McDzik Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Gratulacje dla tej maltanki, żeczywiście ekspresowa sprawa :D !! Quote
Różyczka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='McDzik'] A stawke leonbergerów ktoś może zapodać? http://www.zkwp.bydgoszcz.pl/download/200702_wykaz_przyjetych_psow_wg_ras.pdf str.8 Quote
McDzik Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='Różyczka'] str.8 dziekuję :) :megagrin::megagrin: Quote
sylwiaglo Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='Juzaczka']Tak jak obiecałam - fotki z soboty... Jest 2 nad ranem, a ja muszę iść spać, więc mam nadzieję, że fotki się spodobają :D Jutro znów na wystawę :) http://sepis.pl/galerie/torun/ Z pozdrowieniami - ekipa Sepiskowa - czyli Marta i Kuba Dzięki Juzaczka. Anda załapała się na Twoje zdjęcia.:loveu: Jesteśmy na 8 stronie w górnym rzędzie. Tym bardziej nam miło, bo Anda była jedyną przedstawicielką swojej rasyna wystawie.:multi::multi::multi: Quote
Tecia Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 A czy ktos zan moze wyniki irlandow?? Bede wdzieczna:) Quote
Juzaczka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 rodzice napisał(a):Czy ta rasa nazywana jest również juzakami ? Dziękujemy wszystkim za gratulacje . Tak, owczarek południoworosyjski to inaczej jużak. Quote
Patka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 My wpadliśmy na chwile nikt nas nie zaczepiał a szkoda :razz: Quote
Natalia_W Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 witam :) A zna ktos jakieś wyniki z finałow?? Quote
Czarne Gwiazdy Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='Natalia_W']witam :) A zna ktos jakieś wyniki z finałow?? http://www.zkwp.bydgoszcz.pl/wystawy.phtml Quote
Czarne Gwiazdy Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 http://www.zkwp.bydgoszcz.pl/galeria.phtml Quote
narisowa Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Judit napisał(a):zna ktoś może wyniki gordonów? :p wrzuciłam na seterkowo naris cwc, ndpwr:loveu: bob-a wzięła sunia z niemiec - śliczna dziewczyna Quote
Guest Karmel Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Hej ma moze ktos foteczki SIBERIANOW:loveu::loveu:?:loveu: [email protected] z gory dziekuje:);) Quote
Juzaczka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 My parę znajdziemy... po południu wrzucimy. Quote
CarmelChoco Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 A może znalazłyby się jakieś chowy?;) Pozdrawiam Quote
agata56 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 rodzice napisał(a):Była tez ofiara na ringu IX - zmieniono sedziego , którego podobno ugryzł lhasa apso . Sędzia odskoczył i złamał rekę . Proszę napiszcie czy to prawda bo ja słyszalam tylko komunikat że nastąpi w tych okolicznosciach zmiana sędziego . Co do nas to rewelacja - mieliśmy numer 1777 - trzy siódemki przyniosły nam szczęscie - Fibi najlepsza dorosla suka i zwycięztwo rasy . Ufociłam duże pudle - ktoś prosil o foteczki .Jak obrobię zdjęcia to wstawię .Fotki nie sa z ringu . Fakt sedzia byl lekko podgryziony ale przewrocil sie na sam koniec - nie z powodu ugryzienia! Quote
Judit Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 narisowa napisał(a):wrzuciłam na seterkowo naris cwc, ndpwr:loveu: bob-a wzięła sunia z niemiec - śliczna dziewczyna gratulacje! :multi: chłopak się popisał ładnie :loveu: zaraz zerkne na seterkowo :cool3: Quote
Juzaczka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 CarmelChoco napisał(a):A może znalazłyby się jakieś chowy?;) Pozdrawiam W sumie to nie wiem dokładnie jakie psy mamy zrobione z drugiego dnia :oops: Po południu wszystko się wyjaśni po przejrzeniu zdjęć - ale chyba jakiś czarny się załapał ;) Quote
tinkiłinki Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Juzaczka dzieki za śliczne zdjecia mojej bearded cillie Quote
zpr Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Karmel']Hej ma moze ktos foteczki SIBERIANOW:loveu::loveu:?:loveu: [email protected] z gory dziekuje:);) To ja też poproszę haszczaki jak by ktoś miał na [email protected] ;) Quote
tigrunia Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Dam na początek pare zdjęć szkotów a potem Yorczki (sandra, Twój nr to był 880? Jak tak to zrobiłam wam pare fotek :loveu:) Quote
tigrunia Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Ring nr 7 : Silky teriery:(niestety tylko jedno zdjecie :-() Quote
Juzaczka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 tinkiłinki napisał(a):Juzaczka dzieki za śliczne zdjecia mojej bearded cillie Bardzo proszę :D Quote
sylwiaskalska Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 My zakończylismy wystawę z sukcesem :) CWC, BOB, NPwR :) Mój urwis :) Brown Suger Kogel Mogel Jednak co do oragnizacji - mam zastrzeżenia. Bardzo mało miejsca , nawet nie było gdzie usiąść :( pieski w stresie nie było jak przejść między ringami Quote
Recommended Posts