berdi Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Juzaczka napisał(a):Ja mam chyba kilka fotek :) Generalnie mam masę zdjęć, i własnie przygotowuję galerię z dzisiaj :) Juzaczka wielkie dzieki za Bernardynki :loveu: i całą galerię! Quote
jefta Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Mam prośbę, czy ktoś posiadający katalog mógłby podać mi datę urodzenia suczki beagle (VI gr), klasa szczeniąt "Amelia Pomarszczony Czar" Quote
Matusz Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 jefta napisał(a):Mam prośbę, czy ktoś posiadający katalog mógłby podać mi datę urodzenia suczki beagle (VI gr), klasa szczeniąt "Amelia Pomarszczony Czar" 31-05-2007 ;) Quote
narisowa Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Judit napisał(a):gratulacje! :multi: chłopak się popisał ładnie :loveu: zaraz zerkne na seterkowo :cool3: dzięki:loveu: zdjęcia jak obrobię też wrzucę - chyba jutro dam radę Quote
jefta Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Matusz napisał(a):31-05-2007 ;) Dzięki :calus: Ciekawa suczka-co wystawa to młodsza :roll: Quote
sylrwia Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 jefta napisał(a):Mam prośbę, czy ktoś posiadający katalog mógłby podać mi datę urodzenia suczki beagle (VI gr), klasa szczeniąt "Amelia Pomarszczony Czar" Matusz napisał(a):31-05-2007 ;) jefta napisał(a):Dzięki :calus: Ciekawa suczka-co wystawa to młodsza :roll: Zaintrygowaliście mnie i zerknełam do katalogu z listopadowego Poznania tam urodzona 08.05.2007 :crazyeye: a co najdziwniejsze, nie jest w rękach wystawowego nowicjusza ale własnego hodowcy :roll: Po co takie odmłodzenia? Quote
puzzle Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 moze niezdobyla uprawnien hodowlanych i wlasciciel przedluza jej czas na ich zdobycie:roll: Quote
sylrwia Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 niedzwiadek:) napisał(a):moze niezdobyla uprawnien hodowlanych i wlasciciel przedluza jej czas na ich zdobycie:roll: W klasie szczeniąt ta sunia występuje;) Quote
puzzle Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 To po co ten ktos to robi? W kalsie szczeniat przedluza kariere... nie widze w tym sensu.... Quote
Śnieżynka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 może po prostu błąd druku... ?? albo błąd włąściciela... ?? skoro początkujący... Quote
Czarne Gwiazdy Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 skoro początkujący... nie jest w rękach wystawowego nowicjusza ale własnego hodowcy .......... Quote
jefta Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 sylrwia napisał(a):Zaintrygowaliście mnie i zerknełam do katalogu z listopadowego Poznania tam urodzona 08.05.2007 :crazyeye: a co najdziwniejsze, nie jest w rękach wystawowego nowicjusza ale własnego hodowcy :roll: Po co takie odmłodzenia? doświadczonego hodowcy kilku ras. W Kielcach była urodzona 16 maja. Między Poznaniem a Bydgoszczą minęły ponad 3 m-ce (klasa szczeniąt 6-9 m-cy) Dobrze, że jakiś anonimowy użytkownik (troll) na e-beagle to zauważył. Mam nadzieję, że się wyjaśni Klasa szczeniąt u beagle to często jedyna okazja, żeby powypisywać sobie jakieś tytuły i po honorowym pobiegać :cool3: Quote
AnkaW Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 nie znacie się ;) w szczeniaczkach najfajniej się wygrywa :eviltong: a jak się jest doświadczonym szczeniaczkiem to już wogóle :evil_lol: Quote
jefta Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 AnkaW napisał(a):nie znacie się ;) w szczeniaczkach najfajniej się wygrywa :eviltong: a jak się jest doświadczonym szczeniaczkiem to już wogóle :evil_lol: Jeszcze troszkę i siwy pyszczek będzie w szczeniakach latał :evil_lol: Quote
AnkaW Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 jefta napisał(a):Jeszcze troszkę i siwy pyszczek będzie w szczeniakach latał :evil_lol: ze szczeniaczków wskoczy od razu do honorowej, tam też jest fajnie i często za darmo ;) Quote
Juzaczka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Fotki z niedzieli :D http://sepis.pl/galerie/torun1/ Quote
ewelinabuck Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 kolejne jutro:diabloti::diabloti: Quote
deptusie Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Juzaczka']Fotki z niedzieli :D http://sepis.pl/galerie/torun1/Witam zdjęcia przecudowne znalazłam swojego pomeraniana czarno-podpalany . Pani Marto czy mogłaby Pani przesłać te zdjecia na mój mail [email protected], byłabym wdzięczna gdyz nasz maluszek GROOVY LITTLE AMORIST von Palatina Aurora nie ma tak pieknych zdjęć jak te z owej wystawy. Chaciałabym umieścić je na swojej stronie za Pani przyzwoleniem oczywiście z odpowiednia autoryzacją.:lol::lol::lol::multi::multi::multi:. z góry dziękuję z pozdrowieniami wioletta koslicka-depta Quote
moon_light Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 http://sepis.pl/galerie/torun1/pages/IMG_5876.html skąd charciarze mają takie wymyślne obroże ??! JA TEZ CHCE ! :loveu: Quote
Cala2 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 To sa specjalne obroze (martingale czy jakoś tak ) zeby sie nie zsunely przez wąski łepek , a te frędzelki to juz pewnie twórczość dodatkowa, zresztą bardzo efektowna. Quote
moon_light Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Cala2 napisał(a):To sa specjalne obroze (martingale czy jakoś tak ) zeby sie nie zsunely przez wąski łepek , a te frędzelki to juz pewnie twórczość dodatkowa, zresztą bardzo efektowna. no takie półzaciski :) to wiem. Mnie bardziej interesują ich zdobienia, materiał:loveu:. Bardzo ladnie to wyglada na takim psiaku. Quote
Sandra i Soul :) Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 tigrunia napisał(a):Dam na początek pare zdjęć szkotów a potem Yorczki (sandra, Twój nr to był 880? Jak tak to zrobiłam wam pare fotek :loveu:) TIGRUNIA - tak miałyśmy numerek 880 :lol: Quote
Juzaczka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='deptusie']Pani Marto czy mogłaby Pani przesłać te zdjecia na mój mail [email protected], byłabym wdzięczna gdyz nasz maluszek GROOVY LITTLE AMORIST von Palatina Aurora nie ma tak pieknych zdjęć jak te z owej wystawy. Już wysłane :) Cieszę się, że zdjęcia się podobają :D Quote
Recommended Posts