jola od jadzi Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Kaja, ładnie to napisałaś ale i tak nie zmieni to niesmaku, jaki mi pozostał po przeczytaniu jednego z poprzednich postów. Chyba sobie daruję na jakiś czas wypowiedzi na dogo,aż strach się bać cokolwiek napisac... Quote
nata od jadzi Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 najchętniej zamknęłabym ten wątek, bo widzę że tutaj bardziej obchodzi to co piszę ja i moja mama i jak to piszemy, niż to że pies w środę zostanie bez dachu nad głową. jeśli komuś przeszkadza powyższe, to nikt was nie prosi żebyście to czytali. korci mnie żeby zniżyć się do waszego poziomu, ale przez szacunek do psa tego nie zrobię. i nie będę miła dla kogoś kto robi burdel na moim wątku tylko dlatego, że kiedyś mogę potrzebować jego pomocy. jak na razie widzę tylko puste słowa, nie pomoc. nie wiem za kogo Ty nas doddy masz, ale przemyśl kilka razy swoje słowa zanim następnym razem będziesz miała ochotę komuś wywalić żółć za wszystkie stereotypy świata na temat amstaffów. Quote
doddy Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Dalej uwazam, ze dobrze napisalam. Forum sluzy wlasnie dyskusjom - portale ogloszeniowe - ogloszeniom. Ponadto obie bierzecie sobie zbyt do serca - zwrocilam Wam uwage i tyle. Powroccie juz do tematu psa - sama napisalam powyzej, ze koncze off topik bo to co mialam do powiedzenia to powiedzialam. Wy zamiast przemyslec to i dzialac dalej - robicie z siebie ofiary i piszecie "To ja se chyba urlop zrobie"... Zrobisz co bedziesz uwazac za sluszne i tyle. Jesli chcesz zakonczyc watek - po prostu przestan sie roztkliwiac bo to Ci nic nie da. Ode mnie the end. ;) Quote
Moriaaa Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Stasiu ma czas do środy....co potem? W boksie zginie:shake::shake::shake: Quote
katya Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Zrobiłyśmy z Natalką sporo ogłoszeń i czekamy... Co można więcej zrobić? :( Quote
Moriaaa Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 No i pustka.... Była chętna na psiaka, ale ma sunie i chce szczeniaki:angryy::angryy::angryy: Co za ludzie!!!! Quote
Tengusia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Poprosilam kumpla z pracy zeby popytal znajomych (on pochodzi z Lodzi), ma dzisiaj wyslac maila do dwoch osob zobaczymy ;) Quote
olgaj Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Moze ten nasz hotelik, tam boksy znajduje sie w budynku. Tylko on troche drogi. chyba kolo 20 za dobe. Jest tam caly czas wlascicielka jest duzy wybieg, wychodza z psami na spacery. Jest przynajmiej ciepło i w miare domowo. Karme mamy. Quote
andzia69 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Olgaj - a co z tymi chętnymi od ciebie???? Quote
olgaj Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 andzia69 napisał(a):Olgaj - a co z tymi chętnymi od ciebie???? ciociu gdyby sie zdecydowali to bysmy nie szukali dalej :-( Quote
ruda76 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 olgaj napisał(a):Moze ten nasz hotelik, tam boksy znajduje sie w budynku. Tylko on troche drogi. chyba kolo 20 za dobe. Jest tam caly czas wlascicielka jest duzy wybieg, wychodza z psami na spacery. Jest przynajmiej ciepło i w miare domowo. Karme mamy. ciociu karma jest FUNDACJI AST;) i to ciotki Doddy trzeba pytac ;) Quote
saskia Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Dawno do Stasia nie zaglądałam, myślałam, że domek już jest pewny:shake: Quote
Tengusia Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 a ja tez nie mam dobrych wiesci, znajomi mojego kumpla nie chca psa niestety :( Quote
karolina1 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 ajjj to szkoda :( aj on jest taki śliczny ;* Quote
andzia69 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Karilka napisał(a):Jaki on jest do innych psów?? dziewczyny chyba gdzieś pisaly, ze on jest lagodny do wszystkiego....strasznie żal mi tego psa - ale co ja mogę:-( ale jak się go będzie tak przerzucac to odbije się to na jego psychice...przestanie czuć się bezpiecznie - to jest mlody pies i on dopiero dojrzewa psychicznie.... Quote
andzia69 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Karilka napisał(a):To co z nim ma być po środzie? chyba schron w Pabianicach:-( Quote
Recommended Posts