00000 Posted July 2, 2004 Posted July 2, 2004 Jestem zdruzgotana. .............................. Moje myśli i modlitwy będą z Tobą Elu. .............................. ........przecież Anioły nie umierają....... Quote
basia Posted July 3, 2004 Posted July 3, 2004 Czy ktoś z okolic Katowic, Bielska wybiera się do Poznania pożegnać Rotti?? Quote
Rav Posted July 3, 2004 Posted July 3, 2004 Basia ja niestety nie moge , ale moze ktos bedzie na wystawie w Ustroniu kto bedzie jechal do Poznania na pogrzeb?? zlozylibysmy sie wtedy na wieniec Quote
tufi Posted July 3, 2004 Posted July 3, 2004 Róża Róża to kwiat albo imię umarłej dziewczyny Różę w ciepłej dłoni można zlożyć albo w czarnej ziemi Czerwona róża krzyczy złotowłosa odeszła w milczeniu Krew uciekła z bladego płatka kształt opuścił suknię dziewczyny Ogrodnik troskliwie krzew pielęgnuje ocalony ojciec szaleje Pięć lat mija od Twojej śmierci kwiat miłości który jest bez cierni Dzisiaj róża rozkwitła w ogrodzie pamięć żywych umarła i wiara T.Różewicz Quote
Manu Posted July 3, 2004 Posted July 3, 2004 Żyj więc, a gdy Cię kiedyś zawołają na uczestnika wielkiej karawany, dążącej w owe tajemnicze kraje, gdzie każdy znajdzie swój kącik w zacisznym domostwie śmierci - nie idź jak niewolnik, co pod biczami wraca do więzienia. Nie - lecz spokojny i wsparty niezłomną potęgą wiary idź spocząć w mogile, jak ten, co w płaszcz się owija wygodnie i do snu kładzie się upragnionego. Wiliam Cullen Briant Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 3, 2004 Posted July 3, 2004 A czy psy Eli zostana juz do konca u Azira? One musza to przezywac najmocniej... Basia, ja bym sie wybierala ale niestety mam pilny wyjazd i nie dam rady :-( Do Ustronia tez nie dojade. Wiec prosze, "przekazcie" Rotti na pogrzebie, ze tez bardzo chcialabym jechac na jej pogrzeb... Quote
LUSILLE Posted July 3, 2004 Posted July 3, 2004 "From delusion lead me to Truth From darkness lead me to Light From death lead me to eternal life". --Hindu prayer from the Sanskrit - Universal Prayer Quote
tufi Posted July 3, 2004 Posted July 3, 2004 Za winiec zaplacilam wlasnie czesc - 150zl, reszta - 100zl przy odbiorze. Na szarfie bedzie napis "Rotti - ostatnie pozegnanie - Dogomaniacy". Stwierdzilismy, ze skoro wszyscy znali Ja jako Rotti, to i jako nasza Rotti Ele pozegnamy. Ehh jak trudno sie zalatwia takie sprawy... Chlopcy maja sie dobrze, Ela-Azir kupila im duzo karmy, oddam jej za to pieniazki z tych, ktore wplyna. Wyjasnienia co do dalszego losy chartow dal Tomek - hodowca Borysa - TUTAJ Quote
LUSILLE Posted July 3, 2004 Posted July 3, 2004 Dzięki za informacje Tufi !!! Spisujesz się na medal !!! Dziękuję !!! Quote
Guest Fiorka Posted July 4, 2004 Posted July 4, 2004 wszystko przecież mialo byc dobrze... :cry: Juz jej nie ma...to juz koniec zadnej wspolnej akcji Rotti Rotti :( Rotti ['][']['][']['] Quote
LUSILLE Posted July 5, 2004 Posted July 5, 2004 Bardzo dziękuję za zmianę tytułu tego topiku !!! Quote
Madziorek Posted July 5, 2004 Posted July 5, 2004 Brak mi słów, tylko łzy same napływają do oczu :( Quote
tufi Posted July 5, 2004 Posted July 5, 2004 Dostalam dzis pierwsze wplaty od Was - wypisze tu miasta i kwoty, bo nie wszystkich potrafie zidentyfikowac po miescie: Przemyśl - 40 Bielsko-Biala - 50 Kraków - 30 Szczecin - 10 Koszalin - 20 Warszawa - 50 + 50 + 10 +10 + 20 Wieluń - 10 Gorzów Wlkp. - 20 + 30 Gubin - 30 Na dzis uzbieralo sie od Was 380zl - dziekuje Do tych, ktorych rozszyfrowalam, zaraz wysle potwierdzenia Kupimy tez kilka niebieskich swiatelek - zeby Elcia wiedziala, ze byla dla nas jasnoscia i przykladem w wielu dziedzinach Quote
Recommended Posts