AnkaG Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Cudne fotencje. No ale taaakie dwie modelki ... :loveu: Quote
Doginka Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 weszka napisał(a):...że nie pojechałyśmy do Budapesztu No fakt, ja też bym się wqrzyła:angryy: A miłosne fotki cudne - masz sznaucera średniego cz-s?:crazyeye::diabloti: Quote
monita Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 gassira napisał(a):a kraków się zbliża:razz: Ciekawe ile medali zgarną dogo koleżanki :razz: Quote
Doginka Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Ja na pewno nie zdobędę:-( Karola wystawia chyba Alberta - tego Hiszpana, a Raper przy nim to olbrzym:placz: Jedyna szansa w Gordonie:razz: Quote
weszka Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 [quote name='Matusz']już rosnąć nie będzie?:loveu: gdzie się spotykamy na wystawie w te wakacje ?:razz: w Krakau mnie nie będzie bo ni mam noclegu. ale będę chyba w Wawie, Sopocie i Białymstoku No chyba już czas zakończyć rośnięcie na wysokość. Teraz trochę masy jeszcze powinna nabić. Ja planów wystawowych póki co nie mam, a z pewnością nie na takie odległości. [quote name='gassira']jakie piękne fotki:loveu::loveu::loveu:a kraków się zbliża:razz: zbliża zbliża :) [quote name='AnkaG']Cudne fotencje. No ale taaakie dwie modelki ... :loveu: :oops::p [quote name='Doginka']No fakt, ja też bym się wqrzyła:angryy: A miłosne fotki cudne - masz sznaucera średniego cz-s?:crazyeye::diabloti: Dlaczego średniego cz-s????? [quote name='monita']Ciekawe ile medali zgarną dogo koleżanki :razz: Całą furę :cool3: Quote
malawaszka Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 :klacz: za decyzję o Budapeszcie - bardzo uczciwe podejście i chwała Ci za to :loveu: cudowne miłosne foteczki :loveu::loveu::loveu: Quote
AMIGA Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='Matusz']już rosnąć nie będzie?:loveu: gdzie się spotykamy na wystawie w te wakacje ?:razz: w Krakau mnie nie będzie bo ni mam noclegu. ale będę chyba w Wawie, Sopocie i Białymstoku Szkoda, że nie pisałeś u Bonusika - zaraz bym Cię zaprosiła na nocleg w "moim raju". Tak to jest, jak się zapomina o "starych znajomych" (niestety w dosłownym tego słowa znaczeniu:-() Quote
AMIGA Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 malawaszka napisał(a)::klacz: za decyzję o Budapeszcie - bardzo uczciwe podejście i chwała Ci za to :loveu: cudowne miłosne foteczki :loveu::loveu::loveu: Popieram każde zdanie "mojej poprzedniczki". Ja też uważam, że nie powinno się przeszkadzać innym w wystawianiu psiaczków. A sama widziałam, co wyrabiał pies mojej sznauciej znajomej jak poczuł "maskowaną cieczkę" pewnej suni Quote
Doginka Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 weszka napisał(a):...Dlaczego średniego cz-s?????:cool3: Bo na tym zdjęciu wygląda jak średniak cz-s, lub olbrzymek też cz-s;):diabloti::evil_lol: Quote
weszka Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 malawaszka napisał(a)::klacz: za decyzję o Budapeszcie - bardzo uczciwe podejście i chwała Ci za to :loveu: cudowne miłosne foteczki :loveu::loveu::loveu: Dziękuję za poparcie i cieszę się że fotki cieszą oko :) AMIGA napisał(a):Popieram każde zdanie "mojej poprzedniczki". Ja też uważam, że nie powinno się przeszkadzać innym w wystawianiu psiaczków. A sama widziałam, co wyrabiał pies mojej sznauciej znajomej jak poczuł "maskowaną cieczkę" pewnej suni No właśnie dlatego zrobiłam tak a nie inaczej i obojętne że szkoda, że początek bla bla bla Doginka napisał(a):Bo na tym zdjęciu wygląda jak średniak cz-s, lub olbrzymek też cz-s;):diabloti::evil_lol: Hmmm... no nie wiem, nie wiem :cool3: Quote
weszka Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Korzystając z chwili czasu wstawię trochę weekendowych łąkowych fotek :) Chce ktoś :cool3:???? Quote
AnkaG Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Nie, nie chcemy i co ty na to .... :eviltong: :evil_lol: Quote
weszka Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 No na siłę nie będę wmuszać :razz::diabloti: Quote
weszka Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Albo właśnie se wkleję - w końcu jestem u siebie baBunia w kwiatuszkach Quote
eria Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 piękne fotki :loveu:u nas też dużo maczków na polu i dużo łubinu:loveu: jęzory wywieszone, upały futrom nie służą Quote
AnkaG Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Łaskawie pooglądaliśmy. A co, cudza galeria, ale oglądać będziemy ... :lol: Quote
weszka Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 eria napisał(a):piękne fotki :loveu:u nas też dużo maczków na polu i dużo łubinu:loveu: jęzory wywieszone, upały futrom nie służą To fioletowe to łubin? Właśnie nie widziałam co to takie ładne :roll: AnkaG napisał(a):Łaskawie pooglądaliśmy. A co, cudza galeria, ale oglądać będziemy ... :lol: Cieszem siem :eviltong: Quote
AMIGA Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Też ewentualnie obejrzałam:evil_lol: Ale jęzor to ona ma niczego sobie ten Dirkulec jeden:evil_lol: Pieęęęękne dziewczyny:loveu: Quote
malawaszka Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 wow maki :mdleje: a ja siedzę całymi dniami przy kompie i maków jeszcze nie widziałam :placz: Quote
monita Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Jak sprawuje się smyczka ?? PS : A łańcuszkowe kolczatki jeszcze nie dojechały do sklepu. Quote
weszka Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Smyczka jest ok - miękka, ładna i wygodna ale jednak za wąska do gabarytów Dirki. Powinna być szersza...:roll: A na łańcuszko-kolczatkę czekamy :razz: malawaszko gdyby nie to że maki mam tuż pod blokiem to też pewnie bym nie widziała przy moim trybie życia :shake: Chwała za te łąki - ale niestety ryją i je niszczą od roku i pewnie coś tu w efekcie zbudują. Póki co ratuje mnie że znaleziono osadę z neolitu i robią badania. Ale nie jest tak ładnie jak było bo zryte do ziemi. Quote
weszka Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Te zaraz za niestety :/ póki co da się chodzić i przejść dalej ale... to nie to co kiedyś było. Quote
monita Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Uuuuu ... szkoda takiego fajnego terenu do spacerowania :shake: PS : W przyszłym tygodniu podejdę do sklepu ;) Quote
Recommended Posts