Goshka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Matusz']mogę w bagażniku się schować:evil_lol: będę pamiętał na przyszłość:eviltong: jak miło, że ktoś z Wamii i Mazur jest, tak Goshka, jestem z Ostródy, a ty skąd? ;) He,he, bagażnik mówisz?:hmmmm: Matusz, ja mieszkam na płn.wsch od Olsztyna. Na przyszłośc dobrze wiedzieć i przy braku transportu jakoś się dogadac. Ja chętnie zabiorę.:lol: Quote
Matusz Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 [quote name='Goshka']He,he, bagażnik mówisz?:hmmmm: Matusz, ja mieszkam na płn.wsch od Olsztyna. Na przyszłość dobrze wiedzieć i przy braku transportu jakoś się dogadać. Ja chętnie zabiorę.:lol: żartowałem z tym bagażnikiem:eviltong: gdybym miał swój samochód to bym pojechał, ale takiego swojego jeszcze nie posiadam... fajnie wiedzieć i będę pamiętał ;);) gdzie Cię będzie można spotkać w niedzielę?;) Quote
Dumisiowa Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Goshke oczywiście będzie mozna spotkać wokół ringu wyżłów.....:D prawda Gosiu??:) Quote
rodzice Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Bzikowa napisał(a):jak to miło mieć białego pokurcza :lol: nikt człowieka poza halę nie wygoni. Ale nasz ring jest na 1. pietrze, ciekawe czy to też jakieś ciekawe miejsce, moze nieogrzewane? :hmmmm: My mamy psy z Tybetu uwielbiające śnieg i mróz ale całe szczęście ze zaliczaja się do psów ozdobnych i nikt ich na dwór nie wysyła bo pańcia niestety cipłolubna . Serdecznie współczuję sekretarzom i sędziom którzy będa na dworku cały czas . Trzymajcie się cieplo . Co do hali to my też jesteśmy na piętrze i troche sie boje jak sie wtarabanie tam z ciezka klatka , jest moze tam winda ? I jeszcze jedno pytanie bedzie tam na czym usiasc czy mamy brac krzeselka ? Quote
Paskuda_Bandzior Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Hej, przepraszam jeśli ktoś już pytał, ale dopiero co zajrzałam do tematu :oops: Czy ktoś wie jak PROSTO dojechać z Dworca Głównego na wystawę i spowrotem komunikacja miejska? :razz: Bardzo proszę o wskazówki, w którą stronę jaką linią/autobus/tramwaj... I jak wygląda w Toruniu sprawa z biletami MPK na psa? :eviltong: Z góry serdecznie dziękuję :???::Rose: Quote
Basik Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Wychodzisz z dworca przejściem podziemnym wprost na przystanek autobusowy - wsiadasz w obojętnie jaki - na 2 przystanku wysiadasz - to przystanek za mostem - plac Rapackiego. Przechodzisz na drugą stronę ulicy i wsiadasz w tramwaj - kierunek przedmieście bydgoskie. Jeśli podjedzie nr 1R to jedziesz prawie pod central park - wysiadasz na 6 przystanku - ul.Bydgoska przy parku - najlepiej dopytać sie w tramwaju - z przystanku troszkę trzeba sie cofnąć. Jeśli nr 1 to wysiadasz na 5 przystanku - po lewej będzie Tesco, idziesz ul. Reja przy tesco (masz je po prawej) to naprawdę niedaleko 3-4 min pieszo. Pytać należy o central park, starsze osoby o zieleń miejską, schronisko, stary szpital dzieciecy... Quote
.ania Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Jeśli to możliwe to bardzo proszę kogoś o zdjęcia pudli dużych, będą tylko 4, 2xbiały, brązowy i czarny. Jutro (sobota) ring 7 (I piętro) godz.13:25 Niestety nie mogę pojechać... :-( POWODZENIA i trzymam kciuki! Quote
jovanna Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 w Bydgoszczy snieg i -5 stopni....superrrrrrrrrrr poprostu :(..dobra lete wam ten ringi na zewnatrz ze sniegu odgarniac... :P by ich szlag .... Quote
Patka Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 hej a bilet za psa cały i kaganiec, a jesli pies na ręku mały to bez biletu :) (z tego co pamiętam) u nas słonecznie ale śnieżek niegruba warstewka ale do jutra i to może sie zmienić :cool3: Quote
