Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Juzaczka napisał(a):
Ja mam chyba kilka fotek :) Generalnie mam masę zdjęć, i własnie przygotowuję galerię z dzisiaj :)

Juzaczka wielkie dzieki za Bernardynki :loveu: i całą galerię!

• Replies 617
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jefta napisał(a):
Mam prośbę, czy ktoś posiadający katalog mógłby podać mi datę urodzenia
suczki beagle (VI gr), klasa szczeniąt "Amelia Pomarszczony Czar"

31-05-2007 ;)

Posted

Judit napisał(a):
gratulacje! :multi:
chłopak się popisał ładnie :loveu:
zaraz zerkne na seterkowo :cool3:

dzięki:loveu:
zdjęcia jak obrobię też wrzucę - chyba jutro dam radę

Posted

jefta napisał(a):
Mam prośbę, czy ktoś posiadający katalog mógłby podać mi datę urodzenia
suczki beagle (VI gr), klasa szczeniąt "Amelia Pomarszczony Czar"

Matusz napisał(a):
31-05-2007 ;)

jefta napisał(a):
Dzięki :calus:
Ciekawa suczka-co wystawa to młodsza :roll:

Zaintrygowaliście mnie i zerknełam do katalogu z listopadowego Poznania tam urodzona 08.05.2007 :crazyeye: a co najdziwniejsze, nie jest w rękach wystawowego nowicjusza ale własnego hodowcy :roll: Po co takie odmłodzenia?

Posted

sylrwia napisał(a):
Zaintrygowaliście mnie i zerknełam do katalogu z listopadowego Poznania tam urodzona 08.05.2007 :crazyeye: a co najdziwniejsze, nie jest w rękach wystawowego nowicjusza ale własnego hodowcy :roll: Po co takie odmłodzenia?

doświadczonego hodowcy kilku ras.
W Kielcach była urodzona 16 maja.
Między Poznaniem a Bydgoszczą minęły ponad 3 m-ce (klasa szczeniąt 6-9 m-cy)
Dobrze, że jakiś anonimowy użytkownik (troll) na e-beagle to zauważył. Mam nadzieję, że się wyjaśni

Klasa szczeniąt u beagle to często jedyna okazja, żeby powypisywać sobie jakieś tytuły i po honorowym pobiegać :cool3:

Posted

AnkaW napisał(a):
nie znacie się ;) w szczeniaczkach najfajniej się wygrywa :eviltong: a jak się jest doświadczonym szczeniaczkiem to już wogóle :evil_lol:

Jeszcze troszkę i siwy pyszczek będzie w szczeniakach latał :evil_lol:

Posted

jefta napisał(a):
Jeszcze troszkę i siwy pyszczek będzie w szczeniakach latał :evil_lol:

ze szczeniaczków wskoczy od razu do honorowej, tam też jest fajnie i często za darmo ;)

Posted

[quote name='Juzaczka']Fotki z niedzieli :D http://sepis.pl/galerie/torun1/Witam zdjęcia przecudowne znalazłam swojego pomeraniana czarno-podpalany .
Pani Marto czy mogłaby Pani przesłać te zdjecia na mój mail [email protected], byłabym wdzięczna gdyz nasz maluszek GROOVY LITTLE AMORIST von Palatina Aurora nie ma tak pieknych zdjęć jak te z owej wystawy.
Chaciałabym umieścić je na swojej stronie za Pani przyzwoleniem oczywiście z odpowiednia autoryzacją.:lol::lol::lol::multi::multi::multi:.
z góry dziękuję z pozdrowieniami wioletta koslicka-depta

Posted

To sa specjalne obroze (martingale czy jakoś tak ) zeby sie nie zsunely przez wąski łepek , a te frędzelki to juz pewnie twórczość dodatkowa, zresztą bardzo efektowna.

Posted

Cala2 napisał(a):
To sa specjalne obroze (martingale czy jakoś tak ) zeby sie nie zsunely przez wąski łepek , a te frędzelki to juz pewnie twórczość dodatkowa, zresztą bardzo efektowna.

no takie półzaciski :) to wiem. Mnie bardziej interesują ich zdobienia, materiał:loveu:. Bardzo ladnie to wyglada na takim psiaku.

Posted

[quote name='deptusie']Pani Marto czy mogłaby Pani przesłać te zdjecia na mój mail [email protected], byłabym wdzięczna gdyz nasz maluszek GROOVY LITTLE AMORIST von Palatina Aurora nie ma tak pieknych zdjęć jak te z owej wystawy.

Już wysłane :) Cieszę się, że zdjęcia się podobają :D