywie' się odnosił :shake: Gratuluję Fibi i innym ;) Pozdrawiam! Quote
rodzice Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Śnieżynka napisał(a):Bardzo prosze o zdjątka dużych pudli :D cierpliwości - zaraz się wezmę za to Quote
Śnieżynka Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 to czekam :D zapewne nie tylko ja :D Quote
jovanna Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 tym sedzia byl Kozber prawda ? ;) Szkoda ze sie nie polamal :evil_lol: :eviltong: :cool1: moze by kto inny jutro sedziowal beagle...:razz: Quote
AnkaW Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 A ja bardzo na grzyweczki czekam :p może ktoś ma :roll: Quote
Śnieżynka Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 no właśnie Grzywulce ktoś obfocił może przypadkiem :D Quote
jo-jo Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Gazuś napisał(a):Ale jakie ładne światło do zdjęć! :) No u dogów już takie cudne nie było.. Ring 3 w rogu, i z za okien poświaty słońca, do tego dwie kolumny, za którymi czasem wystawiano psa.. Quote
rodzice Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Obiecane foteczki zrobione na korytarzu . Na fotkach sa 2 białe i jeden brązowy . I to na tyle , mam nadzieję ,ze ktoś jeszcze robił fotki pudlom i zamieści zdjęcia z ringu . Quote
bognik Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 jovanna napisał(a):tym sedzia byl Kozber prawda ? ;) Szkoda ze sie nie polamal :evil_lol: :eviltong: :cool1: moze by kto inny jutro sedziowal beagle...:razz: Biedne beagle :shake: Pozdrawiam! Quote
monikastanko Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 posiadam fotki chińskich grzywaczy osoby zainteresowane prosze o kontakt -MonStaff Studio pozdrawia:loveu: Quote
ajcka Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 a ja poproszę jeszcze o zdjęcia chihuahua i jutro Whippetów (suczki szczenięta pręgowana szczególnie) Quote
KaRa_ Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 A może ktoś uchwycił mojego australijczyka? :cool3: Quote
Czarne Gwiazdy Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 a jakieś sznaucery ktoś posiada? :) Quote
Juzaczka Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Cierpliwości, coś sie znajdzie dla każdego (no, prawie, australijki mi uciekły i pudli nie namierzyłam :) ) Quote
Asiaczek Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 rodzice napisał(a): Co do nas to rewelacja - mieliśmy numer 1777 - trzy siódemki przyniosły nam szczęscie - Fibi najlepsza dorosla suka i zwycięztwo rasy . Pieknie! Pozazdrościc!!!:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts