Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kaja, ładnie to napisałaś ale i tak nie zmieni to niesmaku, jaki mi pozostał po przeczytaniu jednego z poprzednich postów. Chyba sobie daruję na jakiś czas wypowiedzi na dogo,aż strach się bać cokolwiek napisac...

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

najchętniej zamknęłabym ten wątek, bo widzę że tutaj bardziej obchodzi to co piszę ja i moja mama i jak to piszemy, niż to że pies w środę zostanie bez dachu nad głową. jeśli komuś przeszkadza powyższe, to nikt was nie prosi żebyście to czytali. korci mnie żeby zniżyć się do waszego poziomu, ale przez szacunek do psa tego nie zrobię. i nie będę miła dla kogoś kto robi burdel na moim wątku tylko dlatego, że kiedyś mogę potrzebować jego pomocy. jak na razie widzę tylko puste słowa, nie pomoc.

nie wiem za kogo Ty nas doddy masz, ale przemyśl kilka razy swoje słowa zanim następnym razem będziesz miała ochotę komuś wywalić żółć za wszystkie stereotypy świata na temat amstaffów.

Posted

Dalej uwazam, ze dobrze napisalam.
Forum sluzy wlasnie dyskusjom - portale ogloszeniowe - ogloszeniom.

Ponadto obie bierzecie sobie zbyt do serca - zwrocilam Wam uwage i tyle.
Powroccie juz do tematu psa - sama napisalam powyzej, ze koncze off topik bo to co mialam do powiedzenia to powiedzialam.
Wy zamiast przemyslec to i dzialac dalej - robicie z siebie ofiary i piszecie "To ja se chyba urlop zrobie"...

Zrobisz co bedziesz uwazac za sluszne i tyle.

Jesli chcesz zakonczyc watek - po prostu przestan sie roztkliwiac bo to Ci nic nie da.

Ode mnie the end. ;)

Posted

Moze ten nasz hotelik, tam boksy znajduje sie w budynku. Tylko on troche drogi. chyba kolo 20 za dobe. Jest tam caly czas wlascicielka jest duzy wybieg, wychodza z psami na spacery. Jest przynajmiej ciepło i w miare domowo. Karme mamy.

Posted

olgaj napisał(a):
Moze ten nasz hotelik, tam boksy znajduje sie w budynku. Tylko on troche drogi. chyba kolo 20 za dobe. Jest tam caly czas wlascicielka jest duzy wybieg, wychodza z psami na spacery. Jest przynajmiej ciepło i w miare domowo. Karme mamy.

ciociu karma jest FUNDACJI AST;) i to ciotki Doddy trzeba pytac ;)

Posted

Karilka napisał(a):
Jaki on jest do innych psów??

dziewczyny chyba gdzieś pisaly, ze on jest lagodny do wszystkiego....strasznie żal mi tego psa - ale co ja mogę:-(

ale jak się go będzie tak przerzucac to odbije się to na jego psychice...przestanie czuć się bezpiecznie - to jest mlody pies i on dopiero dojrzewa psychicznie....