rodzice Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 W Poznaniu lepiej - godzina 8 rano jest -7stopni . Jestem ciekawa jaką ilościa L4 skończy sie ta wystawa . Mam nadzieję ,ze organizatorzy zlitują sie i coś jednak wymyślą , moze chociaz na korytarzu albo zrobią póxniej finały i ocenią na hali . Z drugiej strony nauczka - trzeba przyjąć tyle psów ile moze pomiescić hala i ani jednego wiecej ! Quote
narisowa Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 jovanna napisał(a):w Bydgoszczy snieg i -5 stopni....superrrrrrrrrrr poprostu :(..dobra lete wam ten ringi na zewnatrz ze sniegu odgarniac... :P by ich szlag .... daj znać wieczorem jak było na ringu zewnętrznym. my jutro biegamy:eviltong: Quote
tigrunia Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Robi sie coraz cieplej. Juz jest -2 ale jutro ma być ok 2 na plusie Quote
Jureja Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Aussik,preeminent line BLACK BUT KIND lokata 2,ocena doskonała:multi:. Gratulacje,Kara:p. Quote
Musiałek Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 WOW!!!!!!!!!!! Gratulacje :multi: a znasz moze pełne wynki ! Quote
berdi Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Gratuluję sukcesów wszystkim Dogomaniakom! Ma ktoś może fotki bernardynów:loveu:?? Quote
Asiaczek Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Jureja napisał(a):Aussik,preeminent line BLACK BUT KIND lokata 2,ocena doskonała:multi:. Gratulacje,Kara:p. BRAWO! Pzdr. Quote
Kaya Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Gratuluje wszystkim wygranym i przegranym :) Napiszcie jakich warunków mniej więcej się spodziewać :razz: Quote
Juzaczka Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 berdi napisał(a):Gratuluję sukcesów wszystkim Dogomaniakom! Ma ktoś może fotki bernardynów:loveu:?? Ja mam chyba kilka fotek :) Generalnie mam masę zdjęć, i własnie przygotowuję galerię z dzisiaj :) Jutro też jedziemy :) Z tego co widziałam - do godziny 13 jest dość ciasno w hali. Później zrobiło się znośnie, chociaż są miejsca, gdzie jak jakiś wystawca rozłoży się ze swoimi manelami i psem, to ciężko jest innym psom przejść. Może jutro będzie lepiej... Ale mam wrażenie, że zaplecze było ok (był jakiś bufet z kanapkami, piciem, kawą, ładne kibelki itp. No i piękne światło do zdjęć :D Quote
pepsicola Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 jeśli chodzi o warunki, to powiem tak, dziś było zimno ale na dworze ładne słoneczko, które miło grzało, jednak radzę wszystkim wystawiającym na zewnątrz wzięcie grubych skarpet i kilku swetrów, my staliśmy na dworze tylko chwilę oglądając bernardyny a zmarzliśmy Quote
KaRa_ Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Wróciłam. Warunki fatalne!!! hala mała, co chwile jakiś pies się rzucał na innego, nasz ring miał może z 10 na 4:shake:naprawde trudno się w nim biegało:shake:. Quote
jovanna Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 ja wpisywalam ponad 2h oceny na ringu ONkow zmarzlam jak cholera palcy u rak i nog nie czulam a sedzia sobie jeszcze musial fotki pieskow zrobic, pogadac za co dal im taka ocene ...i jeszcze mi tak szybko dyktowal ze jesli ktokolwiek sie w tych hieroglifach doczyta to bedzie cud. blagam o wybaczenie za te bazgroly ....:mad::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 [quote name='Jureja']Aussik,preeminent line BLACK BUT KIND lokata 2,ocena doskonała:multi:. Gratulacje,Kara:p. [quote name='Musiałek'] WOW!!!!!!!!!!! Gratulacje :multi: a znasz moze pełne wynki ! Dziękuje;) nawet nie wiecie jak się ciesze z oceny doskonałej bo myślałam,że bardzo dobrą co najwyżej dostaniemy za Djuczkowe szczęście na ringu no i za wygląd:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 A tu dla ciekawości co niektórych ring IV:roll: jak widać malutki Quote
malaSilky Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Gratulacje dla wszystkich zadowolonych!!! a co do warunków to ringi były małe ale poza tym było bardzo fajnie ;) Quote
Recommended Posts